Виж пълна версия : За Контрол Пане и др...
MeThTiCaL
03.03.04 г., 19:18
Имам следния незначителен проблем, който понякога дразни а не че пречи. Значи качвам си УинХР след това инсталирам SP1 и си настройвам кошче систем рестор и хибернейт. Обаче ми се появи точно след неколко рестарта долу иконката за ауто ъпдеит и аз го спрях, обаче се появиха и 2 малки промени които страшно много ме дразнят и не съм свикнал да ги гледам така. Даже едното изобщо не искам да го гледам. Та въпроса ми е как да ги поправя тия работи да са си уред. Контрол панела ми е във групи както е когато се качи уиндоус-а и няма опцията Switch To Classic View и като отворя моя компютър отдолу съм си сложил да ми се вижда и Контрол Панел само обаче ми се появи някаква папка Web Folders което също много ме дразни. На прикачения файл ще разберете за кои неща говоря ако не сте ме разбрали.
MeThTiCaL
05.03.04 г., 17:56
Я един ъп че нещо май почва да се скрива поста а явно много малко хора четат тука. И все пак давайте хора и предположения се приемат не е задължително да ми отговаряте точно вече твърдо съм решил да го жертвам тоя уин поне нека разбера как може да се оправи друг път ако се случи. Сичко ще опитам!
ами гледам 4е си с няква тема,що не я махнеш да видиш.
MeThTiCaL
06.03.04 г., 00:45
Originally posted by crotal
ами гледам 4е си с няква тема,що не я махнеш да видиш.
Не е от нея пък и тя е инсталирана много пъти съм я ползвал проблема не е от нея а и бъговете се появиха в последствие. Темата беше качена и сичко си беше ОК докато не се появи иконката за ауто ъпдейт от тогава ми се появи и изчезна по нещо.
^JONY_BRAVO^
09.03.04 г., 16:23
Е точно от темичката ти е,колкото и да си я защитаваш.Същата навремето ми направо доста мизерии,и оттогава съм решил твърдо да неги ползвам.
-----------------
Може и да греша но при мен поомаза доста нещо точно тази тема която си сложил и ти.
MeThTiCaL
10.03.04 г., 02:41
Originally posted by ^JONY_BRAVO^
Е точно от темичката ти е,колкото и да си я защитаваш.Същата навремето ми направо доста мизерии,и оттогава съм решил твърдо да неги ползвам.
-----------------
Може и да греша но при мен поомаза доста нещо точно тази тема която си сложил и ти.
Е иде ми направо да се изтропам през уста, то бива бива ама па тая простотия и параноя направо ме съсипва. Щом казваш че от нея е проблема вярвам ти махам я веднага, т.е. и да я махна тия работи нема да се самооправят та сега като я няма вече как да си ги възстановя?
Един път работи друг път се наака е*и му мамицата.
MeThTiCaL
12.03.04 г., 19:28
След махането на темата проблемите си останаха. Направих нова инсталация на ХР този път без да качвам теми, и това пак се получи. Единствените настройки които правя на Уиндоуса са ИП адресите за нет и мрежа. Очаквам и други педложения, почват да ме побърват тия глупости. А и диска с уиндоус го използвам от 1 година почти само от него съм инсталирал ХР не е имало този проблем.
Авторски права на vBulletin