Виж пълна версия : Относно сигнатурата ми !!!
Да попитам ADMINISTRATORA ? защо ми е изтрита сигнатурата ? какво лошо съм написал там или поне да каже къде ми беше грешката моля !!!
Originally posted by gor4o
Да попитам ADMINISTRATORA ? защо ми е изтрита сигнатурата ? какво лошо съм написал там или поне да каже къде ми беше грешката моля !!!
Не е нужно да се пускат подобни теми - контакт с модератори или администратори се осъществява изключително по email или чрез РМ.
gtzvetkov
17.03.04 г., 17:26
Ако беше прочел правилата на форума, нямаше изобщо да се налага да пускаш тази тема, но изглежда не си свършил тази дейност. Но понеже аз съм ги чел, ще ти копирам две от точките. Даже и в "bold" ще ги сложа за да се виждат ясно и отчетливо. Btw, ако някой друг също види подобен надпис "Deleted By Administrator" да не се чуди, ами бързо-бързо да прочете правилата.
2.7 Всеки участник може да постави личен подпис (Signature), който се изписва в края на всяко оставено от него съобщение. Подписът съдържа допълнителна информация за участника, мисъл, фраза, поговорка или друго, по усмотрение на участника. Подписът трябва да бъде не по-дълъг от три реда, при изобразяване в съобщението на участника, при разрешаваща способност на екрана 1024х768 точки и трябва да е написан с размер на буквите номер 1 (като се използва таг-а [ size=1][ /size]). Подписът не може да съдържа графични изображения. Подписът може да съдържа линкове (отговарящи на правилата за линкове), за връзка към по-детайлна информация за участника.
2.8 Контакти с модератори и администратори, както и коментари по минали действия на модератори или администратори, пoтребителите извършват изключително по e-mail, с Private Message или само на определено за целта място във форума.
Благодаря ще се постарая да се вместя в задълженията .
Joredos
18.03.04 г., 00:05
А препоръчително ли да е така едно под друго? :rolleyes: Не остана ли правилото за 3те реда?
Благодаря ще се постарая да се вместя в задълженията . Ами вземи се постарай де ;)
georgebg
18.03.04 г., 00:34
Originally posted by gtzvetkov
Ако беше прочел правилата на форума, нямаше изобщо да се налага да пускаш тази тема, но изглежда не си свършил тази дейност. Но понеже аз съм ги чел, ще ти копирам две от точките. Даже и в "bold" ще ги сложа за да се виждат ясно и отчетливо. Btw, ако някой друг също види подобен надпис "Deleted By Administrator" да не се чуди, ами бързо-бързо да прочете правилата.
2.7 Всеки участник може да постави личен подпис (Signature), който се изписва в края на всяко оставено от него съобщение. Подписът съдържа допълнителна информация за участника, мисъл, фраза, поговорка или друго, по усмотрение на участника. Подписът трябва да бъде не по-дълъг от три реда, при изобразяване в съобщението на участника, при разрешаваща способност на екрана 1024х768 точки и трябва да е написан с размер на буквите номер 1 (като се използва таг-а [ size=1][ /size]). Подписът не може да съдържа графични изображения. Подписът може да съдържа линкове (отговарящи на правилата за линкове), за връзка към по-детайлна информация за участника.
2.8 Контакти с модератори и администратори, както и коментари по минали действия на модератори или администратори, пoтребителите извършват изключително по e-mail, с Private Message или само на определено за целта място във форума. \
малко ме ядоса въпросния администратор - не за друго, но трябва да си възстановявам сигнатурата, за която бях положил доста усилия :)
така де: някой я изтри и даже не се представи !
първо: самия цитиран потребител/администратор и т.н. има сигнатура, която не е 3 реда т.е. нарушава сам правилото ...
второ:
Потребителите (сред тях има и модератори)
SPOO,ILLEGAL, Dark Skywalker, MORF, XTS, SVETLIX, Loshia_NIKJAM, vbTheKing, GeniusLoci, Георги, delian, Melwin, Fo, Чернокрилия,
и т.н. имат сигнатури, нарушаващи правилата - и тогава какво правим - трием избирателно ........
Е ?
п.с. За потребителите , които си мислят че са в този списък неоснователно - нека да прочетат още веднъж правилото и да не се сърдят - това че администратора търпи едни и не други - нищо не означава : Има си правила ! и той трябва да ги спазва !
