PDA

Виж пълна версия : Ъпгрейд на версията на форума?

Dockera
21.03.04 г., 15:03
Смятате ли да "ъпнете" форума до vBulletin 3.0.0 Gold или оставаме на сегашната...?!? :smoke:

Dark Skywalker
21.03.04 г., 15:34
Ами знам ли, като си помисля колко е пипано по софтуера на сегашната версия...

Последния път когато Ба4о Киро и Бат' Горо смениха версията, загубихме само FAQ и кирилизатора май, но оттогава по форума са правени още подобрения. Нека QWERTY да каже, когато види тази тема.

Zygot
21.03.04 г., 17:53
Не знам какво ще решат отговорните лица ,но като знам през какви проблеми е минал форума според мен не трябва да се пипа.

Dark Skywalker
22.03.04 г., 00:46
Ние проблем със форума, предизвикан от софтуера, не сме имали. Проблемите в последната година са били резултат предимно от липса на дисково пространство, което вече е зад нас.

Емо (Dockera), нещо не можах да намеря списък с нови функции на версия 3.0.0 спрямо 2.х?

QWERTY
22.03.04 г., 09:25
Според мен, нема сми. Ако има някаква наистина смислена причина да се прави ъпгрейд - да, ама ей така за спорта, ше ме прощавате.

Melwin
22.03.04 г., 17:12
Hint: По принцип циркулират 1-2 експлоита за 2.3.х версията на форума из нета ;)

QWERTY
22.03.04 г., 17:15
Originally posted by Melwin
Hint: По принцип циркулират 1-2 експлоита за 2.3.х версията на форума из нета ;)

Прати некъв линк на PM да проуча въпроса, ако обичаш.

pip00
22.03.04 г., 21:38
Може би малко встрани от темата, но все пак да попитам нещо. Виждал съм форуми, в които като задържиш курсора на мишката над заглавието на темата се покавза съдържанието на първият пост, така че можеш да прецениш дали да отваряш цялата тема или да я прескочиш. Това от какво зависи, и има ли начин да се въведе и тук? Не е болка за умиране, но ако не представлява трудност е удобно.

Dockera
23.03.04 г., 11:21
Dark Skywalker, и идея си нямам да ти кажа... :)
не следя от близо развитието на този форум, за да ти дам конкретен отговор... просто видях, че има нова версия и реших да попитам... тук (http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?postid=632196) гледам има някаква информация, но тя е в сравнение от RC4...

а дали има смисъл да се ъпгрейдва нещо... тва е друга тема ;)
и не настоявам за такова в случая... :smoke:

Филипов
23.03.04 г., 12:00
На форума Dude board (http://www.flame.ws) може да видите предложението на pip00, както и много други хубави неща.

Zygot
23.03.04 г., 12:01
Да ви попитам защото кагато дам "вю ню постс" темите с 2 и повече страници не ми дава да си избера коя да отворя ,а може да се види само темата от началото .

Metanoia
23.03.04 г., 16:53
А някой да е забелязал, че като пусна търсене на всички мои теми (от Search пиша User Name: Metanoia) виждам следния надпис:Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1498871 bytes) in /home/webadmin/hardwarebg.com/html/forum/admin/functions.php on line 651
Оправете този проблем и всичко ще е ОК.

QWERTY
23.03.04 г., 23:13
Originally posted by Metanoia
А някой да е забелязал, че като пусна търсене на всички мои теми (от Search пиша User Name: Metanoia) виждам следния надпис:
Оправете този проблем и всичко ще е ОК.

Утре или другиден ще се погледна къде е проблема и ако мога ще го оправя. Сега просто нямам време.

Филипов
31.03.04 г., 14:21
Ето Ви още едно хубаво форумче да се сравнявате . . . . http://forum.netz.ru/

Smoky
31.03.04 г., 20:58
Originally posted by Metanoia
А някой да е забелязал, че като пусна търсене на всички мои теми (от Search пиша User Name: Metanoia) виждам следния надпис:
Оправете този проблем и всичко ще е ОК. Може би проблемът не е точно в софтуера, а в това, че имаш над 2000 поста... Пробвай да ограничиш търсенето до определен форум или до последните един-два месеца, мисля, че няма да имаш проблем ;)

Metanoia
02.04.04 г., 21:16
Originally posted by Smoky
Може би проблемът не е точно в софтуера, а в това, че имаш над 2000 поста... Пробвай да ограничиш търсенето до определен форум или до последните един-два месеца, мисля, че няма да имаш проблем ;)
Zlaten si be pi`. :D

Dockera
31.01.05 г., 14:42
другия път да ме слушате... ;) :smoke:

tr3x_bg
31.01.05 г., 16:18
мдам намери я все пак тази тема :rolleyes:

mitku
31.01.05 г., 16:29
Не е добре да се злорадства тъй... ама карай - след кат' е вече "минало", явно може да се измайтапи човек :D

Twistеr™
31.01.05 г., 20:43
Ето Ви още едно хубаво форумче да се сравнявате . . . . http://forum.netz.ru/

Мммм форумчето много ме изкефи. Ако новия вид на HWBG форума прилича поне малко на този ще е само в плюс :D

St-George
01.02.05 г., 09:13
другия път да ме слушате... ;) :smoke:
Пророк бе, пророк.... [няма ми смайлитата дето се кланям подобаващо ;(] :D

hbk
01.02.05 г., 11:30
Последния път когато Ба4о Киро и Бат' Горо смениха версията, загубихме само FAQ и кирилизатора май, но оттогава по форума са правени още подобрения. Нека QWERTY да каже, когато види тази тема.

Zlaten si be pi`. :D

И сега има ли кирилизиращ таг ??

И аз вчера опитах като Metanoia, и резултата беше като неговия :mad:

В тази връзка да питам, ако случайно съм в зала, където няма кирилица, да се въздържам ли да поствам, или да поствам, а при първа възможност да се едитвам на български. :conf:

Dark Skywalker
01.02.05 г., 12:20
Засега няма кирилизиращ таг. Ще помоля за следното:

Продължавайте да поствате, използвайки тага за кирилица. Всички ще толерираме така написани отговори. Такива постове няма да се трият по никакъв повод, а в момента, в който кирилизаторът бъде пуснат отново, ще изглеждат по нормален начин.

В същото време правилата за писане на маймуница си остават в сила и не приемаме никакви оправдания.

Чернокрилия
01.02.05 г., 15:17
Много ме кефи , че сте обърнали ORDER BY при изписването на он лайн потребителите в началната страница ...
преди бях твърдо забит на последното място , а ся се изживявам като лидер в листата :D :cool: :cool:

Zygot
22.02.05 г., 14:03
Много ме кефи , че сте обърнали ORDER BY при изписването на он лайн потребителите в началната страница ...
преди бях твърдо забит на последното място , а ся се изживявам като лидер в листата :D :cool: :cool:

Хехе и аз съм облагодетелстван :D .

Dark Skywalker - проблем ли е да се сложи кирилизация каквато има в сетком ? На мен ми харесва.

XaMaB
22.02.05 г., 14:29
Нищо не е обърнато.
Просто гъделичкат на всеки юзър самочувствието като го турват него на първо място на неговия монитор :)

Дара
22.02.05 г., 15:13
Странно как нечие самочувствие може да зависи от това.