Виж пълна версия : кутия...или компютър в чекмедже :)
monster
01.03.04 г., 14:31
ето новата ми "кутия"
http://monster.hit.bg/new_case1.jpg
http://monster.hit.bg/new_case2.jpg
http://monster.hit.bg/new_case3.jpg
кажете си тежката дума :)
Sugar4o
01.03.04 г., 14:37
надявам се че тези перки отпред вкарват въздух...
щото ревматизма не ти мърда ако ти духат на китките
аз бих ги сложил отстрани
Иначе идеята е сладурска:)
monster
01.03.04 г., 14:45
вкарват :)
отстрани няма как - трябва да режа самото бюро, а не само чекмеджето, предпочитам да остане цяло :) тък и така е по-ефектно според мен
мда, може би трябваше да дам подробности - перките са 2х92мм на 7в, а отляво е решетка, зад която е духащ навън 70мм (извежда част от топлия въждух от захранването)
вътре има други перки, но там е малък хаос и иска още оправяне
Красиво и компактно.
Доста добре се е получило.
А ще сложиш ли снимки на ПЦ то като цяло, не само външно.
Къде са CD Rom-ите.
Направи малко по-обстойни снимки, за да се види красотата и идеята на мода :>>>>
Продължавай да го осъвътшенстваш.
monster
01.03.04 г., 15:11
фотоапарата не направи много ясни снимки, но мислех че двд-то и записвачката се виждат - вертикално отдолу на чекмеджето (захванати са с винтчета за шперплата на дъното му).
на втората снимка е съвсем ясно
трябва да прикрия малко кабелите, иначе няма много за оправяне
О sorry, ама не съм им обърнал внимание.
На мен ли ми се струва или са кривнали в една посока. Удобни ли са ти.
Направи и 1-2 снимки отдоло как изглежда и на цялото ПЦ.
monster
01.03.04 г., 15:27
изкривяването в по-голяма степен е заради апарата, ако се вгледаш ще видиш че и бюрото изглежда криво, бтв това са единствените сполучливи снимки от около 10-15, нещо като антиреклама на Mustek Smart Mini3 :)
но е вярно че са леко наклонени, тъй като дъното на чекмеджето не е съвсем равно, макар че го укрепих с алуминиев профил със сечение |_| (може би трябва да сложа още един)
използват се много лесно, няма никакъв риск диска да падне или нещо подобно
а за други снимки...ами като пооправя вътре и намеря пак апарат :)
ммм да, кефско е така, за чекмедже не ми беше хрумвало :)
monster
01.03.04 г., 21:20
радвам се че ви харесва :D
и на мен не ми бе хрумвало :) идеята бе да се направи възможно най-малка преносима кутия от плексиглас, но тъй като избързах с продаването на старата, компа остана няколко седмици направо отгоре на бюрото, защото се оказа, че плексигласът не е от най-лесните материали :)
една сутрин се спънах в кабела на кб-то и всичко полетя надолу - двата харда висяха на ide кабелите си на около 15-20 см от пода, а 8rda-то балансираше на ръба на бюрото, теглено от тях и стабилизирано единствено от захранването. поуплаших се и уж временно преместих всичко в чекмеджето, взе че ми хареса...
Ideqta ne e lo[a, samo mi e interesno, ako re[i[ da si nosi[ kompa nqkyde, kak ]e procedira[ ? Zaedno s b\roto ? :D
monster
02.03.04 г., 16:28
добър въпрос :D
още не съм пробвал, но винаги мога да изкарам чекмеджето и готово :D може би не е лошо да завърша и плексигласовия вариант...
Да бе монстър, готинко, вадиш чекмеджето и тръгваш:p
Дааа, можеш да сложиш и един затворен краен изключвател , който като дръпнрш чекмеджето, да шътдаунва системата.
Всеки случай явно си подреден човек. Само ако имах възможност да ви покажа кълбото кабели, които излизат от задния панел на компа ми. Тоест имам възможност, но ме е срам:o И сигурно ще има поне четири кабела с по два свободни края, въргалящи се свободно.Поне сега се сещам за два с сигурност:p
monster
03.03.04 г., 15:13
това е идея! :p
леле кабели малеееее болна тема подреден не подреден с тоя свитч в нас си .........то нема начин подредиш тия кабеляци... се се оплитат
Originally posted by AcOrP
леле кабели малеееее болна тема подреден не подреден с тоя свитч в нас си .........то нема начин подредиш тия кабеляци... се се оплитат
хехехе
мене жената ме заплаши че ще ме изгони ако до 1 седмиса не оправя лудницата от кабели.... ама как да й обясня че тва е невъзможно:D
Най-сетне някой да го направи за да видя как е наживо старата ми идея. Ама аз само идея имах (бюрото ми няма чекмедже:D ) и се опитвам да накарам един приятел да го направим с неговия компютър. Много е гот!
monster
13.03.04 г., 02:11
:D
пък и излиза евтино - бюрото е само 80лв, така че ако не се навие да реже - ъпгрейдвай твоето :)
Мен честно много ме изкефи тоя мод ама е кофти щото примерно при евентуална повреда може може и да се запали биурото мен като ми гръмна захранването след това зех друго и като го пуснах се запали Харда и казвам ви едвам сум го загасил... Запали се некъв чип еи такова и го гледам как си гори и седа и ааа ? глеам как гори и се чудя е накрая дръпнах кабела и загасих огъня с духане :)
monster
13.03.04 г., 18:08
олелеле :D :D :D
добре че имам пожарогасител, ей сега ще го преместя да ми е под ръка :D
е ти пък пожарогасител.....
облепи чекмеджето с някакво термо фолио отвътре.... мисля че е по-удачно отколкото да пръскаш всички компоненти и да ги прецакаш!!!
monster
14.03.04 г., 14:42
мисля да го оставя както е :) като се запали ще му мисля :p
Авторски права на vBulletin