Виж пълна версия : UT 2004 final без оригинален CD-key безплатно в къдрещ БГ сървър
излезе пълната версия на Unreal Tournament 2004
1) дърпате си играта от ... (6 диска са ...)
Минимални системни изисквания - 1 Ghz, 128 RAM, некво там видео :) , препоръчително - 1,5 Ghz, 256 RAM
2) инсталирате я, пускате
3) давате join game, то ви казва " *****, cd-key-ът не става" , отивате на favourites, щракате с второто копче в полето, натискате " Enter IP address", вкарвате IP и готово
IP-то на сървъра на Евроком е 217.10.240.67
идвайте да разцъкваме
__SpOO__
18.03.04 г., 11:09
Аз само не разбрах този "проблем" изниква единствено в мрежов режим или по принцип?
Ако си пуцаш примерно сингъл или с ботове?
Играта е уникална , а мрежата е Н1 цяла вечер вече се пуцам с уроди от целия свят :) закупих 2 парчета едното нормално другото SE no seто ще дойде след 3-4 дни .... инацхе играта рулира
да бе ! хем в интерес на истината малко повече от необходимото работи са си баш като на UT 2003 ( примерно доста от картите ... ) , хем играта е ебати зарибявката
и мен мноо ме радва
SpOO, да - мизерията със оригинален cd-key е единствено ако искаш да играеш през интернет - в сингъл и мулти през локалната нема никакви проблеми
за съжаление "единствено"-то не е мноо-мноо единствено, щото за тая игра истината е точно каквато bobytt-ът я раздува - да бичиш с уроди от цел свят :p
а са и с тоя voice chat ... още на демото се размазах от кеф
Sektor разцъква и в евронет
поне демото го бичеше там доста редовно
много е добър, от всички дето играхме демото имаше само един единствен пич, дето го шибаше
иначе днес го засякох наистина в bnc-то
IP-то е 212.72.202.90
както ти казваш също е екстра - с
open ut.bnc.bg
от конзолата
идвайте да играем
бая грубо се бех объркал
със sektor от бг-тата наистина никой не мое да са гъбарка
Е не си се объркал снощи EVIL_AVI го би. Един на един. Sektor e адски добър обаче AVI е невъзможен :D
Голямо разцъкване...
Петък вечер, а няма кой да напсуваш в сървъра.
__SpOO__
19.03.04 г., 23:08
Имам един такъв въпрос аз свързан конкретно с разцъкването на :bow: UT 2004 :D
Навремето играех всяка вечер на :bow: Unreal Tournament (първият, даже бях се намърдал случайно в някакъв клан сървър на едни брата германци и след време ме приеха в клана им дори ;) ), но не съм обръщал внимание какъв трафик прави при игра в нета...
Въпроса ми е някой има ли представа примерно за 1 час игра колко грубо трафик се прави от :bow: UT 2004, защото съм на трафик от нас и съм ограничен малко или много и трябва да се съобразявам с това...
Мерси предварително.
За нормална игра май трябва 10kb/s upload/download.
Само за информация ще кажа че пускам UT2004 Dedicated server
за българи :) в смисул че малко българи от Маями , Бостон , Калгари и други места ще разцъкваме вътре може всеки да се включи , има работещ RAVEN SHIELD сървер на IP - 64.36.105.108
__SpOO__
19.03.04 г., 23:28
Аз имам скорост около 10-15кб/с (през повечето време уж) ама въпросът ми беше не каква скорост ми е нужна а примерно за 1 час игра в нета колко мегабайта трафик ще ми прави?
1-2МБ?
3-4?
5..?
@ bobytt
Нали няма да забравиш да (ни) кажеш IP на сървъра след като го пуснеш?
Или ще е същото, което си писал за RS (знае ли човек, може да си имаш пък няколко адреса)?
С удоволствие бих попуцал малко на него когато имам свободно време...
;)
ONSLAUGHT rulz `em all
Ама аз имам само демо-то в момента :( чакам да я набарам цялата от някой приятел, но засега удрям на камък.
Все си мисля, че можеш да сметнеш колко мегабайта ще направиш за 1 час при 10кб/с...
За да ти спестя сметката - около 36мб за 1 час.
__SpOO__
19.03.04 г., 23:43
Извинявам се незнанието си ама аз наистина не знам или поне не се сещам в момента как да го сметна трафика за 1 час при дадена скорост...
Би ли ми обяснил как точно се пресмята?
И нещо много ми се виждат тези 36МБ...ако наистина са толкова май май ще трябва да се откажа от игра в интернет :(
Pa3KaTaH
20.03.04 г., 01:12
Originally posted by __SpOO__
Би ли ми обяснил как точно се пресмята?
според мен е по малко от 10kb/s
как се смята..
10 килобайта в секунда
60секунди по 10 килобайта са = трафик за 1 минута
това по още 60 е 1 час... :)
G-Point
20.03.04 г., 01:21
или направо по 3600 :D :D
Pa3KaTaH
20.03.04 г., 01:37
Originally posted by G-Point
или направо по 3600 :D :D
offtopic
в даскало ми пишеха 2ки като писах така направо :lol:
за това гледам по детаилно да описвам задачите :D
G-Point
20.03.04 г., 01:38
Спокойно бе, тук не е даскалото :D :D :D
Пишете килоБайтовете с голямо "B" а не с малко, защото много игри могат да се играят и на 10кb и на 10кB !!
Аз съм засичал ЦС :p - прави някъде към 20МБ/час
__SpOO__
20.03.04 г., 02:37
Ето преди малко си направих и аз едно засичане а не да смятам и за точно 1 час UT 2004 ми направи точно 15MB.
