Виж пълна версия : Търся да си купя GSM SonyEriccson T630
Здравейте,
Ако някой знае готин и евтин магазин в София за мобилни телефони, моля нека да го сподели с мен.
Решил съм да си купя Мобилен телефон:
http://hesup.hit.bg/images/GSM/SonyEricsson/t630.jpg
SonyEriccson T630 чисто нов или втора ръка.
Давайте предложения ще съм благодарен на всички които се включат!
Larry
Хехе, ами малко трудно да е втора ръка, особено за модел на 1 месец. Имай едно наум ако все пак попаднеш на втора ръка- или ще е дефектен или краден.
Иначе евтино и много заредено магазинче има на една пресечка на Витошка - Гургулят,преди Магурата се пада точно, магазинчето се казва Njama-njama или нещо такова, доста евтини телефони има, с една година гаранция. Провери там и да нямат май може да направиш заявка.
Иначе за сериозни магазини- в Германос има, в Мтел скоро ще има.
Моя съвет е да изчакаш обаче за черния Т630, много по-красив и рядък е, и скоро ще трябва да го внесат в БГ.
Ето снимки на черния красавец! (http://www.worldgsm.org/sem_t630b_ph.shtml)
Cenzor,
Не е ли въпрос на панели цялата работа? Или се бъркам ?
Larry
neoview
08.03.04 г., 18:44
абе май-добре да си е оригинално черен ,защото после едни такива капаци ще са към 100лв. най-малко. Иначе давам 1 глас за "черния красавец"...:D
Ся като гледах в нета за тия телефончета пише че дизайна е специално направен от Apple за SonyEricsson T630
nightyj
08.03.04 г., 19:48
Ако е със същите умрели цветове като т610 направо резил,за телефон с такива възможности.
Имам СЕ Т610, но ми е любопитно, каква е разликата с Т630
Originally posted by nightyj
Ако е със същите умрели цветове като т610 направо резил,за телефон с такива възможности.
е ако на този телефон цветовете са умрели, за другите незнам какво да кажа :)
Originally posted by nikis
Имам СЕ Т610, но ми е любопитно, каква е разликата с Т630
T630 е с TFT екран - вижда се по-добре на силно слънце (като на Z600). Има добавена и Friends опция в менюто.
T610 е с STN екран.
nightyj
08.03.04 г., 19:55
Сори имам Samsung Т100 от преди година и половина,още като се появи и съм свикнал на много ярък цвят,който просто не се притежава от Т610,който съм ползвал за седмица и само заради цвета го зарязах.Иначе е мноо як :D
neoview
09.03.04 г., 01:01
Бе много е грозен т610. И се цапа доста бързо... Тва т630 ме грее доста повечко
Originally posted by neoview
Бе много е грозен т610. И се цапа доста бързо... Тва т630 ме грее доста повечко
и кое му се цапа толкова
georgebg
09.03.04 г., 09:33
цапането зависи от това къде си го държи :D
Дисплея на Т630 е като на Z600, т.е TFD, което е малко по-добро от TFT. Камерата на Т630 има опция за рапъване на снимките до 640*480(от СЕ твърдят, че е без загуба на качество). Блутуута на Т630 също е малко по-добър и стабилен от този на Т610.:D
Pa3KaTaH
09.03.04 г., 12:27
Originally posted by Cenzor
Дисплея на Т630 е като на Z600, т.е TFD, което е малко по-добро от TFT. Камерата на Т630 има опция за рапъване на снимките до 640*480(от СЕ твърдят, че е без загуба на качество). Блутуута на Т630 също е малко по-добър и стабилен от този на Т610.:D
и в добавка да спомена и тук, бях писал за това в друга тема, че СЕ почти веднага след излизането на т610 обявиха т630 - т610 е с много слаб процесор, при разни игри и т.н. далеч по `слаби` телефони го издухват, за това т630 ще е с нов, доста по бърз, процесор... по информация от developer на java програмки за ГСМта ;)
Благодаря на всички които се отзоваха на темичката ми.
Купих си вече телефона и честно да ви кажа си заслужаваше и последния лев който дадох за него ( само 530 лв ).
Така че пожелавам на всички да могат и да си го купят. Той е No:1
Larry
dj_simo_boy
11.03.04 г., 02:01
Взех на приятелката си Т610. Много се кефих за 1 ден трябваше да го пробвам. Слагам СИМ, пускам, тръгва, изчаквам 1-2 минс да разчете СИМ-а, влизам в менюто камера, веднага снимам (голям мерак ме гонеше да направя една снимка)..... рстарт. А викам си аз - нещо съм се объркал. Пускам на ново - правя снимка - пак рестарт!?!? чудя се какво става. Пак пробвам - като активирам камерата и като снимам веднага - същия проблем. Като го ставих да поработи 1-2 часа - нямаше този проблем, НО на 10-15 снимки чаках по минута да ми съхрани снимката - издразних се! Един път ми отне около 15 мин. през които стоях и чаках да съхрани снимкта!! Друг пат - напараво вадех батерията. Снимах предимно на много слаба светлина, като че ли на по силна светлина работеше по-добре!!! Супер странно!! Оставих го вечерта изключен, на сутринта като го включих - пак същата история.... Това е моя опит с този телефон и просто реших да го споделя... На другия ден го смених с Simens ST55 - тука вече става въпрос за нещо коренно различно - камера 640х480, сумати опции при снимане, дисплея е разбира много по добър (TFT) и контраста е значително по добър! само по едно нещо не може да се сравнява с Т610 - полифонията! Т610 има такава полифония че на моменти си мислех че wav звучи... може би най-добрата полифония която съм чувал и мога да кажа че дори звучи по добре от 6600...
dj_simo_boy не мога да споделя опит за t610, но за t630 от както си го взех никакви проблеми ( 2ри месец вече ).
Екрана е TFT, камерата има опция за снимки 640x480 и полифонията си е супер. Да го беше взел новия модел за приятелката ти вместо Сименса :(
Larry
dj_simo_boy не мога да споделя опит за t610, но за t630 от както си го взех никакви проблеми ( 2ри месец вече ).
Екрана е TFT, камерата има опция за снимки 640x480 и полифонията си е супер. Да го беше взел новия модел за приятелката ти вместо Сименса :(
Larry
П.П. Поне Bluetooth или IR има ли Сименса?
т610 работи перфектно и е страшен телефон моля без изказвания чул недочул на баба ми хвърчилото , които му е бавна джавата да заповяда да му флашна телефона с най-новата версия софтуер и да излети , с новия софтуер R6B в сравнение с R1 примерно джавата излита (някъде към 4-5 пъти е разликата) менютата са по бързи , снимките на камерата са по-малки , записаното от диктофона може да се чува през високоговорителя и т.н , бавен бил професора - да ама нъцки бавен беше софтуера и това преди да излезне още R4C преди около 3 месеца ;)
пс. разбира се т630 е по-дбре заради дисплея но пък на виншен вид мен по ми аресва 610
Авторски права на vBulletin