PDA

Виж пълна версия : има ли таква мишка?

Siemens
23.03.04 г., 23:31
значи искам да си взема оптична, безжична, с два скрола мисшка. Видях на сайта на a4tech че има такива, но не ги виждам да се продават такива. Някой да е виждал такава тук в България? На който и да е производител.
Или поне препоръчайте някаква оптична с два скрола. :)

Demonaz
24.03.04 г., 00:23
Аз си взех такава от хардваребг. Цена 9$. Оптична с два скрола, много удобна. Обади се и питай, мисля си обаче, че взех последната. Все пак питай може да са докарали нови.

Siemens
24.03.04 г., 00:43
предполагах, че са по-скъпи...
нищо де - по-добре :D
направо ще мина през офиса им утре...

Kaligula
24.03.04 г., 01:38
И аз гледах некви модели на A4Tech дето копират модели на MS и Logitech. Къде какви има в София и какви пари са? А и как се представят, бива ли ги освен, че приличат досущ като тези скъпичките? А и тея пък с двата скрола - каква е файдата от тях?

GeniusLoci
24.03.04 г., 02:38
Originally posted by pesho2000
Аз си взех такава от хардваребг. Цена 9$. Оптична с два скрола, много удобна. Обади се и питай, мисля си обаче, че взех последната. Все пак питай може да са докарали нови. е-е, ъ-ъ...ти сигурен ли си че си говорим за безжична, оптична, с два скрола. Щото и аз не вярвам да е 9$ :D
Щях да изкупя целия внос и да ги пусна по 13-14 и пак щях да съм забогаТЯЛ ;)

G-Point
24.03.04 г., 12:15
виж във вали
http://www.vali.bg/?group=36&article=1900&content=/article_content.php

Stan
24.03.04 г., 12:31
Оптична, безжична, с 2 скрола мишка, поне на A4Tech в България няма. Аз също търсих такава. На сайта има един модел, дано го внесат...

rrado
24.03.04 г., 12:38
Продават на ул. Ботев-до Германос
а4тех същагта
около 50лв.

Stan
24.03.04 г., 12:44
За този (http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=1&SCID=5&MNO=RP-649Z) модел ли точно става въпрос? Значи са го внесли вече...

Siemens
24.03.04 г., 18:00
да, точно тази мишчица си бях харесал :)
В кой точно магазин се продава?

chehow
24.03.04 г., 18:08
Originally posted by Kaligula
А и тея пък с двата скрола - каква е файдата от тях?

Втория скрол е за хоризонтално скролиране. Няма кой знае каква полза, но аз не съм си инсталирал SW-a, който върви с мишката и втория го ползвам като продължение на първия- доста по-полезно, пък и вторият скрол не играе ролята на бутон и е доста по "мек" като движение

Siemens
24.03.04 г., 18:20
да - именно за хоризонтален скрол искам да я ползвам. Че да не ми пречи, като сорсовете са по-широки. Дано успея да убедя и линукс-а ми , че иска да работи със втори скрол :ghi:

.:: Ta z Z z ::.
24.03.04 г., 23:29
Originally posted by Stan
Оптична, безжична, с 2 скрола мишка, поне на A4Tech в България няма. Аз също търсих такава. На сайта има един модел, дано го внесат...
Има в метро.

Rockwell
24.03.04 г., 23:59
Аз съм с A4 RP-680 и съм страшно доволен. При мен сензорът лови до около метър и 20 см, без значение дали има преграда пред него... Ако ползваш и Windows ти препоръчвам моята мишка, нищо че е с 1 скрол.

Stan
25.03.04 г., 00:51
А колко време карат батериите на RP-680?

ArthurDent
25.03.04 г., 11:15
Ако искаш да дадеш малко повече, около 70 лв беше, виж по долу моите мишка и КБД. Само че мишката е с 1 скрол, но е много удобна. Батериите траят доста повече от колкото очаквах (примерно 1-2 седмици, то зависи и колко я ползваш). Но това не е проблем защото се продава с 6 зарядни батерии и рисивъра си е зарядно за тях :D. Обсега е поне 2 м. а и като не ползваш мишката минава в някакъв енерго-спестителен режим :p От Вали съм ги вземал (мисля че те са вносителите на А4tech. Но ги има и на тоя магазин на Ботев (мисля че номер 38 беше - посредата м/у 5-те кюшета и пл. Македония)

Rockwell
25.03.04 г., 12:13
И аз мислех да си взема безжичния комплект на A4Tech, но мишката ми се стори изключително грозна и реших да си сменя само мишката и да си карам със старата клавиатура Compaq без Win бутони. :D
Относно батериите - ами не съм засичал, колко траят, но от както я купих в началото на Януари, съм зареждал батериите около 8-10 пъти... Това е при доста интензивна работа с нея, без да я изключвам (има се една малко ключе - on/off, ако няма да се ползва дълго време, иначе сензорът в режим на покой премигва за да пести батериите, като я раздвижиш, тогава се включва изцяло). Иска си хубав едноцветен пад (т.е. малко е притенциозна), прескача като я ползвам с евтин цветен пад - 1.50лв, но като е на масата няма проблем. Всичко по нея е пипнато, гаранция че няма да останеш с впечатление, че си взел някаква евтина имитация, абе това си е изящна имитация на Logitech MX700 :smoke: :color: и то в пъти по-евтино! :D

Cenzor
25.03.04 г., 18:53
За тази (http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=237_238&products_id=8273) мишка ли говорите? Цена 23лв с ДДС.;)
http://get.bg/catalog/images/RFW-5.jpg

Siemens
26.03.04 г., 01:27
къде е 23лв? Мисля само мишка да си взимам, а не комплект с клавиатура (щото съм много доволен от compaq-а ми), и тази ми харесва. А и само 23 лева за такова нещо ми се вижда евтино даже.
А какви падове им трябват на оптичните мишки? Аз мислех да я ползвам на бюрото без пад.

Cenzor
26.03.04 г., 09:14
Натисни върху линка, който съм дал- на думата "тази"!:D
В гет.бг е такава цената.

Demonaz
26.03.04 г., 11:01
Originally posted by GeniusLoci
е-е, ъ-ъ...ти сигурен ли си че си говорим за безжична, оптична, с два скрола. Щото и аз не вярвам да е 9$ :D
Щях да изкупя целия внос и да ги пусна по 13-14 и пак щях да съм забогаТЯЛ ;)

Това за безжичната съм го оставил по трасето. Сори. Модерирайте ме да не ми стоят глупостите.:)