vandil
26.03.04 г., 00:20
Нищо ново. Просто отделих бая време да опиша процедурата по отключването на последните Barton-и. За повечето от вас, начинанието е безсмислено, защото само с надуване на шината, хем е по-лесно, хем е по-ефективно. Все пак, това може и да е от полза за ентусиасти, които
а) имат старо дъно и не могат да пуснат висока шина :(
б) не могат да спят с мисълта за заключен процесор ;)
Цитат из самия документ:
"Тази статия не претендира, нито за пълнота, нито за оригиналност и ни най-малко за компетентност. Целта ми беше да събера разпокъсаната информация от интернет, да отсея само това, което пряко касае отключването на множителя, да го разкажа на български и да примеся собствения си скромен опит, за да не съм голословен."
Писах го на Word, и така го зарязах. Мързи ме да го преформатирам в html. А, да, и беше голям зор докато наместя размера на файла, за да се събира в един attachment :D
Приятно четене...
а) имат старо дъно и не могат да пуснат висока шина :(
б) не могат да спят с мисълта за заключен процесор ;)
Цитат из самия документ:
"Тази статия не претендира, нито за пълнота, нито за оригиналност и ни най-малко за компетентност. Целта ми беше да събера разпокъсаната информация от интернет, да отсея само това, което пряко касае отключването на множителя, да го разкажа на български и да примеся собствения си скромен опит, за да не съм голословен."
Писах го на Word, и така го зарязах. Мързи ме да го преформатирам в html. А, да, и беше голям зор докато наместя размера на файла, за да се събира в един attachment :D
Приятно четене...