Виж пълна версия : Каква оптична мишка е най-добре за лаптоп?
Някой от вас с лаптоп да сподели нещо по въпроса. Искам да си взема мишка, но да е малка, черна и оптична и до 20лв. :D , та да ме насочите. Иначе има доста оптични мишоци за 15-20лв, много добри, но твърде големи, а на мен ми се да си взема нещо по-дребно.
С какво си ползвате лаптопите?:rolleyes:
Ползваме си ги с няй обикновенни мишки. По удобно е. А май тези малките са по скъпи от 20лв. Пък по важно е на теб да ти е удобно а не на някой друг. Так че отивай в магазина и виж кави малки мишки има и ако ти са удобни вземи си една.
Ами взех си една Codegen, прозрачна,, с син ЛЕД на скрола, имам такава и на големия комп, та вече са комплект. Цена 13! лв от магазинчето на Мултиелектроникс на Раковска, хем евтина, хем дизайнерска:D .
Миии - на мо'йта пише Asus, че си е комплект с лаптопа, ама е Logitech M-UV55a, кат се погледне отдолу и според мен е доста подходяща - малка, оптична, тъмно сива, работи добре... н'нам колко и е "метъра" и дали я има да се продава и отделно, ама съм доволен.
METALMEN
18.03.04 г., 14:02
I moq ASUS e sys sy]ata mi[ka Lodviteh. Malka, udobna, s kys kabel. Ne hwa]a na wsqkakwi powyrhnosti.
Wivdal sym q po magazinite da se prodawa i otdelno, no neznam kolko struwa. Edwa li e skypa oba`e.
Rockwell
18.03.04 г., 18:51
Баща ми си взе тази мишка на A4Tech за ноутбука:
http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=1&SCID=8&MNO=MOP-17
Не е нищо особено, но готиното в случая е че си пасва идеално с Notebook-a (HP), той има доста сини Led-чета, а както виждаш мишката е с прозрачен корпус и също свети ярко синьо...
На мен ми е неудобна, доста е малка и ми се губи из лапите ;)
Авторски права на vBulletin