PDA

Виж пълна версия : Siemens х65 или отново на върха (само за фенове)

xts
17.03.04 г., 22:30
Хехе, написах само за фенове, че да не почваме пак безмислени спорове.
Eто, че те се появяват на хоризонта - серията х65 идва след разорачованието от x60 ;) и връща Siemens отново на върха. Макар. че серията не се е появила още, изглежда вече завършена. Дори и най-слабия (за момента) апарат С65 има камера и IRDA. Няма какво повече да кажа, дизайна и функциите къртят, а останалото вижте сами.

Накратко ето го фаворита S65 и някои от екстрите му:
http://www.club-siemens.net/mobiles/pictures/icon_s65.gif
Display: 132x176 pixels TFT, 65.000 colours
Memory internal: approx 11MB
External memory: RS MMC
Games: J2ME MIDP2.0, 3D Graphics API
Bluetooth: Yes
IrDA: Yes
USB interface: Yes
GPRS: Class 10
Video Recorder: Yes, MPEG4 with auido, 15 fps, 176x144
Camera: Built-in, 1280x960 pixels max resolution, 4x digital zoom

Както и наследника на легендарния МЕ45 - М65:
http://www.club-siemens.net/mobiles/pictures/icon_m65.gif

PS1: Доста повече инфо, може да видите тук:
www.club-siemens.net
www.siemens-mobile.com
PS2: Феновете на Nokia и SE da ne se iz`erwqwat ;)

QWERTY
17.03.04 г., 22:58
Айде, айде... не виждам нещо кой-знае какво.

The Bandit
17.03.04 г., 23:05
Еми не виждаш, защото наистина са само за фенове :hi:
Много добре изглеждат нещата, май ще се повтори успеха на х45 серията...

xts
17.03.04 г., 23:16
1.2 Megapixels камера, 3D java, MMC карта, добър дисплей, малък апарат и в общи линии разбива Nokia 6600, SE 610/630 и т.н.

Георги
17.03.04 г., 23:45
Мммммм, флюбих се :ghi:

Tarambuka3500
18.03.04 г., 11:30
интересни сами и ценичките на които ще се появят тези джаджки.

miho
18.03.04 г., 17:44
Ей това е, следващият ще е S65. Само колко $ ще ни одерат за това бижу.... :D :D

Dark Skywalker
18.03.04 г., 20:28
Аз лично не съм особено доволен, защото Siemens разгониха фамилията на С серията и на практика я сляха с А. Не е допустимо по-нов модел от една и съща серия да няма функции, които е имало в предишен такъв (визирам C45 vs C55 vs C60).

Следващият ми телефон няма да е Siemens - ей тъй, напук... :mad:

xts
18.03.04 г., 20:54
A С65 видя ли го или просто си говориш. Камера, irda, 130x130 дисплей. Какво повече искаш от C-класата, да не говорим пък за СХ65. Айде, не дей прави прибързани заключения. А колкото да х60 серията - винаги сериите, които завършват на нъла са били евтини и куци, не споря за това.

http://www.club-siemens.net/mobiles/c65
http://www.club-siemens.net/mobiles/cx65

Dark Skywalker
18.03.04 г., 21:18
Originally posted by xts
Айде, не дей прави прибързани заключения. Стойка, три апарата Siemens за две години и нещо не ми изглежда прибързано. Аз казах защо не съм доволен от Siemens, пък оттук насетне ако щат да направят С75 с капаци от 24-каратово злато... :D

xts
18.03.04 г., 21:23
И аз съм сменил три апарата и от всички съм бил доволен: S35i, SL45i, S55. А които очаква чудеса от С-тата нещо се е объркал. И какво по-малко има C55 oт С45 или пък С60 от С55?