Svetlix
18.03.04 г., 02:59
georgebg, нищо не си ми направил и нищо лошо не съм видял от теб (пиша го тва да не се изцепи някой, че пак се заяждам)но в случая се изказа мноо неподготвен. Ако си спомняш точно моя подпис беше еталона за това колко големи снимки се допуска да слагаме. Ако не си съгласен нещо с това което съм написал ... ще ти докажа, безгрижен си просто.
Все пак не се обиждай но бая се беше олял с подписа си ... а колкото до капслока който си използвал в поста си ... no comment!
vbTheKing
18.03.04 г., 03:10
georgebg, незнам какво и има на мойта сигнатура, но мразя да ме поменават ей така, за спорта!:mad: Аз съм си праснал една картинка с ъптайм-а и както виждаш старите писания съм ги разкарал, а ти кво беше направил а?!:mad: Беше наблъскал две картинки ъптайм + подробно описана конфигурация, с две думи - беше се УЛЯЛ! Някви линкове към статия за някви идиоти, ми то малко ли ти беше! :no:
Щом някой админ е преценил, че подписа ти не отговаря на условията, значи тва е така. Нямаш право да се противиш, пще по малко да пишеш с capslock и да класифицираш на кой му била сигнатурта добре и на кой не!
Ще те помоля да не ме намесваш в подобни конфликти! :o Ако имаш проблем с някой админ или нещо от сорта си приказвай, без да намесваш други участници. Не си ти тоя дето ще определя дали сигнатурата ми е ОК или не.
И ТОГАВА КАКВО ПРАВИМ - ТРИЕМ ИЗБИРАТЕЛНО ...
Да, трием избирателно!:D Някои сигнатури дразнят повече от други - дразнещите се заменят с "Deleted By Administrator";)
georgebg
18.03.04 г., 08:52
извинявайте, ако се чувствате обидени... но аз съм цитирал известните ми на мен юсери , с противоречащи на цитираното от администратора правило - а то е написано по-горе и не може да не се съгласите, че не го спазвате. Имаше тема за сигнатурите с обсъждане за това какви картинки може и т.н. - но то НЕ СЕ ПРИЕ официално, което означава че "еталон" и т.н. не важат.
Да не говорим че самиятgtzvetkov си нарушава правилата които би трябвало и той все пак да спазва (поне от време на време :))
цитирам:
Some things keep me goin', I've got no one to blame 5 o'clock is coming. Do ya feel the same? When a lonely whistle calls out your name
ВЪХ - цели 6 реда - и ако това не е нарушение .......
Правило има ли? Има. Нарушавам ли го? Да. Модератор да го е изтрил? Не. Значи е ОК. Правилото е за това, да може да се трие избирателно като обяснението е правилата. :ghi:
Edit: Аааа ама то не било за един ред правилото, значи не съм го нарушил, но тук са писали доста които са. :lol:
Originally posted by georgebg
...второ:
Потребителите (сред тях има и модератори)
SPOO,ILLEGAL, Dark Skywalker, MORF, XTS, SVETLIX, Loshia_NIKJAM, vbTheKing, GeniusLoci, Георги, delian, Melwin, Fo, Чернокрилия,
и т.н. имат сигнатури, нарушаващи правилата - и тогава какво правим - трием избирателно ........
Ако не сте забелязали имам сигнатура едва от вчера следобяд, но щом толкова ви пречи - махам я.
georgebg
18.03.04 г., 11:35
Originally posted by delian
Ако не сте забелязали имам сигнатура едва от вчера следобяд, но щом толкова ви пречи - махам я.
e, айде сега . Не съв Ви цитирал , че да Ви трият сигнатурите.
или пък да протестирам срещу Вашите сигнатури - протестирам срещу безцеремонното изтриване на сигнатурата ми и срещу конкретното НАРУШЕНИЕ на правилата от един АДМИНСТРАТОРА.
Просто се подразних, че поне можеше да прати въпросния администратор един ПМ с предупреждение и щях да си махна картинките (или там каквото го е подразнило) ....
принципно съм запознат с правилата, но не бях първия който ги наруши - просто последвах примера на някой сложили картинки в подписа си ........
vbTheKing
18.03.04 г., 12:16
принципно съм запознат с правилата, но не бях първия който ги наруши - просто последвах примера на някой сложили картинки в подписа си ........
