Виж пълна версия : Как да върна няколко резултата чрез SETI Driver
Metanoia
19.03.04 г., 17:03
На РСто на брат ми, което няма Интернет сметнах 12 от 20 юнита и се опитвам да ги пренеса на моето РС и да ги върна за да взема нови, но не става. Прехвърлих цялата папка на SETI Driver на моя компютър, но нищо не се получи - просто показва, че е на 0% последния юнит (а той не е) и като дам Transmit дори не се опитва - само премигва някакво екранче. Но пък иначе показва, че има 12 готови резултата...
Какво да го правя?
StillOpossum
19.03.04 г., 17:35
Аз с тоя SETI Driver не съм се занимавал, ползвам си SetiHide в него има импорт/експорт и си работят. Провери по разните конфигурационни файлове да не би да трябва да укажеш някви пътища до папката и други от тоя род.
ако си ги пренесъл с ЦДРОМ, промени им атрибута да не е РИИД онли... на всички файлове :) това на мен ми се е случвало... :)
Ами може и на ръка (дискета, RW) да ги пренесеш. Всеки резултат се състои от следните файлове:
key.sah
outfile.sah
pid.sah
result.sah
state.sah
wtemp.sah
Те би трябвало да са в една поддиректория. Изкопирваш директориите и си готов.
За да счита, че тя е сметнала резултатите, програмата трябва да провери, че са сметнати с клиента, с който работи. Затова, клиентите на двата ти компютъра, трябва да са еднакви - версия, име на файла.
20 резултата прави към 8МБ.
Предполагам, че си ги прехвърлил чрез ЦД. Както вече каза Алекс, просто промени атрибутите - файловете да не са рийд онли и всичко ще се оправи ;)
Ако знаеш колко съм се блъскал със същия проблем, докато се осъзная :)
Originally posted by morf
20 резултата прави към 8МБ.
20 резултата са между 400К и 800К.
да, вярно :)
обърках се.
Около 8МБ са 20 непресметнати резултата, т.е. 20х350кб + сети@хоум и сетиДрайвер клиентите, а Метаноя питаше за вече сметнати резултати
успя ли?!? всеки сметнат/върнат ресултат е ценен! :)
Metanoia
22.03.04 г., 23:34
Originally posted by alexz
успя ли?!? всеки сметнат/върнат ресултат е ценен! :)
Връщат се!
Точно Read Only e бил проблема... ама на кой да му дойде на акъла. :rolleyes:
:p
10х на всички! 12 резултата за HardwareBG Team и България.
Авторски права на vBulletin