PDA

Виж пълна версия : UT 2004 final без оригинален CD-key безплатно в къдрещ БГ сървър

Kontra
18.03.04 г., 00:02
излезе пълната версия на Unreal Tournament 2004

1) дърпате си играта от ... (6 диска са ...)

Минимални системни изисквания - 1 Ghz, 128 RAM, некво там видео :) , препоръчително - 1,5 Ghz, 256 RAM

2) инсталирате я, пускате

3) давате join game, то ви казва " *****, cd-key-ът не става" , отивате на favourites, щракате с второто копче в полето, натискате " Enter IP address", вкарвате IP и готово

IP-то на сървъра на Евроком е 217.10.240.67

идвайте да разцъкваме

__SpOO__
18.03.04 г., 11:09
Аз само не разбрах този "проблем" изниква единствено в мрежов режим или по принцип?

Ако си пуцаш примерно сингъл или с ботове?

bobytt
18.03.04 г., 11:54
Играта е уникална , а мрежата е Н1 цяла вечер вече се пуцам с уроди от целия свят :) закупих 2 парчета едното нормално другото SE no seто ще дойде след 3-4 дни .... инацхе играта рулира

Kontra
18.03.04 г., 13:48
да бе ! хем в интерес на истината малко повече от необходимото работи са си баш като на UT 2003 ( примерно доста от картите ... ) , хем играта е ебати зарибявката
и мен мноо ме радва

SpOO, да - мизерията със оригинален cd-key е единствено ако искаш да играеш през интернет - в сингъл и мулти през локалната нема никакви проблеми
за съжаление "единствено"-то не е мноо-мноо единствено, щото за тая игра истината е точно каквато bobytt-ът я раздува - да бичиш с уроди от цел свят :p
а са и с тоя voice chat ... още на демото се размазах от кеф

KOKOSH
18.03.04 г., 18:17
Делетед бай ЮСЕР

Kontra
18.03.04 г., 20:53
Sektor разцъква и в евронет
поне демото го бичеше там доста редовно
много е добър, от всички дето играхме демото имаше само един единствен пич, дето го шибаше
иначе днес го засякох наистина в bnc-то
IP-то е 212.72.202.90
както ти казваш също е екстра - с
open ut.bnc.bg
от конзолата
идвайте да играем

Kontra
19.03.04 г., 02:55
бая грубо се бех объркал
със sektor от бг-тата наистина никой не мое да са гъбарка

MK+
19.03.04 г., 10:41
Е не си се объркал снощи EVIL_AVI го би. Един на един. Sektor e адски добър обаче AVI е невъзможен :D

Snake
19.03.04 г., 22:53
Голямо разцъкване...
Петък вечер, а няма кой да напсуваш в сървъра.

__SpOO__
19.03.04 г., 23:08
Имам един такъв въпрос аз свързан конкретно с разцъкването на :bow: UT 2004 :D

Навремето играех всяка вечер на :bow: Unreal Tournament (първият, даже бях се намърдал случайно в някакъв клан сървър на едни брата германци и след време ме приеха в клана им дори ;) ), но не съм обръщал внимание какъв трафик прави при игра в нета...

Въпроса ми е някой има ли представа примерно за 1 час игра колко грубо трафик се прави от :bow: UT 2004, защото съм на трафик от нас и съм ограничен малко или много и трябва да се съобразявам с това...

Мерси предварително.

Snake
19.03.04 г., 23:19
За нормална игра май трябва 10kb/s upload/download.

bobytt
19.03.04 г., 23:27
Само за информация ще кажа че пускам UT2004 Dedicated server
за българи :) в смисул че малко българи от Маями , Бостон , Калгари и други места ще разцъкваме вътре може всеки да се включи , има работещ RAVEN SHIELD сървер на IP - 64.36.105.108

__SpOO__
19.03.04 г., 23:28
Аз имам скорост около 10-15кб/с (през повечето време уж) ама въпросът ми беше не каква скорост ми е нужна а примерно за 1 час игра в нета колко мегабайта трафик ще ми прави?

1-2МБ?

3-4?

5..?

@ bobytt

Нали няма да забравиш да (ни) кажеш IP на сървъра след като го пуснеш?