Да, но тези които си сложиха картинките си разкараха другите писания от там, а не да слагат подробно описана конфигурация, две картинки с ъптайм и още там някви други линкове. Тези които са се оляли са им изтрити сигнатурита (също като на теб), а тези които са се оляли и не са им изтрити, то ще бъдат изтрити веднага след като бъдат забелязани. Поне така си мисля де...:rolleyes:
The Penalty
18.03.04 г., 15:51
Originally posted by vbTheKing
Да, но тези които си сложиха картинките си разкараха другите писания от там, а не да слагат подробно описана конфигурация, две картинки с ъптайм и още там някви други линкове. Тези които са се оляли са им изтрити сигнатурита (също като на теб), а тези които са се оляли и не са им изтрити, то ще бъдат изтрити веднага след като бъдат забелязани. Поне така си мисля де...:rolleyes:
gtzvetkov
18.03.04 г., 19:16
Поради споровете със сигнатурите, обсъждаме как да се оправят нещата, така че за всички аршина да е еднакъв, включително за модератори и администратори. Така че ви казвам от сега да започнете да си оправяте сигнатурите както са според правилата. А ето го и самото правило (за трети път в тази тема)
Хъхъхъ... хайде деца... купона свърши, разотивайте се. Кой от къде му е картинката и редовете. :ghi:
__SpOO__
18.03.04 г., 21:08
@ gtzvetkov
Какъв е срока, в който всички потребители би трябвало да приведат подписите си във вид указан от правило 2.7?
Dark Skywalker
18.03.04 г., 21:22
Той срокът изтече някъде през януари или началото на февруари...
GeniusLoci
18.03.04 г., 21:38
Originally posted by Fo
Правило има ли? Има. Нарушавам ли го? Да. Модератор да го е изтрил? Не. Значи е ОК. Правилото е за това, да може да се трие избирателно като обяснението е правилата. :bow:
Именно. За неразбралите - правилото е именно това ;)
__SpOO__
18.03.04 г., 21:43
Сега последно, цитираният пасаж от правилата забранява да се използват графични файлове в подписа, аз не разбрах може или не може да се сложи банера за ъптайм в подписа?
И ако да той за колко реда ще се брои?
И освен него може ли да има 3 реда с големина на шрифта 1 или не?
gtzvetkov
18.03.04 г., 22:31
Обяснявам. На хората, на които съм изтрил сигнатурите, е защото, същите са били около 10 реда стандартен шрифт, твърде не приемливо. За момента може сигнатурите да са извън рамките на правилата в леки граници. Не прекалявайте! Може да се сложи снимката от "ъп-тайма", но от сега ви казвам, QWERTY работи по софтуера на форума и се надяваме, той да го модифицира, така че автоматично да се забранят всички тагова освен "size=1" евентуално ще останат и [bold], [italic], [url] и ще има брой символи, който ще се равнява горе-долу на три реда. Това е!
Svetlix
19.03.04 г., 02:14
Originally posted by gtzvetkov
...Може да се сложи снимката от "ъп-тайма"...
А снимка с тази големина различна от ъптайма на машината ми проблем ли е ако си сложа? При обсъждането на сигнатурите си спомням, че се уточнихме и пикселите които се посочиха ги покривах точно. Уж беше удобрено, а не го виждам из правилата :rolleyes: Както виждате аз освен тази снимка нямам никакви текстове и други глупости.
G-Point
19.03.04 г., 19:28
Уаааа, и моята са я делнали, сега ще почна да цивря тук що ми ги няма картинките :D :D :D
Да живеят админите :) типично по български!
Дано сега вече не я затъркат тая пуста сигнатура , абе хора аз не знам как да я направя с цвят и линк вие на три реда как го праите аз нещо май го докарах до трите реда ама май малко несиметрично :( .
Dark Skywalker
20.03.04 г., 08:02
Ти на твоята сигнатура не разбирам защо си й набил пет нови реда отдолу под трите реда. Оправи го.
За отговор на въпросите ти прочети help-а на форума (горе вдясно има бутон f.a.q.).
vbTheKing
21.03.04 г., 22:46
Originally posted by bobytt
Да живеят админите :) типично по български!
Тва първото ОК - да живеят!:D
Ама второто...кво общо има българщината тук?!:mad: Като сигнатурата ти не отговаря на правилата ти я изтриват и това е - къв е проблема? само се чудя, кога ще им писне да оправят сигнатури и освен да делват сигнатурите ще делват целия юзър...:rolleyes: Щото на мен лично би ми писнало след като променя 10 сигнатури:rolleyes: Айде peace и стига сте роптали против изтритите сигнатури! Защото ако нямаше правила, ако нямаше съвестни админи и модератори форума щеше да заприлича на...айде да не казвам, че ще се сърдятт... Мене ако ми изтрият сигнатурата, значи са преценили че не отговаря на правилата и тва е - ще си направя по-скромна:rolleyes:
Loshia_NIKJAM
22.03.04 г., 19:15
Аз видех че ми я няма преди малко и се сетих че може да не съм само аз и векам чекай да проверим "За форума"
И аз съм недоволен от геноцида срещу сигнатурата ми:mad:
Поне можехте едно ПМ да напишете аз съм съвестен потребител щях сам да си направя харакири а така си е направо убииство.