Ама лагната работа...бла 100-150 че и до 200 пинг...то никва игра не мога да изиграя като хората :mad:
Е не си се объркал снощи EVIL_AVI го би. Един на един. Sektor e адски добър обаче AVI е невъзможен
първата игра в началото AVI поведе доста здраво -
/извинявам се на пичовете в чужбина - screenshot-oвете нема им се отворят/
http://kontra.data.bg/UT/AVIvsSektor11.jpg
след туй sektor го настигна -
http://kontra.data.bg/UT/AVIvsSektor12.jpg
накрая свършиха почти равни -
http://kontra.data.bg/UT/AVIvsSektor13.jpg
втората играта просто си беше за sektor -
http://kontra.data.bg/UT/AVIvsSektor2.jpg
бая равни са, ма противно на туй, дето и аз си мислех - когато играят 1vs1 sektor е малко по-добър
има работещ RAVEN SHIELD сървер на IP - 64.36.105.108
благодаря !, е са ше join-a
примерно за 1 час игра в нета колко мегабайта трафик ще ми прави
за съжаление и аз неам представа - не съм на трафик и тва не ми е било проблем, най-лесно ще е да си запишеш некъв DUMeter и просто да пробваш
При мене нещо не ще да върви както трябва тая игра... Само стърже по диска, накъсва, а се е разположила на 400МБ от RAM-а и ми остават само около 10МБ свободни. Другите игри нямат проблеми, с nforce 3.13, detonator 45.23 съм на току що инсталиран win. Имам чувството, че нещо са оплескали no cd ехе-то и има някакви бъгове. При вас как е?
Originally posted by Kontra
излезе пълната версия на Unreal Tournament 2004
1) дърпате си играта от ... (6 диска са ...)
Минимални системни изисквания - 1 Ghz, 128 RAM, некво там видео :) , препоръчително - 1,5 Ghz, 256 RAM
2) инсталирате я, пускате
3) давате join game, то ви казва " *****, cd-key-ът не става" , отивате на favourites, щракате с второто копче в полето, натискате " Enter IP address", вкарвате IP и готово
IP-то на сървъра на Евроком е 217.10.240.67
идвайте да разцъкваме
:D :D :D То няма лошо да разцъкаме ама от къде да дръпнем играта, търсих по фрийтата, но я няма, та от къде:D :D :D
е как па ще я няма по фриитата? има я и то на всички фриита от 2-3 дена вече , лошото е че по тия наще сървари нема никой . само по 2-3 души и то главно детмач се играе а аз искам онслот деба и цд-киия скапан
Originally posted by acs
е как па ще я няма по фриитата? има я и то на всички фриита от 2-3 дена вече , лошото е че по тия наще сървари нема никой . само по 2-3 души и то главно детмач се играе а аз искам онслот деба и цд-киия скапан
:D Хопс.... прав си, има я! Моя е грешката, търсил съм не като хората>UT 2004, то трябвало Unreal Tournament 2004, та така сега дърпам пък ще видам за какво става въпрос, btw извън темата излезе ли пълната версия на Far Cry:D :D :D линкче дали ще се намери;)
пич влизаш в форума на съответното фрии , data.bg/forum
там си има секция гаме линкс и ще видиш и фар краи и торнамент и квото си искаш:)
в началото на темата , дет пише сваляте от " тук " има линк за сваляне
не е да нема народ, почнахме да се посъбираме
вечер след 9 винаги има достатъчно хора, а днес щото е събота цял ден е Идеал Петров
и на мен ми се играе Onslaught
ела в евроком, никът ми в UT e Lamer, ревни " ае ONS ! " , ше подберем всичко живо в ut.bnc.bg, щото там мое се избира какво да се играе и ше разцъкаме
да бе, няма ли да има един сървър само за Onslaught
Originally posted by Kontra
ела в евроком, никът ми в UT e Lamer,
w4era nepomni[ li 4e igrahme , deto wi bih edin DM s 39 a ti be[e 29:))
помня разбира се
ма името на човечето ти беше с главни букви и затуй не зацепих веднага
аз съм супер сакат на Deathmatch и обикновено завършвам нейде из "златната среда":) , но в тая игра успях да изляза втори, щото баш в края набарах rocket launcher и когато вече отброяваше секундите ми върза с некъв клизмарски multi kill
Black_Hawk дет свърши след мен с 23-24 по принцип е по-добър
мноо ме впечатли, че с теб когато се засичахме въоръжени - чат-пат кво сабя покаже, но всеки път когато бехме и двамата как ни е майка родила - демек само с второто пистолетче - и ми ебаваше мамата :)
вече така са ми кръвясали очетата, та 2 не кирязя, ма са пак отивам
да бе, няма ли да има един сървър само за Onslaught
има разбира се и то колосална бройка - само на демото беха около 50-тина, но баш тва е мизерията - без читав CD-key човек не може да ги види, трябва предварително да знае IP-то
с google-a и search за " UT2004 -demo server IP " аз си намерих още две бачкащи IP - едно за DM, едно за CTF - все ше се намери и неко с Onslaught
тия дни мое да потърся още IP-та, ако намеря нещо интересно ше го пусна тук
az deba nqmam internet cqla nedelq i subota i nemoga da igraq nadqwam se sa da go oprawqt i taq sedmica da si nawaksam ,a ina4e ako nameri[ ons syrwyr koito ne prowerqwa cdkii kato dvoine[ dai go nasam:)
RaHzElChO
29.03.04 г., 14:17
А кой ще ми кажа как да преудолея проблема с формат-а и проблемите със cd-key-а,който не признава.Има ли крак за след формат или трябва да си играя всеки път да инсталирам играта след формат!
Авторски права на vBulletin