PDA

Виж пълна версия : предпазна решетка за вентилатор 70мм?

DarthMaul
29.02.04 г., 08:41
Някой случайно да е виждал да се продават решетки за 70мм вентилатори? Виждал съм в магазините само за 60мм и 80мм.
Някой замислял ли се е може ли решетка за 80мм да се огъне и да се приспособи за 70мм?

Много ми се ще да сложа такова нещо на Иглу то ми 2500про!

Вчера по невнимание мушнах пръста във вентилатора и част от нокътя ми отиде ръката ми отхвръкна задния 80мм вентилатор закачи другия пръст няма много кръв ама боли сега като чукам по клавиатурата :(

bay_ignat
29.02.04 г., 09:38
Originally posted by DarthMaul
Някой случайно да е виждал да се продават решетки за 70мм вентилатори? Виждал съм в магазините само за 60мм и 80мм.
Някой замислял ли се е може ли решетка за 80мм да се огъне и да се приспособи за 70мм?

Много ми се ще да сложа такова нещо на Иглу то ми 2500про!

Вчера по невнимание мушнах пръста във вентилатора и част от нокътя ми отиде ръката ми отхвръкна задния 80мм вентилатор закачи другия пръст няма много кръв ама боли сега като чукам по клавиатурата :(
да може да се огъне нема проблеми хващаш я с клещите и почваш

CRUSHER
29.02.04 г., 10:29
Ако не се лъжа гледах такива решетки в магазина на Електроимпекс на женския пазар (погледни темата за МОД на клавиатура) но ще те излъжа какви пари са. Имаше много размери.Провери там. А що се отнася до огъването на 80мм. перка - няма нищо невъзможно. Ще стане малко грозничко ама важното е да върши работа.Дерзай...;)

Alekkk
29.02.04 г., 15:50
Една такава решетка ще го направи два пъти по шумен казвам ти го от личен опит.А главната идея на този вентилатор е че е безшумен.