Да да знам че незнаенето на правилата не е основание да не се спазват.
П.П. georgebg ти си отделна тема. Така ли се прави със съфорумците топим ги на админите:p
vbTheKing
22.03.04 г., 19:38
Абе като гледам QWERTY вече е напраил да не могат се слагат картинки, така че всички сме под ножа...:p
само незнам защо решихте че някой трябва да ви предупреждава за санкциите , има си правила - непознаването им не е оправдание :deal:
Neotrace
22.03.04 г., 20:47
Абе я и аз да попитам....мойта не е изтрита ама в момента е 2 реда и половина на 1024....някво ново правило ли има или що?????? И ако няма ново правило що са ми резнали половин ред????? Май някой се е попрестарал ми се струва:mad:
The Penalty
22.03.04 г., 20:56
Тъй като много хора не се съобразяват с наложените правила бе направен скрипт който авоматично го прави вместо вас :D
Цитирам част от пост на QWERTY в служебния форум:
Originally posted by QWERTY
- Таговете не се броят и не се закачат
- Всичко след 300-тния символ се отстранява
- Всичко след третия символ за нов ред се отстранява (включително и самият символ за нов ред)
- Таговете [ size=3] и [ size=4] (без значение от главни или малки букви) се подменят с таг [ size=2] (обикновен размер)
- Тагът [ img] е изключен за сигнатурите - картинките се преобразуват в линк.
По-горното може да претърпи някакви промени, но крайната цел е постигната - няма нищо избирателно, правилата важат за всички.
Neotrace
22.03.04 г., 21:01
Всичко това много хубаво...обаче пак нарушавате правилата които сте приели....а там пише 3 реда с големина 1.....кви са тия 300 символа сега??? Аз пък си искам пълните три реда и след като правилата го позволяват не виждам защо да не е така??? Или пак ще ги преработите в моя чест?
The Penalty
22.03.04 г., 21:06
Обаче си на далавера щото вече сайз=2 минава, сиреч - танту за кукуригу един вид... :D
Ако по-те кефи ше промениме правилото да стане на 300 символа :lol:
Neotrace
22.03.04 г., 21:07
Originally posted by The Penalty
Обаче си на далавера щото вече сайз=2 минава, сиреч - танту за кукуригу един вид... :D
Ако по-те кефи ше промениме правилата :lol:
Да ти кажа по ме кефи /взе навик да ми става май:)/.....поне да е ясно за какво става дума...а тва за саиз=2 не ме грее особено.
ПС: А тва за 300-тата символа дали пък няма да има пак poll като за 3-те реда......и дали ще мине този poll:D :D :D
Originally posted by Neotrace
ПС: А тва за 300-тата символа дали пък няма да има пак poll като за 3-те реда......и дали ще мине този poll:D :D :D
Poll нема да има, а ще стане квото решиме екипа. Свърши демокрацията.
Neotrace
22.03.04 г., 21:28
Originally posted by QWERTY
Poll нема да има, а ще стане квото решиме екипа. Свърши демокрацията.
Ми тогаз бъдете така добри да го обявите под формата на ново /или променено старо/ правило. Пък демокрация кога ли е имало:o :o :o :o
Добре де а що трябва да има сигнатура? Нали сме българи що да гледаме от другите форуми .... дайте да бъде нещо от рода на един служебен номер от букви и цифри и без аватари мисля че е перфектният избор... така недоволни НЯМА да има , а който е недоволен диектно ще бива баннат , кикнат , или квото там трябва да бъде направено?
И аз да питам защо ми изтриха админите
"GOD BLESS THE ADMINS"
???? не мога да ви разбера.. господа админи нито ви обиждам нещо , напротив , пожелавам ви най-хубавото което може да се случи.... от години пиша по форумите в БГ и в US ама такова нещо като тука не бях виждал :) лошото е че ме кефи този форум и да ви призная не толкова заради вас колкото заради хората тук....
дреме ми за сигнатурата ... начина по който го направихте беше ***** да не казвам какъв , прати един PM ще си оправя сигнатурата тва е... а то кво ,....БОГ ИЗТРИ СИЧКО ДЕТО БЕШЕ ГРЕШНО!!!
