Виж пълна версия : Ъпгрейд на версията на форума?
Dockera
21.03.04 г., 15:03
Смятате ли да "ъпнете" форума до vBulletin 3.0.0 Gold или оставаме на сегашната...?!? :smoke:
Dark Skywalker
21.03.04 г., 15:34
Ами знам ли, като си помисля колко е пипано по софтуера на сегашната версия...
Последния път когато Ба4о Киро и Бат' Горо смениха версията, загубихме само FAQ и кирилизатора май, но оттогава по форума са правени още подобрения. Нека QWERTY да каже, когато види тази тема.
Не знам какво ще решат отговорните лица ,но като знам през какви проблеми е минал форума според мен не трябва да се пипа.
Dark Skywalker
22.03.04 г., 00:46
Ние проблем със форума, предизвикан от софтуера, не сме имали. Проблемите в последната година са били резултат предимно от липса на дисково пространство, което вече е зад нас.
Емо (Dockera), нещо не можах да намеря списък с нови функции на версия 3.0.0 спрямо 2.х?
Според мен, нема сми. Ако има някаква наистина смислена причина да се прави ъпгрейд - да, ама ей така за спорта, ше ме прощавате.
Hint: По принцип циркулират 1-2 експлоита за 2.3.х версията на форума из нета ;)
Originally posted by Melwin
Hint: По принцип циркулират 1-2 експлоита за 2.3.х версията на форума из нета ;)
Прати некъв линк на PM да проуча въпроса, ако обичаш.
Може би малко встрани от темата, но все пак да попитам нещо. Виждал съм форуми, в които като задържиш курсора на мишката над заглавието на темата се покавза съдържанието на първият пост, така че можеш да прецениш дали да отваряш цялата тема или да я прескочиш. Това от какво зависи, и има ли начин да се въведе и тук? Не е болка за умиране, но ако не представлява трудност е удобно.
Dockera
23.03.04 г., 11:21
Dark Skywalker, и идея си нямам да ти кажа... :)
не следя от близо развитието на този форум, за да ти дам конкретен отговор... просто видях, че има нова версия и реших да попитам... тук (http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?postid=632196) гледам има някаква информация, но тя е в сравнение от RC4...
а дали има смисъл да се ъпгрейдва нещо... тва е друга тема ;)
и не настоявам за такова в случая... :smoke:
Филипов
23.03.04 г., 12:00
На форума Dude board (http://www.flame.ws) може да видите предложението на pip00, както и много други хубави неща.
Да ви попитам защото кагато дам "вю ню постс" темите с 2 и повече страници не ми дава да си избера коя да отворя ,а може да се види само темата от началото .
Metanoia
23.03.04 г., 16:53
А някой да е забелязал, че като пусна търсене на всички мои теми (от Search пиша User Name: Metanoia) виждам следния надпис:Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1498871 bytes) in /home/webadmin/hardwarebg.com/html/forum/admin/functions.php on line 651
Оправете този проблем и всичко ще е ОК.
Originally posted by Metanoia
А някой да е забелязал, че като пусна търсене на всички мои теми (от Search пиша User Name: Metanoia) виждам следния надпис:
Оправете този проблем и всичко ще е ОК.
Утре или другиден ще се погледна къде е проблема и ако мога ще го оправя. Сега просто нямам време.
Филипов
31.03.04 г., 14:21
Ето Ви още едно хубаво форумче да се сравнявате . . . . http://forum.netz.ru/
Originally posted by Metanoia
А някой да е забелязал, че като пусна търсене на всички мои теми (от Search пиша User Name: Metanoia) виждам следния надпис:
Оправете този проблем и всичко ще е ОК. Може би проблемът не е точно в софтуера, а в това, че имаш над 2000 поста... Пробвай да ограничиш търсенето до определен форум или до последните един-два месеца, мисля, че няма да имаш проблем ;)
Metanoia
02.04.04 г., 21:16
Originally posted by Smoky
Може би проблемът не е точно в софтуера, а в това, че имаш над 2000 поста... Пробвай да ограничиш търсенето до определен форум или до последните един-два месеца, мисля, че няма да имаш проблем ;)
Zlaten si be pi`. :D
Dockera
31.01.05 г., 14:42
другия път да ме слушате... ;) :smoke:
tr3x_bg
31.01.05 г., 16:18
мдам намери я все пак тази тема :rolleyes:
Не е добре да се злорадства тъй... ама карай - след кат' е вече "минало", явно може да се измайтапи човек :D
Twistеr™
31.01.05 г., 20:43
Ето Ви още едно хубаво форумче да се сравнявате . . . . http://forum.netz.ru/
Мммм форумчето много ме изкефи. Ако новия вид на HWBG форума прилича поне малко на този ще е само в плюс :D
St-George
01.02.05 г., 09:13
другия път да ме слушате... ;) :smoke:
Пророк бе, пророк.... [няма ми смайлитата дето се кланям подобаващо ;(] :D
Последния път когато Ба4о Киро и Бат' Горо смениха версията, загубихме само FAQ и кирилизатора май, но оттогава по форума са правени още подобрения. Нека QWERTY да каже, когато види тази тема.
Zlaten si be pi`. :D
И сега има ли кирилизиращ таг ??
И аз вчера опитах като Metanoia, и резултата беше като неговия :mad:
В тази връзка да питам, ако случайно съм в зала, където няма кирилица, да се въздържам ли да поствам, или да поствам, а при първа възможност да се едитвам на български. :conf:
Dark Skywalker
01.02.05 г., 12:20
Засега няма кирилизиращ таг. Ще помоля за следното:
Продължавайте да поствате, използвайки тага за кирилица. Всички ще толерираме така написани отговори. Такива постове няма да се трият по никакъв повод, а в момента, в който кирилизаторът бъде пуснат отново, ще изглеждат по нормален начин.
В същото време правилата за писане на маймуница си остават в сила и не приемаме никакви оправдания.
Чернокрилия
01.02.05 г., 15:17
Много ме кефи , че сте обърнали ORDER BY при изписването на он лайн потребителите в началната страница ...
преди бях твърдо забит на последното място , а ся се изживявам като лидер в листата :D :cool: :cool:
Много ме кефи , че сте обърнали ORDER BY при изписването на он лайн потребителите в началната страница ...
преди бях твърдо забит на последното място , а ся се изживявам като лидер в листата :D :cool: :cool:
Хехе и аз съм облагодетелстван :D .
Dark Skywalker - проблем ли е да се сложи кирилизация каквато има в сетком ? На мен ми харесва.
Нищо не е обърнато.
Просто гъделичкат на всеки юзър самочувствието като го турват него на първо място на неговия монитор :)
Странно как нечие самочувствие може да зависи от това.
Авторски права на vBulletin