Dark Skywalker
18.03.04 г., 21:57
Originally posted by xts
А които очаква чудеса от С-тата нещо се е объркал.Аз чудеса не очаквам, но пак повтарям, че да махаш възможности от по-нов модел от една и съща серия противоречи на всякаква търговска логика. И да ти напомня, че първоначално обявената цена на всеки следващ модел е по-висока от тази на предишния, не по-ниска!! Явно на Siemens не им дреме за нещото, наречено "лоялност на клиента". Ми то по тяхната логика германците могат утре да решат да ми продадат телефон без дисплей, бе!

Originally posted by xts
И какво по-малко има C55 oт С45 или пък С60 от С55? Ами само накратко:

С60 спрямо С55:
- Отсъства гласово набиране;
- Отсъства диктофон;
- Сигурно има и други, не съм си играл дълго време с С55.

С60 спрямо С45:
- Отсъства възможност за задаване на определени дни за включване на алармата;
- Отсъства възможност за вкарване на рождени дни с предварително подсещане;
- Отсъства възможност за водене на паметни бележки;
- Отсъства органайзер (напомняне за телефонно обаждане, среща и т.н.);
- Няма читави капаци (тези новите се кривят, скърцат, пукат... Абе Made in China отвсякъде);
- Отсъства автоматично заключване на клавиатурата.

Това последното особено е такава феноменална простащина, че просто онемях...

Не застъпвам тезата, че С60 е лош телефон за парите си, а че производителят се отнася некоректно към настоящите си клиенти, което според мен предвид пазарното насищане е нелогично и недопустимо. За мен лично чашата преля, когато видях как изглежда А60. Оттук насетне да пускат каквито искат модели, но аз пак казвам, че следващият ми телефон просто няма да бъде Siemens...

xts
18.03.04 г., 22:03
Сигурно си прав, съмнява ме само за отсъствието на автоматично заключване. Явно наистина х60 серията е много куца. Но при хх5 сериите винаги има прогрес.
Колкото до Made in China - 90+% oт А и С (без С35 и може би С45) се правят там.
А 90+% от М и S се Made in Germany.

The Bandit
18.03.04 г., 22:09
Е Иване, чакай малко сега... При 60-тата серия нещата се разделиха малко. С60 дойде като евтин младежки телефон, а като истинския последовател на С55 дойде МС60. Затова С60 е по-скромен от С45 и С55.
За по-скъпи не знам, по мои впечатления цената на Сименс апаратите пада много по бързо от Нокия и дори Самсунг телефоните.
За х65 вярно, че доста време им трябваше да ги мислят, но Сименс по принцип пускат по-малко на брой модели, но пък някои стават истински бестселъри в класа си (S25, SL45, ME45). Като гледам случаят сега ще е такъв.

chaos
19.03.04 г., 10:47
S65 Opredeleno ubevdawa s dizajn (pone na snimkata), dano ka`estwoto na izrabotkata da e na niwo. Krajno wreme be[e Siemens da se zawyrnat wyw "Wis[ata liga".
P.S. Az sy]o kato Dark sym razo`arowan ot tazi firma i edwa li nqkoga otnowo ]e im byda klient, no ne moga da si izkriwq du[ata, `e pone na wyn[en wid tozi pyt sa go dokarali.

pe6o
19.03.04 г., 12:24
Originally posted by Dark Skywalker
- Отсъства диктофон;
.............
- Отсъства автоматично заключване на клавиатурата.

Това последното особено е такава феноменална простащина, че просто онемях...

Диктофон има, ама е заврян на майната си. Може да записваш само ако направиш нов ММС и там в полето Звук има възможност за запис на глас и после може да си го запишеш, ама е супер неудобно.

А за това червеното и аз не мога да се начудя чия китайска тиква го е измислила.

Dark Skywalker
19.03.04 г., 12:46
Абе усещам аз как ще съберем достатъчно подписи за учредяване на Национално Движение Сименс - дърВета (НДСВ) скоро....

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

G-Point
19.03.04 г., 12:50
пиши ме и мен за "член" :D