PDA

Виж пълна версия : JoredoScript-Мечтата на IRC феновете

Joredos
01.03.04 г., 23:07
Седмица и нещо майсторих това IRC скриптче.Исках да е интересен и същевременно полезен.Самите юзъри ще искам да решат в каква насока да се развива скрипта и затова искам и ползващите IRC в този форум да дадат мнение.Изкажете мнение за всеки бъг,недоразумение,неиздокусурение,дразне що или може би похвално нещо в него.Има специална изненада за хардуерните фенове!Всяко мнение ще е в плюс,така че моля критикувайте.
Скрипта е голям 4,4Мб.
JoredoScript (http://free.top.bg/joredoscript/JoredoScript.rar)

Joredos
02.03.04 г., 02:14
Докато чакам някой да напише мнение вече излезна версия 1.1 :) .В нея бяха отстранени бъгове,който XeForce3 видя със зоркото си око,за което му благодаря.

Thoth
02.03.04 г., 16:52
1) Хчат форевър!
2) Ако ще е мирк ще е чист мирк...нищо против скрипта ти.
Пожелавам ти успех.

Joredos
02.03.04 г., 17:06
Ех,напишете нещо де.Поне една псувня ми теглете да знам,че поне труда не ми е отишъл напразно :cry:

tr3x_bg
02.03.04 г., 17:09
e nali za sebe si si go prawil. ajde nqma da rewe[ sq... :D :ghi:

Joredos
02.03.04 г., 19:12
Ако беше само за него нямаше да ви го предлагам...

Fo
02.03.04 г., 19:36
Айдеееее вече и в трето лице говори за себеси, Joredos слез долу. :lol: Абе това е най-якия скрипт, кърти отвсякъде, не съм го пробвал ама е як, това се казва развитие 1.0 вече и 1.1. Joredos спокойно бе виждаш ли не съм те издал за троянеца в скрипта, нали ти обещах че няма. :ghi:

tr3x_bg
02.03.04 г., 19:38
Originally posted by Fo
Айдеееее вече и в трето лице говори за себеси, Joredos слез долу. :lol: Абе това е най-якия скрипт, кърти отвсякъде, не съм го пробвал ама е як, това се казва развитие 1.0 вече и 1.1. Joredos спокойно бе виждаш ли не съм те издал за троянеца в скрипта, нали ти обещах че няма. :ghi:

I az nqma da go izdam da ne mi se razsyrdi.. :ghi:

XeForce3
02.03.04 г., 19:42
Stiga ste goworili gluposti, skripta si e mnogo qk. Az dave wse o]e se radwam na wersiq 1.0 Ima wreme za drugata, tyrsq o]e bygowe :D

Joredos
03.03.04 г., 06:49
На Fo и tr3x_bg тъпизмите разбира се,че няма да ги коментирам.Въобще не са запознати с труда ми,а бучат..може би за постове само :mad: .

XeForce3,туко що завърших и качих версията 1.2 .Виж сам новите разлики ;) .