Хммммм не знам просто ... такова нещо бях виждал всъшност само в един малък частен форум дето някъв местен феодал се подвизаваше :)
Loshia_NIKJAM
22.03.04 г., 23:52
Да напарвим митинг с табели "Върнете ни сигнатурите" пред офиса на HWBG тъкмо ще напазаруваме за ъпгрейдчета:D
Едит: Ура 1001 поста. Ако не ми ги итрият заради подстрекателство към бунт.
gkirilov
22.03.04 г., 23:54
Б@х как ни свиха сърмите ...а какво ще кажете :D
п.с. колко неща изписахте за глупости само ... лелиии. Пазете си силите за друго бе хора.
едит : лелиии като си прочетох поста гледам и мойта сигнатурка духнала някъде ... тц тц тц ..ам сиа ко ша праим.
G-Point
23.03.04 г., 00:17
...а то кво ,....БОГ ИЗТРИ СИЧКО ДЕТО БЕШЕ ГРЕШНО!!!
bobytt мога ли да го използвам това в моята сигнатура? :D
vbTheKing
23.03.04 г., 00:31
Originally posted by Loshia_NIKJAM
Да напарвим митинг с табели "Върнете ни сигнатурите" пред офиса на HWBG тъкмо ще напазаруваме за ъпгрейдчета:D
Ааа да! Тва е хитро! Ама както каза QWERTY - "Свърши демокрацията.", така че надали ще постигнем нещо с протеста...:D
Loshia_NIKJAM
23.03.04 г., 00:35
Зависи с колко финикииски знаци в джобовете ще протестираме.
...БОГ ИЗТРИ СИЧКО ДЕТО БЕШЕ ГРЕШНО!!!
Не съм барал нищо, ей сега влизам... :no:
GeniusLoci
23.03.04 г., 02:45
Тоз Валерий :lol: :lol:
Originally posted by vbTheKing
Ааа да! Тва е хитро! Ама както каза QWERTY - "Свърши демокрацията.", така че надали ще постигнем нещо с протеста...:D Миии....ъх..ми ще си напазарувате :naughty: :ghi:
И аз да питам защо ми изтриха админите
"GOD BLESS THE ADMINS"
???? не мога да ви разбера..
Не съм запознат със случая, но предполагам, че подписът ти е бил изтрит, защото е бил написан с много голям шрифт.
The Penalty
23.03.04 г., 09:41
Originally posted by Valeri
Не съм барал нищо, ей сега влизам... :no:
Винаги съм знаел, че не си просто суперчовек :bow: :bow:
bobytt, май започваш да злоупотребяваш с това "българското", а? Този форум в момента сигурно има над 2000 активни потребители. Мислиш ли, че е по силите на всичките модератори и администратори да следят кой каква сигнатура има? Че и нарочен прайвът да му пращат... да му се помолят да спазва правилата на форума с които се е съгласил при регистрацията си... ако му е възможно разбира се... айде и ти не знаеш къде си... :no:
Dockera
23.03.04 г., 11:16
да спазва правилата на форума с които се е съгласил при регистрацията си...
айде сега - точно тоя филм не съм го гледа'л...
лично когато аз се регистрирах такова правило нямаше... така че - хич не съм се съгласявал с него...
сега отново внимателно прочетох правилата и никъде не видях подобен текст "Уважаеми участнико, вие се съгласявате с долните правила, но също така и с евентуалните им промени или бъдещи нови такива..." така че поне си връзвайте гащите, щом искате да си играем...
и понеже някакви демокрации се чуват, анкети и т.н. - ето какво дефакто се случи на кратко:
правилата се променят и засягат всички заради някакви си десетина души, на които сигнатурите са им огромни, вместо еднолично някои да се погрижи за тях... пуска се официална анкета Одобрявате ли правилото за подписите? (http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=20655) и сега следва интересното - отговорите:
- Да, одобрявам го напълно 39 44.32%
- Не, мисля че трябва да се премахне 20 22.73%
- Мисля, че трябва да се промени 29 32.95%
както ясно и нагледно се вижда - води "Да, одобрявам го напълно"... да но само води, а няма поне 50% от гласовете... не мисля, че не знаете или че аз трябва да ви казвам какво трябва да се направи в случая... вариантите просто са само два - или да се направи втори тур с отговорите събрали най-много проценти, или анкетата да се анулира и да се направи нова... а то се случи най-нелогичното - приехте я за меродавна...
последен абзац... а всичко тръгна оттук - За и Против дългите подписи! (http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=12735)... анкета пусната от участник, в която никъде не виждам да се има нещо против картинките... но нз - вие я взехте под внимание... след "демократично" приетите от вас правила бе пусната и друга анкета от участник - Отново за подписите - промяна? (http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=21346) където с цели 80% се приема добре предложената му идея, но реакция гледам никаква... явно за едни може, а за други не... или пък ви е трудно да кажете, че сте прибързали и сгрешили...
