Виж пълна версия : GSM LG 7100
Кво мислите за телефончето?Мен ме кефи,макар,че е на LG.
Копчетата не ви приличат малко на тези от един модел на Samsung(вече забравих как беше името на модела)?
А ве кефи ме GSM-а.А вас?
GeniusLoci
12.03.04 г., 00:43
Абе модела, както и останалите си мязат доста на Самсунги, но аз тоав мога да го кажа за почти всеки отварящ се телефон :)
В момента съм с 5400 и колкото повече време прекарвам с него - толкова повече ми харесва...само инфрареда ме дразни но ще го преживея. 7100-то...бе не е за моя врат, мааму :)
Скоро ще пиша и за 5400...
5400i е много харен, така е.... като му гледах окомплектовката и възможностите и направо се чудя що се мъкна с тия NOKIA-и.... :rolleyes:
BeaZTiE
13.03.04 г., 05:48
таа тема нема ли кой да я премести?:rolleyes: :rolleyes:
що се отнася до мобилните телефони.. мен ме кефи моя - който си купих наскоро.
истински телефон.. дъжри по 10 дни баКтерията когато го позлвам малко.. когато говоря средно по час и нещо - два - пуква на 4-5 ден.
няма никакви екстри (или може и да има - ама кой им обръща внимание) но просто държи яко... има някъв скапан цветен екран - мен ме дразни - ама чернобелия модел го нямаше...
GeniusLoci
13.03.04 г., 18:21
За какво да се мести темата бре? Нали е заради ревюто..
5400i май трябва да го взема и него да го видя..
BeaZTiE
13.03.04 г., 23:53
хъхъ.. сега видех, че има ревю на гсм :)
мразим мобилни телефони - според мен един мобилен трябва да служи за разговори... къв скандал с телекома докато ги накарам да ми изключат таа абсурдна услуга смс и ммс.. само дразнят и разни досадници пишат разни абсурдни глупости... кой иска ми казва нещо ми пише меил или ми се обади..
ами тея абсурдни игрички, дет са от края на 70-те.. си мислят, че кат пуснат нещо ала марио брос или инвейдърс.. са голема работа.. имах мобилен телефон Г3 - аз и на жена ми взех един.. да се "гледаме" докто говорим... какъв майтап беше, когато се виждахме, а не се чувахме...
Originally posted by Adrian
От къде може да се купи?
От МОСТ...
Мерси...
Не знам ама само мен ли ми се струва, че този телефон би изглеждал по-добре на жена? Струва ми се, че е нещо като Siemens SL55 който си е направо дамски...
Мерси...
Не знам ама само мен ли ми се струва, че този телефон би изглеждал по-добре на жена? Струва ми се, че е нещо като Siemens SL55 който си е направо дамски...
Ами и за мен тия играчки са дамски, но.... :)
The Bandit
14.03.04 г., 15:02
Според мен телефонът не е женски, съвсем различен е от SL55 като концепция и не е просто играчка-тамагочи. КАто техн. параметри и функции е по-силен и е висок клас.
Пък и общо взето повечето производители изоставиха това разделение по пола (дори и Самсунг, които го въведоха) и повечето нови модели са унисекс. И правилно - какво сега мъжете не могат ли да ползват красиви апарати с добър дизайн, които същевременно да са с мощен хардуер :)
И все пак трябва да се внимава като се взима такваз тутурутка....толкова пари и после ако трябва да го подарявам на някоя :insane:
Имам и едно питане за ценовата листа в Мост....цените с включено ДДС ли са? Ако не е включено и се наложи да се плаща този телефон ще избие рибата.
Ники нищо не си написал за силата на сигнала и за проблема с прекъсването които има телефоните типове "капачки"
The Bandit
15.03.04 г., 02:46
...проблема с прекъсването които има телефоните типове "капачки"
В какво се изразява този проблем? Аз да чукна на дърво вече 5 месеца нямам такива ядове, въпреки, че в началото телефонът ми изглеждаше много кекав и чуплив (Самсунг е). Но нищо чудно да се изненадам някой ден, кажи да съм подготвен :(
Спокойно :)
Що не си забелязал засега значи го няма....
Става дума като говориш като леко разметиш телефона и капечето се сгъне да прекъсва,глъхне или да се появява някакъв шум. Много дразнещ проблем....Не че е фатално, но.....
Има го при много капачки...Примерно при Samsung A800, Samsung T100 ,Motorola T720
GeniusLoci
15.03.04 г., 21:33
Няма такъв проблем.
За сигнала - близо до вилата ми Ериксон Т600 изобщо не хвана сигнал, този беше на фул..какво повече да кажа.
Няма ДДС в цените..но и нямам идея коя колонка е с ДДС :)
the_voice
16.03.04 г., 02:17
Де да знам... нещо не ме влекат новите модели телефони, сигурно е щото остарявам:D На мен ми трабва телефон, в пълния смисъл на тази дума, не някоя гъзария с цена на средностатистически компютър. На всичкото отгоре, колкото повече екстри има телефона, толкова по-големи сметки ще трябва да плащам... Карам си още със дъртия Ericsson r320s и си неам проблеми;)
Dark Water
09.04.04 г., 06:16
Имам този телефон и мога да кажя само две неща. Хубав телефон ужасен soft., пълен е със бъгове но като се сложи нова версия се трае.
p.s. Мост са много зле със сервизната подръжка, само ще кажя че чяках 1 месец да ми оправят телефона. Поне си починах от GSM-и:D
а за модела 7050 някакви отзиви
щото се влюбих в този телефон
и сигурно ще го зема но преди тва да ви питам за отзиви
GeniusLoci
01.05.04 г., 14:30
Не съм го виждал още..аз от известно време съм с 5400 и съм ааадски доволен - ще пусна ревю в момента, в който някой ми даде фотоапарат..нещо останах без за известно време.
Авторски права на vBulletin