Виж пълна версия : Абе, кво стана с Club Nokia?
Чета тука в описанието на телефона ми (Nokia 6510), че от Club Nokia мога да тегля нива за игрите и други екстри... Това хубаво, даже като меню го имам в секциите на игрите. Отивам там и се оказва, че услугата е сменена и е достъпна само от някои страни, без България. И кво сега? Нещо повече - пише, че тегленето на нива за игрите няма да е достъпно след 2003-та година. А така!
Някой знае ли нещо по въпроса? Аз сега все пак мога ли да си тегля нива за игрите от някъде? Някой теглил ли е от Club Nokia? Какво представляват тези нива и екстри? Ако е някаква глупост, да не се пъна да ги търся... :p
Private
12.03.04 г., 21:19
Това е клуб за бели хора. Преди около година и нещо се пробвах да си намеря една интересна програма за моя Nokia 9110 и нямаше достъп за не-членки на EC :-). Тогава пуснах едно запитване в мейл листа и за нищо време се намери, каквото ми трябваше, без да попълвам регистрации и да обяснявам кога и защо съм се родил...
Pa3KaTaH
13.03.04 г., 00:14
Originally posted by Private
Това е клуб за бели хора. Преди около година и нещо се пробвах да си намеря една интересна програма за моя Nokia 9110 и нямаше достъп за не-членки на EC :-). Тогава пуснах едно запитване в мейл листа и за нищо време се намери, каквото ми трябваше, без да попълвам
регистрации и да обяснявам кога и защо съм се родил...
е то хубаво само дето на моя, 8910, само през wap могат да се свалят нива.. само дето малко сечено .. :(
QWERTY, ако намериш разрешение - пиши на пм bitte :)
Private
13.03.04 г., 00:31
Ами ако се инсталира WAP сървър и на него се накачат предварително събрани нива,
разбира се, ако няма някаква зловеща user, pass, number, IMEI, etc. оторизация.
Винаги ме е кефел подхода на зарибяване с нещо повече или по-малко полезно, след което:
"Sorry for inconvenience, man, service is no more available, we now have new and improved
version of your phone (PC, car, etc.), why you don't spend another xxxx $ for that?..."
а аз преди 10 дена полу4их 4ленска карта
:lol: :lol: :lol:
ЕДИТ: в смисъл ... ако мога с нещо да помогна ... и вап сервер мога да ви пусна ... то не 4е не са 10 реда в хттпд.конф-а
QWERTY Ако искаш да направиш нещо повече с телефона си погледни това : All for NOKIA (http://www.data.bg/forum/viewtopic.php?t=68532) !
Има доста полезни неща там!
Авторски права на vBulletin