бтв - дреме ми на курсора за сигнатурите... просто си говоря принципно... :smoke:
Neotrace
23.03.04 г., 13:33
Абе нали знаеш поговорката " Кучетата си лаят, керванът си върви"....аналогичен случай в нашия форум:D :D :D И хем се позовават на правилата, хем измислят некви допълнителни ограничения дето в правилата ги няма /300 символа.....що ли не са 400 например....или 200????/
The Penalty
23.03.04 г., 13:59
Originally posted by Neotrace
.....що ли не са 400 например....или 200????/
В тази връзка - търси се доброволец който да преброи колко точно са символите в 3 редова сигнатура на Интернет Експлорър (текст - medium) при 1024... :D
Neotrace
23.03.04 г., 14:09
Originally posted by The Penalty
В тази връзка - търси се доброволец който да преброи колко точно са символите в 3 редова сигнатура на Интернет Експлорър (текст - medium) при 1024... :D
А не търсите ли доброволец за преброяването на символите при сега действащото правило....което само да припомня е следното: "........Подписът трябва да бъде не по-дълъг от три реда, при изобразяване в съобщението на участника, при разрешаваща способност на екрана 1024х768 точки и трябва да е написан с размер на буквите номер 1 (като се използва таг-а [ size=1][ /size]). "
V I P E R
23.03.04 г., 14:28
Ако това ще ви успокои и моята сигнатура беше скастрена въпреки че беше 3 реда @ 1024 с размер 1 :).
Administrator
23.03.04 г., 14:37
Има "допълнение" в правилата на форума, специално заради проблема на Neotrace. Нововъведението е следното:
2.7 Всеки участник може да постави личен подпис (Signature), който се изписва в края на всяко оставено от него съобщение. Подписът съдържа допълнителна информация за участника, мисъл, фраза, поговорка или друго, по усмотрение на участника. Подписът трябва да бъде не по-дълъг от три реда и/или 300 символа, при изобразяване в съобщението на участника, при разрешаваща способност на екрана 1024х768 точки и трябва да е написан с размер на буквите номер 1 (като се използва таг-а [ size=1][ /size]). Подписът не може да съдържа графични изображения. Подписът може да съдържа линкове (отговарящи на правилата за линкове), за връзка към по-детайлна информация за участника.
PEACE...
Конкретните мерки се предприемат заради някои особено недобросъвестни потребители, които прекалиха със своеволията си - затова, сега вече има скрипт който реже всичко според правилата - всички са "прееб@ни" заради недобросъвестните - винаги така става.
Мерките срещу километричните и шарени сигнатури ги предприехме за да не заприлича форума на коледна елха - коледа отдавна отмина, а и Дядо Мраз си замина...
Ако още някой има да се оплаква за нещо по този въпрос - да го направи на PM - аз съм Ba4o Kiro.
Neotrace
23.03.04 г., 14:39
Е това горното май изчерпва въпроса.....
Само да отбележа, че текстът:
"...Подписът трябва да бъде не по-дълъг от три реда и/или 300 символа, при изобразяване в съобщението на участника..."
може да се разбере като възможност за изписване на три реда и още 300 символа.
Според мен темата е изчерпана .... ясно е на всички че най-важното нещо което трябваше да бъде направено тази година беше да се оправят сигнатурите .. просто няма какво да се коменитра.... всичко друго е ПЕРФЕКТНо само тва беше трън в очите!
Обаче УСПЕШНО ОТСТРАНЕН ТРЪН смея да заявя... никви сигнатури по 301 символа.... ааа не така ше се караме... как може такова нещо ! добре че има админи да вземат мерки :smack:!
:)
еееее ако ще и 2 милиона юзера да имаше искте да ми кажете че не можеше един ПМ да се прати ли? Опира до добро желание а не до нещо друго....
както и да е ... айде аз няма да слагам сигнатура повече , да не се дразни случайно някой....
ДОЛУ НА СИГНАТУРИТЕ! :) хехехе
georgebg
23.03.04 г., 16:08
аз само едно не мога да разбера - каква е тази демокрация , ама до едно време и после - анархия.
В началото се оплака един участник че му било кофти да гледа дълги сигнатури или знам ли трафика го притеснявал (помня ли , а и не ми се тръси) и какво стана - ок - предложения-гласувания и т.н. които доведоха до промяна на правилата - добре де викали му демокрация.
