PDA

Виж пълна версия : Игри с динозаври?

Dorkas
08.03.04 г., 15:14
Книгата "На запад от рая" на Хари Харисън, както и филма "Динотопия" ме наведоха на мисълта, че от тези истории може да излязат хубави игри. Но когато се замислих, не можах да се сетя за нито една игра със или за динозаври. Тъй като моите познания по темата не са кой знае какви, се обръщам към вас със следния въпрос:
Имате ли представа дали съществуват игри, в които има динозаври (от какъвто и да е жанр) и ако "да" - кои са те?

numpad
08.03.04 г., 15:23
Ами по Jurassic Park не може да няма някоя игра... Но лично такава не съм играл, не ме кефят тия твари :)

Shagrath
08.03.04 г., 15:26
TUROK 1,2,3 :D
иначе са по-сериозно ... дам има точно Jurassic Park игра ... и е много хубавичка , но адски трудна , а и управлението и е яко куцо ...

fellix
08.03.04 г., 15:29
Trespasser е добра, поне на мене ми допадна. Макар, че километричните походи понякога отегчават.

Shagrath
08.03.04 г., 15:49
ей верно всъщност точно нея имах впредвид ...

Zygot
08.03.04 г., 16:35
Dino crisis 1&2 май и 3ка има вече .

пп. на мен доста ми допаднаха 3те части на Хари Харисън за динозаврите

bat_zerga
08.03.04 г., 18:42
Пробвай с dino crizis1 и 2 както е казал zygot. Туроците както са казали по-горе също наблягат на динотата. В Thief1 по някое време в едни изгубени подземни светове също имаше некакви подобни влечуги ;). От джурасик парк темата - преди време излезе игра тип "СИМС" дж.парк тематика /jurasic park - operation genesis май се казваше/, като готините игри за джур. парк май излизаха предимно за конзоли, а иначе най-култовата игрица с динозаври се зове - Кадилаци и ДИНОЗАВРИ, по едноименния комикс - може да се намери на ромчета за емулаторите навсякъде дет се вика.

1001101
10.03.04 г., 21:33
Абе да ви питам имаше една доста старичка игричка (някъде 98 год) - пуцалка с динозаври....беше доста голям хит...по-скоро лов на динозаври
Ама името не се сещам - ако някои случаино се сеща за нещо подобно от тоя род - да постне нещичко....

Angelripper
10.03.04 г., 21:47
Никой ли не се сети за добрата стара Cadillacs & Dinosaurs за CPS-1 :D ;)

S7_pz
11.03.04 г., 01:39
Az bqh igral edna pucalka prediii baq wreme.... a setih se imeto Carnivorez ili mai be[e Carnivores ... maj taka be[e. Ama maj iska[e wudu a az imah sewi`4 i si igraeh softuerno:)

Zabluden
11.03.04 г., 13:26
Originally posted by 1001101
Абе да ви питам имаше една доста старичка игричка (някъде 98 год) - пуцалка с динозаври....беше доста голям хит...по-скоро лов на динозаври
Ама името не се сещам - ако някои случаино се сеща за нещо подобно от тоя род - да постне нещичко....
Carnivores
Якуууу :)

Упс...изпреварли са ме :( и то с доста ама кой да чете всичко :D