PDA

Виж пълна версия : TV-OUT голям проблем

p@tzo
27.03.04 г., 00:38
имам GF4 MX440 128MB TV-OUT и когато сваржа компа и телевизора картината на TV е чрно бяла . Казаха ми че трябва от ТVtool да си променя тв формата на пал или нещо подобно но проблема е че като намерих откаде да го сменя се оказа че нямам достап до тези опции и ако можете да ми кажете как да ги направя достапни ше ви бада много благодарен. ползвам последните драивери на NVidia, WINXP i TVTOOL 9.6.1
благодаря предварително:) :) :)

Kaligula
27.03.04 г., 02:45
Преди да си играя с TV-Tool винаги пробвам дали картата ще тръгне през драйвърите. Пробвай Detonator 44.03 или 45.23. Ако ли пък не си играй с TV-Tool докато стане нещо. За кабела сигурен ли си, че е реден? Принципно добре са ти казали да е PAL формата.

p@tzo
27.03.04 г., 13:05
оправих го. просто тези настроики бяха достапни само през драиверите или поне така пишеше в хелпа на твтоол само че доста трудно се намериха защото никаде не пише нищо за тв формат. менюто откадето го оправих всащност беше второ или трето подменю.благодаря за савета все пак които беше верен ама аз го оправих малко преди да го прочета :) :cool: :) :D