Виж пълна версия : Настройка на Philips 107T51..
Cm_MaHuaK
26.03.04 г., 03:09
Някои може ли да ми каже настройките му на резолюция 1024x768 защото се мъча от 2 часа и не успявам да изправя всички линии(направо съм супер нервен), а пък фабричната настройка е направо ужасна при тази резолюция... :p
10х предварително :o
Cm_MaHuaK
28.03.04 г., 01:45
Хора никой ли неможе да помогне :( :(
Нали като питаше преди седмица какъв монитор да си купиш, хората ти препоръчаха 107P50, а ти се хвърли на 107Т51 ... носи го във фирмата да го сменят ... а ако може доплати и си вземи 107Р50 ...
Това дето го искаш само с насртойки от менюто няма да стане ...
Cm_MaHuaK
28.03.04 г., 05:44
Еми човека във фирмата ми каза, че няма смисъл да давам толкова пари отгоре само заради един стандарт и за една резолюция пък и нямаха на склад 107P50.... В понеделник ще го нося да го видят :mad:
Originally posted by Cm_MaHuaK
Еми човека във фирмата ми каза, че няма смисъл да давам толкова пари отгоре само заради един стандарт и за една резолюция пък и нямаха на склад 107P50.... В понеделник ще го нося да го видят :mad:
Най-вероятно цялата партида ще е такава (дано не съм прав) ... и дори да имат в тази фирма читав сервиз, едва ли ще могат да оправят нещата ...
И ще почнат едни приказки от търговците им : "Еми какво искаш от евтин монитор ... те са си с такова качество ... все пак е Филипс ... знаеш ли какво щеше да бъде с някой Самсунг или LG ... а бе добър ти е монитора ... а за тия пари е направо СУПЕР ... "
Ако искаше монитор под 250 лв. - много по-добър вариант щеше да е втора употреба, 2001-2002 год., DELL Р991 или Compaq Р920 ... и имаш 19" исински монитор ...
Дано се оправиш с по-малко главоболия .... успех :)
Авторски права на vBulletin