Виж пълна версия : Има ли на4ин за download ot free.serverite kogato sum IZVUN BG
downloader
26.03.04 г., 04:10
Здравеите тази тема е много стара..но винаги актуална
имам фриенд извун БГ тои е в USA как мойе тои от USA да жлезе vuv бг фрее серверите като фрее.дата.бг free.evro.net
Тои не иска да ползва: еМУЛЕ DC++ или КАЗАА
АЗ сум на ЛАН без стати4ен IP аддресс и не мога да му пусна ПРокси
Какжо мойе да се напави сега..от куде мойе да се намери работесхто ПРокси....коя фирма кои siteove предлагат такожа proxy.... kolko struva
има ли някжи други варианти са доступ от 4уйбина до фрее сурвурите даваите идей 4акам с голиям интерес
downloader
26.03.04 г., 05:49
я кажето това дали става
hrumna mi
stava li az kato sum na lan v bg
a moq 4ovek kato e na nqku tam cablen internet v USA
da napravim po mejud si neshto kato VPN...........i taka
az da go vijdam nego se edno sme v mreja i toi taka men........
A--Viper
26.03.04 г., 10:32
Nikakwi problemi, wsqka firma, ]e se nawie da mu pune Proksi, kato si plati syotwetniq wyn[en internet, ama znae[ li, kolko ]e mu izlezne na mesec :)...
Добре, примерно аз искам прокси, със скорост 20KB/s. Колко ще ми струва?
A--Viper
26.03.04 г., 12:33
Kolkoto struwat 20 k 1:1 wyn[en internet w bg - mnogo
Аз не съм съгласен, че ще е много скъпо. Ти ако си имаш неограничен, пускаш си едно proxy на твойто PC и му го даваш да се радва.
Какъв е проблема? Защо трябва да плащаш за мещо което си платил.
Е ако намериш free BG proxy ще е най-добре. Но не знам дали ще можеш.
Lyubo_lvl
26.03.04 г., 13:12
Originally posted by A--Viper
Kolkoto struwat 20 k 1:1 wyn[en internet w bg - mnogo
Бях пуснал подобна тема преди време и вкрайна сметка излезе че много-скъпо.
ПС. А Emule-то не е чак толкова зле, само проблема е с БГ музиката ама ще го преживея.
ПС2. С брат'чеда в Пловдив направихме нещо друго. Той има I-net зала и просто направи един ftp сървър в които имам права да влизам и каквото ми трябва той предварително ми го сваля и това е.
ПС3. Това с проксито също го пробвах но скороста е 2-3к което е направо смешно, така че Emule-то си е най-добрата алтернатива.
Авторски права на vBulletin