Виж пълна версия : Ами мониторите?!
Знаете ли ,от много време обикалям тоя форум и не съм виждал(може и аз да съм сляп :]) нишо за МОДвани монитори.Сега ше си МОДвам и аз моя кашон,ама само кутия ми е малко-искам и монитора.Ако накои има някакви идеи - моля да заповяда !
Абе, какво ще му мод-ваш на монитора ми е странно.... Според мен само цвета и нещо .. някоя друга лепенка, светодиод ... :) Незнам ... дайте идеи останалите, не гледайте само :p
Move bi spojleri otzad na kutiqta :ghi:
j`e`k`o
16.03.04 г., 23:12
вземи разгледай из чуждите сайтове за модове. Преди бях попаднал на няколко ръководства как да си моднем монитора - част от капака се изрязва, слагат се неони, плексиглас. Имаше нещо и с кинескопа, но там вече е опасно. Потърси в www.google.com . Няма начин да не намериш нещо.
Не бе! Кинескоп от "Велико Търново" (телевизро) :D :D
На мене монитора ми е много "скучно устройство":D. Може би пък точно затова му трябва освежаване. До сега обаче не съм се замислял за мод.
Ми като искате да си го модвате му сложете неонова лампа или диоди. Но не ви препоръчвам да си слагате вентилатори по монитора с цел да охлаждате тръбата, това не е много полезно.
Може да си монтирате вентилатор които да соти отгоре и да служи за климатик през лятото, а ако е и светещ още по-ефектно.
Който има дисплей за следене на темпове и обороти, според мен ще е по-удобно да се намира някъде по периферията на монитора.
Абе доста неща могат да се измислят.
Аз предлагам следното : отстрани да се направят поставки за метални опаковки от бира, и да се сложат 2 вентилатора :D Значи правят са тея двете поставки за двете страни, обръщат се опаковките с бирите, слагат се малки маркучи и пиете от там на воля :D :D , а отгоре слагате 2 по-големички вентилатора (може и светещи да си ги направите), които са насочени към вас, за да ви освежават през лятото докато седите пред PC-то :D Малко светлинки, ефекти и готово ... :)))))))))))) Супер ще стане, дано някой да го направи, защото лично аз не мога - монитора ми е в гаранция ;(((
Или по-добре вентилаторите насочени към бирата,щото от топлината излъчвана от монитора ше стане на пикоч :D :D
Ето един пример
Съжалявам че няма бира;)
Доста добре изглежда, човека си е поиграл доста, за да го направи.
Бих си модвал и моя монитор но 1 - е в гаранция и 2 - и така си е достатъчно красив. Но по натам бих го направил с стария. Ще го направя красивичък (само да остане малко време)
Ето го и само монитора : доста си е поиграл докато ги закрепи тея работи отстрани
между прочим ето една страничка където е описано как да си направим МОД на монитора!
Няма нишо об6о с темата НО СИ СТРУВА ДА СЕ ВИДИ !
Авторски права на vBulletin