и после какво - когато имаше по-разумно предложение т.е. с по-голямо одобрение - нищо , защото вече се реши - форума си има собственици и стига с тази демокрация.....
като ще е така - ами върнете си положението, все едно нищо не се е случвало - то да стане веднъж ****** заради това че е единствения форум с такива абсурдни ограничения - ок, ама пък последвалото след това си е направо смешно - добре че другите ИТ издания/форуми са достатъчно колегиални чвно към HWBG иначе досега наистина да са осмели ******** които стават тука.
IMHO.
ще спазваме правилата, но не е това начина.
както и bobytt каза, ако е частен форум ок, но на обществен такъв да налагаш абсурдни правила си е ****.
Айде тогава да го направим платен или поне с платени сигнатури :) - 5 лв/месец за 10 редова сигнатура или съответсващо 24-битово петно :D.
Administrator
23.03.04 г., 16:10
За да не се получават обърквания, коригирах текста в правилата за сигнатурата (благодаря на delian).
В същото време, искам да благодаря на bobytt и georgebg за конструктивната полемика по въпроса!
Ако на него му е особено приятно като чете форуми да гледа по два реда пост и половин страница сигнатура - съвсем спокойно може да си направи собствен форум и да наложи правило за сигнатура не по-малка от 1027х768+12 тома "История на Втората Световна Война".
Тук е хардуерен форум и е добре да се наблегне на ХАРДУЕРА, а не на километричните сигнатури+празните приказки, на които вече се начетох достатъчно...
Чудя се защо другите IT издания/форуми ми пишат писма и PM с молба да ползват правилата които сме формулирали за този форум, щом сме толкова смешни :rolleyes:... Сигурно при тях също има здравомислещи индивиди, които залагат повече на съдържанието, а не толкова на опаковката.
PEACE...
P.S. Пак съм Ba4o Kiro...
E ne sa narewahte za tez signaturi be... pi[ete imam RS za 1000-2000$ ili tam kolkoto e, 300 simwola smqtam da stignat
Joredos
23.03.04 г., 18:24
http://www.sniper-bg.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2676
Има ли вариант за такива сигнатури.
БачоКиро :) както казах , вие сте си босове тука и каквото вие решите тва става... аз само изразих мнение че ВЕРВАМ по-малко усилие щеше да бъде един ПМ с предложение/нареждане/молба да си корегирам сигнатурата отколко да бъда приятно изненадан че е изтрита без предупреждение , става въпрос за отношението ви към обикновенните ви юзъри а не тея с по 1098382738723 поста....
gtzvetkov
23.03.04 г., 20:59
Извинявам се на всички, на които съм изтрил сигнатурите без предупреждение, под каквато и да е форма. Просто не ми е възможно да пращам на всеки по отделно PM с молба да си смени сигнатурата и после пак да проверявам дали е изпълнил обещанието си (ако има такова разбира се). А това кой с колко поста е няма никакво значение. Тук никой не се ползва с привилегии. Ще напомня за случая когато Pav (въпросният юзър се познава с Киро и Григор) беше баннат за това, че беше псувал друг участник във форума. Моля ви се спрете да търсите винаги под вола теле. Винаги можете да направите оплакване от даден модератор/администратор в раздел "За Форума", както и да се свържете с PM.
Peace brothers and sisters, and spread it all over the world.
GeniusLoci
24.03.04 г., 00:13
И да ви издам предварително, че нощес Цветков ще бъде баннат защото си е позволил да не праща РМ-и на всички :lol: :ghi: и е трил сигнатури!! :D :D
Тука нема братчеди и близки ;) :p
__SpOO__
24.03.04 г., 00:19
Предлагам да му се даде шанс/прошка, но САМО и ЕДИНСТВЕНО ако издаде името на човека зад кадър!
Предполагам запознатите със "случаят" знаят какво точно визирам :ghi:
Ba4o Kiro
24.03.04 г., 00:48
С риск да разочаровам всички ви - човека зад кадър е "Кървавият Барон" - Bloody :naughty:...
... ако е частен форум ок ...
Ми частен е, да не е държавен? Форумът е на този, който плаща за съществуването му и поддръжката, съответно последният определя и правилата на играта. Не виждам да има нещо нелогично тука... :rolleyes:
P.S. Абре Бачо Кириле, тези правила са едно 85% мой текст... ако някой заговори за комисионна, вземи пусни един PM, не се стеснявай. :hi:
georgebg
24.03.04 г., 09:33
частен <-> държавен ??? кой би го помислил в този смисъл ?
