Виж пълна версия : Asus A7N8x-UAY спешна консултация. Да го вземам ли 62$ 2-hand
hunduras
26.03.04 г., 18:35
Ами това е дъното ми го предлагат за 62$ имало още 2-3 мес гаранция. Дали да го заменя за моя гигабайт дето е в сигнатурата. Трябва ми отговори до 30 мин.МЕРСИ!!!
Аз такъв модел на Asus за пръв път чувам - к'во е тва "UAY"... къде го гледа?
hunduras
26.03.04 г., 18:47
Не знам първо ми каза, че е с dual ddr а такъв гледам е а7n8x. май ще е най добре на място да ида да го видя и да преценя. Някакви идеи какво трябва да гледам и какво да включва комплекта та да не ме излъжат нещо. 10x за инфото на всички.
Абе модел "UAY" нема... обаче щом казват, че е с DualDDR, начи е поне A7N8X (без -X), което струва ново около $80. Т.е. ако дъното което ти предлагат е здраво и с гаранция си заслужава около $60... 'се пак цена около $50 е доста по-реална за 2-ра ръка...
hunduras
26.03.04 г., 18:52
Ами каза че оставала 2-3 мес гаранция. не знам защо го продава. сега ще отида на място да видя. Какво включва комплекто нещо по специфиччно или стандартните драйвери, кабели и тнт
Щом казваш че има още гаранция според мен си заслужава парите. Ако успееш да смъкнеш малко още по-добре :D
Авторски права на vBulletin