Или ще е същото, което си писал за RS (знае ли човек, може да си имаш пък няколко адреса)?

С удоволствие бих попуцал малко на него когато имам свободно време...

;)

ONSLAUGHT rulz `em all

Ама аз имам само демо-то в момента :( чакам да я набарам цялата от някой приятел, но засега удрям на камък.

Snake
19.03.04 г., 23:39
Все си мисля, че можеш да сметнеш колко мегабайта ще направиш за 1 час при 10кб/с...
За да ти спестя сметката - около 36мб за 1 час.

__SpOO__
19.03.04 г., 23:43
Извинявам се незнанието си ама аз наистина не знам или поне не се сещам в момента как да го сметна трафика за 1 час при дадена скорост...

Би ли ми обяснил как точно се пресмята?

И нещо много ми се виждат тези 36МБ...ако наистина са толкова май май ще трябва да се откажа от игра в интернет :(

Pa3KaTaH
20.03.04 г., 01:12
Originally posted by __SpOO__
Би ли ми обяснил как точно се пресмята?

според мен е по малко от 10kb/s

как се смята..
10 килобайта в секунда

60секунди по 10 килобайта са = трафик за 1 минута

това по още 60 е 1 час... :)

G-Point
20.03.04 г., 01:21
или направо по 3600 :D :D

Pa3KaTaH
20.03.04 г., 01:37
Originally posted by G-Point
или направо по 3600 :D :D

offtopic

в даскало ми пишеха 2ки като писах така направо :lol:
за това гледам по детаилно да описвам задачите :D

G-Point
20.03.04 г., 01:38
Спокойно бе, тук не е даскалото :D :D :D

Grent
20.03.04 г., 01:57
Пишете килоБайтовете с голямо "B" а не с малко, защото много игри могат да се играят и на 10кb и на 10кB !!
Аз съм засичал ЦС :p - прави някъде към 20МБ/час

__SpOO__
20.03.04 г., 02:37
Ето преди малко си направих и аз едно засичане а не да смятам и за точно 1 час UT 2004 ми направи точно 15MB.

Ама лагната работа...бла 100-150 че и до 200 пинг...то никва игра не мога да изиграя като хората :mad:

Kontra
20.03.04 г., 12:59
Е не си се объркал снощи EVIL_AVI го би. Един на един. Sektor e адски добър обаче AVI е невъзможен

първата игра в началото AVI поведе доста здраво -
/извинявам се на пичовете в чужбина - screenshot-oвете нема им се отворят/
http://kontra.data.bg/UT/AVIvsSektor11.jpg
след туй sektor го настигна -
http://kontra.data.bg/UT/AVIvsSektor12.jpg
накрая свършиха почти равни -
http://kontra.data.bg/UT/AVIvsSektor13.jpg

втората играта просто си беше за sektor -
http://kontra.data.bg/UT/AVIvsSektor2.jpg
бая равни са, ма противно на туй, дето и аз си мислех - когато играят 1vs1 sektor е малко по-добър

има работещ RAVEN SHIELD сървер на IP - 64.36.105.108

благодаря !, е са ше join-a

примерно за 1 час игра в нета колко мегабайта трафик ще ми прави

за съжаление и аз неам представа - не съм на трафик и тва не ми е било проблем, най-лесно ще е да си запишеш некъв DUMeter и просто да пробваш

Vince
20.03.04 г., 14:54
При мене нещо не ще да върви както трябва тая игра... Само стърже по диска, накъсва, а се е разположила на 400МБ от RAM-а и ми остават само около 10МБ свободни. Другите игри нямат проблеми, с nforce 3.13, detonator 45.23 съм на току що инсталиран win. Имам чувството, че нещо са оплескали no cd ехе-то и има някакви бъгове. При вас как е?

misty
20.03.04 г., 15:06
Originally posted by Kontra
излезе пълната версия на Unreal Tournament 2004

1) дърпате си играта от ... (6 диска са ...)

