PDA

Виж пълна версия : Ами мониторите?!

X-COOL
16.03.04 г., 18:23
Знаете ли ,от много време обикалям тоя форум и не съм виждал(може и аз да съм сляп :]) нишо за МОДвани монитори.Сега ше си МОДвам и аз моя кашон,ама само кутия ми е малко-искам и монитора.Ако накои има някакви идеи - моля да заповяда !

Raikov
16.03.04 г., 22:07
Абе, какво ще му мод-ваш на монитора ми е странно.... Според мен само цвета и нещо .. някоя друга лепенка, светодиод ... :) Незнам ... дайте идеи останалите, не гледайте само :p

CuMo
16.03.04 г., 22:18
Move bi spojleri otzad na kutiqta :ghi:

j`e`k`o
16.03.04 г., 23:12
вземи разгледай из чуждите сайтове за модове. Преди бях попаднал на няколко ръководства как да си моднем монитора - част от капака се изрязва, слагат се неони, плексиглас. Имаше нещо и с кинескопа, но там вече е опасно. Потърси в www.google.com . Няма начин да не намериш нещо.

Raikov
16.03.04 г., 23:15
Не бе! Кинескоп от "Велико Търново" (телевизро) :D :D

Vince
17.03.04 г., 00:03
На мене монитора ми е много "скучно устройство":D. Може би пък точно затова му трябва освежаване. До сега обаче не съм се замислял за мод.

GIPSON
17.03.04 г., 01:36
Ми като искате да си го модвате му сложете неонова лампа или диоди. Но не ви препоръчвам да си слагате вентилатори по монитора с цел да охлаждате тръбата, това не е много полезно.

Може да си монтирате вентилатор които да соти отгоре и да служи за климатик през лятото, а ако е и светещ още по-ефектно.
Който има дисплей за следене на темпове и обороти, според мен ще е по-удобно да се намира някъде по периферията на монитора.

Абе доста неща могат да се измислят.

Raikov
17.03.04 г., 12:10
Аз предлагам следното : отстрани да се направят поставки за метални опаковки от бира, и да се сложат 2 вентилатора :D Значи правят са тея двете поставки за двете страни, обръщат се опаковките с бирите, слагат се малки маркучи и пиете от там на воля :D :D , а отгоре слагате 2 по-големички вентилатора (може и светещи да си ги направите), които са насочени към вас, за да ви освежават през лятото докато седите пред PC-то :D Малко светлинки, ефекти и готово ... :)))))))))))) Супер ще стане, дано някой да го направи, защото лично аз не мога - монитора ми е в гаранция ;(((

uncle
18.03.04 г., 13:54
Или по-добре вентилаторите насочени към бирата,щото от топлината излъчвана от монитора ше стане на пикоч :D :D

X-COOL
18.03.04 г., 15:05
Ето един пример

Съжалявам че няма бира;)

X-COOL
18.03.04 г., 15:10
А ето целия комп.

GIPSON
18.03.04 г., 16:36
Доста добре изглежда, човека си е поиграл доста, за да го направи.

Бих си модвал и моя монитор но 1 - е в гаранция и 2 - и така си е достатъчно красив. Но по натам бих го направил с стария. Ще го направя красивичък (само да остане малко време)

X-COOL
18.03.04 г., 17:43
A eto o6e edin gotin MOD

X-COOL
18.03.04 г., 17:47
Ето го и само монитора : доста си е поиграл докато ги закрепи тея работи отстрани

между прочим ето една страничка където е описано как да си направим МОД на монитора!

X-COOL
18.03.04 г., 18:07
Няма нишо об6о с темата НО СИ СТРУВА ДА СЕ ВИДИ !