Виж пълна версия : Х2 - излезе ли вече, и ако не кога!?
Satanail
12.03.04 г., 18:24
Излезе ли Х2!? Питам, защото напоследък ми се завъртяха няколко скрийншота от играта и изглежда....хм....меко казано жестоко, а в момента нямам интернет в къщи за да поразровя.
П.С. Още ме е яд че спряха Andromeda Galaxy..........:mad:
__SpOO__
12.03.04 г., 19:38
Ами лично аз си я записах играта преди около месец - на два диска е.
Не зная дали официално е излязла, но би трябвало да я има някъде по фрийтата според мен.
Bots'_Revenge
12.03.04 г., 20:23
А какво е Х2? (съжалявам, просто не се сещам)
satanail: има я на "techno-link"
bot's_revenge: X2 - The Threat е продължение на много добра поредица от космически симулатори с много добре развита икономика и перфектна графика. Началото на поредицата е поставено от играта "Elite" за Comodore 64, IBM CGA 8086 и Правец 16.
Bots'_Revenge
13.03.04 г., 00:47
Много благодаря:beer:
medunski
13.03.04 г., 16:36
Много трудна тая игра бре!Аз я чекнах преди месец-два и наистина е увлекателна ама 2 дни отидоха само за учебните мисии.Абе требе си търпение и свободно време...;)
GeniusLoci
13.03.04 г., 18:27
Хаха, Медунски, ако си с джойстик е по-лесно :) - ако не - трудна с ие, де, каквото и да говоря, но като станеш фен - доживот е.
Сатанаиле, Х2 трябваше да излезе (януари (или февруари) май, но се появи още преди нова година. Има тема за нея, потърси назад в раздела..
Satanail
16.03.04 г., 09:34
Благодаря на всикчи за отговорите.
П.С. С джойпад става ли да се играе!?
Alexxander
16.03.04 г., 23:11
Ами аз лично я играх с мишка :D Е малко е зор на моменти ама се свиква. Иначе е добра игрицата, ама след като построих 5-6 фабрики и си купих тежък паранидски изтребител , играта ми стана малко скучна и я зарязах... ако имах повече време можеби щях да я довърша ама вече не ми се занимава :rolleyes:
Авторски права на vBulletin