PDA

Виж пълна версия : NOKIA 7250i - помощ

^JONY_BRAVO^
09.03.04 г., 20:35
NOKIA 7250i едно приятелче си взе такъв телефон.Имам IrDA устройство на USB с което без проблем си свързвам моят Siemens S45i, winXP си го разпознава без грижи.Нито драйвери съм слагал нито софтуер.
-------------------------
Но въпроса е за NOKIA 7250i неще и неще.IrDA го познава като модел но нищо повече...Днес пича отиде и си купи дата кабел.Вързахме го отзад на порта (имам два пробвах и на двата) и пак нищо ненаправихме.
--------------------------
Кажете как се работи с тоя телефон?Драйвер ли няма...софтуер ли иска специален незнам.Със телефона неса му дали нищо освен едно зарядно.Повече го интересува възможноста да си прехвърли снимките които е направил на CD.Аз пипна ли ги веднъж на харда вече днам к'во да ги правя:D :D :D но немога да се оправя с телефона.
Не е въпрос за слагане на мелодийки или wallpaper-си.
Дори се намери човек да ни каже че неставало тия снимки си били само за ползване във телефона.
Казвайте какво да я правя лъскавката NOKIA.

Daniel
09.03.04 г., 21:12
Nokia PC Suite е решението на проблема ти.

http://www.nokia.com/nokia/0,5184,5086,00.html

alex_bgnet
10.03.04 г., 01:35
idi v IRC server -> efnet na #mediaplace i tam mozesh da svali6 edna programka Oxygen Phone Manager az q ispoluzvam s moqta 3650 i raboti 1,428,542,765 pati po dobre ot Nokia Suite

Cenzor
10.03.04 г., 13:58
Е, недей забравя че все пак ти си със смартфон на Нокия(т.е с нормален ИР порт), а той е със 7250, т.е с измислен ИР порт на телефона си.

claudius
11.03.04 г., 17:45
Абе да не отчайваме човека, ама тоя модел на Нокия може да прехвърля направените снимки само през MMS. Не важи IR не важи нищо:((
Някой не казваше ли че Нокия са най-добрите телефони?

Melwin
12.03.04 г., 16:46
[малко офтопик]
Johny Bravo .. мисля да си взимам такъв .. дай малко повече информация за телефончето please
[край на офтопика]

^JONY_BRAVO^
13.03.04 г., 21:54
Melwin ...неси прочел внимателно първият ми пост.Телефона си го купи един приятел и просто неуспяхме да извадим снимките от него на ПСто.Аз лично си търкалям един Сименс S45i и засега ненамирам логично обяднение да го сменям.За тази нокия немога да ти кажа нищо освен че е лъскава и прекалено скъпа:D .Лично мен ме издразни много със измислените си функции дето неможеш да и ползваш и половината.Егати скапаният инфраред за връзка с ПСнестава ...за връзка с друг тел пак нестава,ами за какво е изобщо?

Всичко ми се видя ненужно усложнено и сякъш е направено да те задрудни максимално.
Както и да е това е лично мнение ,спирам че ще ме налетят сега феновете на Нокия.

claudius
14.03.04 г., 18:42
Има една програмка за Нокиите - ПС Суйт 5.1.0 и нагоре версиите. Казват че можело с нея, ама аз не испях да изкарам образите на ПЦ.то.
Който иска може да се пробва с нея.
Пожелавам им успех, пък другия път да си взимат свесни телефони - Siemens or SonyEricsson.