Виж пълна версия : Mакс Пейн 2 ПРОБЛЕМ !!!
mxkolev
11.03.04 г., 20:36
проблемът е следния : играта се инсталира, краква се, минава интрото, зарежда се първата мисия и след като минат "комиксите" ме изхвърля в Уиндоус ........ !
вариантите за калпава инсталация или неработещ крак отпадат т.к. съм опитвал няколко разли4ни инсталации на играта !
системата ми е следната :
ОС win98se
дъно chaintec 6OJA3T
процесор celeron 1.3 GHz
видео GF 2 64Mb / драйвер 4.14.10 5304
рам 256 mb
хард 20 GB Baracuda/5 Gb free
Moже би трябва да се замислиш и да минеш на Windows XP. Иначе можеш да пробваш с други драйвери...
Joredos
11.03.04 г., 21:12
Бъгав крак е проблема.
mxkolev
11.03.04 г., 23:45
варианти като "бъгав крак ", други дрвайвери нека да отпаднат ! ! ! опитал съм няколко разли4ни варианта на темата "драйвер и крак " ! ! ! :rolleyes: :mad:
Powerslave
13.03.04 г., 00:36
Пичове вижте сега аз на тоя фен който е пуснал темата съм му давал лично моето копие от играта и наистина не тръгваше.Инсталирана е преди това на много други компютри и си върви без грешка.Така,че Ви уверявам че вариантите калпава инсталация и бъгав крак отпадат.Проблема е другаде-който може да помогне-за мен проблема е в драйверите.
еми да не та отчайвам, ама просто нещо по хардуера е несъвместимо с енджина на играта ...
имах същия проблем с МП1 ... изиграх я на едно ПЦ, после го смених и след година исках да си я "преговоря" ... е ми получи се същия номер ... след още година като смених пак ПЦ-то и тръгна ... та така
е верно че през тва време съм сменял драйвери и тн. ама съм бил все с АТИ и с една и съща криейтив саундкарта и все с winXP и горе долу с един и същ софтуер
Авторски права на vBulletin