Минимални системни изисквания - 1 Ghz, 128 RAM, некво там видео :) , препоръчително - 1,5 Ghz, 256 RAM

2) инсталирате я, пускате

3) давате join game, то ви казва " *****, cd-key-ът не става" , отивате на favourites, щракате с второто копче в полето, натискате " Enter IP address", вкарвате IP и готово

IP-то на сървъра на Евроком е 217.10.240.67

идвайте да разцъкваме

:D :D :D То няма лошо да разцъкаме ама от къде да дръпнем играта, търсих по фрийтата, но я няма, та от къде:D :D :D

acs
20.03.04 г., 15:08
е как па ще я няма по фриитата? има я и то на всички фриита от 2-3 дена вече , лошото е че по тия наще сървари нема никой . само по 2-3 души и то главно детмач се играе а аз искам онслот деба и цд-киия скапан

misty
20.03.04 г., 15:26
Originally posted by acs
е как па ще я няма по фриитата? има я и то на всички фриита от 2-3 дена вече , лошото е че по тия наще сървари нема никой . само по 2-3 души и то главно детмач се играе а аз искам онслот деба и цд-киия скапан

:D Хопс.... прав си, има я! Моя е грешката, търсил съм не като хората>UT 2004, то трябвало Unreal Tournament 2004, та така сега дърпам пък ще видам за какво става въпрос, btw извън темата излезе ли пълната версия на Far Cry:D :D :D линкче дали ще се намери;)

acs
20.03.04 г., 15:44
пич влизаш в форума на съответното фрии , data.bg/forum
там си има секция гаме линкс и ще видиш и фар краи и торнамент и квото си искаш:)

Kontra
20.03.04 г., 17:06
в началото на темата , дет пише сваляте от " тук " има линк за сваляне

не е да нема народ, почнахме да се посъбираме
вечер след 9 винаги има достатъчно хора, а днес щото е събота цял ден е Идеал Петров

и на мен ми се играе Onslaught
ела в евроком, никът ми в UT e Lamer, ревни " ае ONS ! " , ше подберем всичко живо в ut.bnc.bg, щото там мое се избира какво да се играе и ше разцъкаме

VLADO
20.03.04 г., 19:50
да бе, няма ли да има един сървър само за Onslaught

acs
20.03.04 г., 21:07
Originally posted by Kontra
ела в евроком, никът ми в UT e Lamer,

w4era nepomni[ li 4e igrahme , deto wi bih edin DM s 39 a ti be[e 29:))

Kontra
20.03.04 г., 22:10
помня разбира се
ма името на човечето ти беше с главни букви и затуй не зацепих веднага
аз съм супер сакат на Deathmatch и обикновено завършвам нейде из "златната среда":) , но в тая игра успях да изляза втори, щото баш в края набарах rocket launcher и когато вече отброяваше секундите ми върза с некъв клизмарски multi kill
Black_Hawk дет свърши след мен с 23-24 по принцип е по-добър
мноо ме впечатли, че с теб когато се засичахме въоръжени - чат-пат кво сабя покаже, но всеки път когато бехме и двамата как ни е майка родила - демек само с второто пистолетче - и ми ебаваше мамата :)
вече така са ми кръвясали очетата, та 2 не кирязя, ма са пак отивам

да бе, няма ли да има един сървър само за Onslaught
има разбира се и то колосална бройка - само на демото беха около 50-тина, но баш тва е мизерията - без читав CD-key човек не може да ги види, трябва предварително да знае IP-то
с google-a и search за " UT2004 -demo server IP " аз си намерих още две бачкащи IP - едно за DM, едно за CTF - все ше се намери и неко с Onslaught
тия дни мое да потърся още IP-та, ако намеря нещо интересно ше го пусна тук

acs
21.03.04 г., 23:02
az deba nqmam internet cqla nedelq i subota i nemoga da igraq nadqwam se sa da go oprawqt i taq sedmica da si nawaksam ,a ina4e ako nameri[ ons syrwyr koito ne prowerqwa cdkii kato dvoine[ dai go nasam:)

RaHzElChO
29.03.04 г., 14:17
А кой ще ми кажа как да преудолея проблема с формат-а и проблемите със cd-key-а,който не признава.Има ли крак за след формат или трябва да си играя всеки път да инсталирам играта след формат!