имах впредвид частен <-> обществен, а форума е обществен или общодостъпен и смешките ги гледат не само регистрираните потребители ами иколко другиии :rolleyes:
gtzvetkov
24.03.04 г., 09:54
Originally posted by Ba4o Kiro
С риск да разочаровам всички ви - човека зад кадър е "Кървавият Барон" - Bloody :naughty:...
[Тотален оффтопик] В голяма грешки са Кириле, Bloody направи снимката, а човекът зад кадър е ...
Ако видиш ръкава, ще забележиш от другите снимки, коя го носи. :D
[/Тотален оффтопик]
човекът зад кадър е строго засекретен
имах впредвид частен <-> обществен, а форума е обществен или общодостъпен и смешките ги гледат не само регистрираните потребители ами иколко другиии :rolleyes:
Форумът е частен и общодостъпен, което не нарушава правото на собствениците да определят правилата на него, най-малкото защото плащат за него за да може всички останали го ползват безплатно. Никой няма задължение да посещава HWBG, на който му е смешно, горчиво, солено или просто криво, да си потърси някакъв лек извън HWBG.
GeniusLoci
25.03.04 г., 11:43
като ще е така - ами върнете си положението, все едно нищо не се е случвало - то да стане веднъж ****** заради това че е единствения форум с такива абсурдни ограничения - ок, ама пък последвалото след това си е направо смешно - добре че другите ИТ издания/форуми са достатъчно колегиални чвно към HWBG иначе досега наистина да са осмели ******** които стават тука.
IMHO.
ще спазваме правилата, но не е това начина.
както и bobytt каза, ако е частен форум ок, но на обществен такъв да налагаш абсурдни правила си е ****.
Айде тогава да го направим платен или поне с платени сигнатури :) - 5 лв/месец за 10 редова сигнатура или съответсващо 24-битово петно :D. С удоволствие ще прочета критиката, публикувана в поне едно издание, форум или сайт, който се чете поне на половина толкова редовно, върти поне половината трафик и в крайна сметка в него не цари анархия. И ще се смея с глас.
ПП - не знам каква ти колегиалност след като единственото място с което си имаме уважението и то не защото участниците се обичат е датата...
А това за платените сигнатури си е добра идея, тъкмо трафика от картинки, разположени в чужбина или по фриита и къде ли не ще се плаща директно от потребителите. Както си купихме дискове за сървъра, така и да си плащаме трафика само щото форума бил и на участниците? Те какво, да не би да участват в някакво акционерно дружество..
georgebg
25.03.04 г., 11:56
след това просто ще замълча и си махам цялата сигнатура - ще оставя само един линк "->".
след това просто ще замълча и си махам цялата сигнатура - ще оставя само един линк "->".
Мисля че най-накрая разбра кво трябва да няправиш....
Ок шегата настрана ..... хората не искат големи сигнатури... ОК.. голяма работа че на никой не му дреме за тях.... нека са малки.... другата седмица някой ще се сети че примерно аватарите са нещо кофти ... ше ги батисаме и тях..... хмммм абе трябват ли ни и юзери изобщо? Ц! Не айде и тях ще ги баннеме , ще си пишем само ние :)
наистина темата според мен трябва да се затвори , оставяйки я отворена АДМИНИТЕ , само набелязват жертвите правят черен списък и ........ шат на патката главата :) хехехе
Знам аз кво е да си админ , нали хоствам 2 сървера :) само някой да се обади и....кик-бан карате до шотокан!
Loshia_NIKJAM
25.03.04 г., 14:47
Originally posted by GeniusLoci
Оки доки.
Сега е ред на аватарите.
А колко ще струва писането на дълъг пост че и то трафик прави?
GeniusLoci
25.03.04 г., 15:57
Ае стига и тримата сте се правили на идиоти, ша ви шибат калинките. Нито някой си набелязва цели, нито това че Боби смята че като е админ и може ад злоупотребява с правата му дава право да мисли че и тук е така.
А на аватарите не само че няма да им дойде реда, он ако си спомняте се разреши и по-големи да са. Ама за хубавите неща е кратка паметта, или?
както виждате и аз като всички останали вече съм БЕЗ сигнатура почти. К`во само говорите за неравенство в решенията..:o
Някой да затоври темата че боби може да му се приказва много ама хич не е прав :rolleyes: .
vbTheKing
25.03.04 г., 16:55
ша ви шибат калинките.
Бухахахахха! :bow:
:bow: :bow: :bow:
:lol: :lol:
gtzvetkov
25.03.04 г., 17:17
Някой да затоври темата
Готово!