PDA

Виж пълна версия : Предложение за нов раздел!

A--Viper
27.02.04 г., 14:08
Добър ден на всички съфорумци :),
как сте? Какво правите? Имате ли нужда от нещо? Та направо на въпроса: Предлагам да се сплитнем Мрежи и комуникации и да се открие нов раздел ГСМ-и, телефони и мобилни апарати. Просто ми направи впечатление, че от тази секция, чета само въпросите свързани с Мрежи, а не обръщам никакво внимание, на ГСМ проблемите, предполагам, че има и други като мен.

Joredos
27.02.04 г., 15:37
Ама то в комуникации не влизат ли точно тези неща -GSM и такива производни :) .

xts
27.02.04 г., 16:43
Аз съм за. И преди съм си мислил за същото ;)

stani
27.02.04 г., 16:51
И аз съм ЗА, да не бъркаме ГСМ-и и ЛАНки :)

Zygot
27.02.04 г., 17:49
Определено всеки се интересува от ГСМи трябва да има такъв раздел .

GeniusLoci
27.02.04 г., 17:57
Против всякакви разделяния съм..

Zygot
27.02.04 г., 18:06
Originally posted by GeniusLoci
Против всякакви разделяния съм..

Яко смисъл вкарваш :D .

Аз лично още не разбирам кое е общото м/у хъба и гсм-а че са в един раздел .

Георги
27.02.04 г., 18:08
Против! Разделът не е толкова голям, че да има нужда от разделение... Виж за "Хардуер, процесори и..." съм вече убеден че има нужда от разделение (колкото и да ми е неприятно)...

Zygot
27.02.04 г., 18:12
Originally posted by Георги
Против! Разделът не е толкова голям, че да има нужда от разделение... Виж за "Хардуер, процесори и..." съм вече убеден че има нужда от разделение (колкото и да ми е неприятно)...

Не смятам ,че големина на раздела трябва да е решаваща за разделянето му !!

Ми то по тая логика ,ако се сравним с някои западен форум с над 100 000 мембъра трябва всико да го обединим в един раздел " Общ форум" .

gtzvetkov
27.02.04 г., 18:12
Originally posted by Zygot
Яко смисъл вкарваш :D .

Аз лично още не разбирам кое е общото м/у хъба и гсм-а че са в един раздел .

И двете служат за пренасяне на информацията под някаква форма.

mralien
27.02.04 г., 18:22
Originally posted by Zygot
Аз лично още не разбирам кое е общото м/у хъба и гсм-а че са в един раздел . "Всичко, което е свързано с "жиците" (ако има такива)... ? :)"

Ако нещо трябва да се разделя то е Хардуер, процесори и овърклокинг според мен... макар че незнам кой модератор ще се навие, ако трябва да се "разхвърлят" досегашните теми по новоразделенията им (например по: процесори; дънни платки; видео... ) за това ако се прави нещо то трябва да е доста генерално, но колкото по-скоро толкова по-добре, защото темите там наистина са много :rolleyes: (ЕДИТ: не съм видял, че и Георги е писал за това)

p.s. Хайде да разделим и Distributed Software - на СЕТИ и UD!?! ;)

The Penalty
27.02.04 г., 18:27
[/offtopic]
...и после да се раздели на още по-малки подраздели, щото съгласете се Нокиа Комуникатор няма нищо общо с Нокиа 3310 примерно, нещо такова:

Мрежи и комуникации
GSM
|
|- Motorola C350
|- Motorola C200
|- Alcatel 535
|- Samsung X100
|- Motorola T190
|- Siemens ST55
|- Siemens A52
|- Panasonic GD55
|- Siemens A55
|- ...
и така за всеки познат на пазара модел, щото всеки телефон си е уникален един вид... :lol:
[/offtopic]

Ако все още някой не е разбрал - аз съм против.

subn3t
27.02.04 г., 18:45
да , съгласен съм.

Дара
27.02.04 г., 21:40
Не!Аз съм против.ГСМ-тата са средство за комуникация и мястото им е в "мрежи и комуникации"..

BeaZTiE
27.02.04 г., 21:47
аз много се дразня, когато в мрежарски форум има купчина съобщения за мобилни телефони..
мобилните телефони според мен просто трябва да изчезнат.. или да ходят в общите.. или аре.. да си имат някъв отделен форум..

все едно във форум за леки коли да питаш как се кара камаз.. и то вози.. на 4 колела.. ама не е това, което трябва да бъде...

а най-много се дразня - като почнат да говорят какви екстри имали мобилните телефони... че и аз вземам активно участие (ако е в отдлен форум просто няма да влизам във форума и ще се спестя време)
хаха щото наксоро куих (и бързо ги продадох де) два мобилни телефона (видеофони) които ставаха за всичко друго, но не и за говорене ;) 3г технология в .бг май още няма - така, че няма да ви казвам "пазете се от тези"
мразя мобилни телефони....

__SpOO__
27.02.04 г., 21:49
Гласувам против.

:bow: Avantasia - Breaking Away.mp3 :super:

Svetlix
28.02.04 г., 01:11
Originally posted by BeaZTiE
аз много се дразня, когато в мрежарски форум има купчина съобщения за мобилни телефони..
мобилните телефони според мен просто трябва да изчезнат.. или да ходят в общите.. или аре.. да си имат някъв отделен форум..

Това е най-правилното решение и според мен. Все пак съм против идеята да ги пратим във "всякакви дискусий". Така този раздел ще си загуби смисъла :rolleyes:

GeniusLoci
28.02.04 г., 12:59
Казано най-откровено - няма смисъл от това гласуване след като и Григор отказа да има такова разделяне.

alexbg67
28.02.04 г., 13:12
ДЖиеСеМите ОТДЕЛНО :chat:

delian
28.02.04 г., 15:41
Да, съгласен съм. Например аз мога да бъда полезен по мрежи, но по мобилните телефони хич ме няма. Така че свързаните с телефоните теми обикновено ги прескачам, но ако са твърде много може да се случи така, че да прескоча някоя мрежова тема, имайки предвид ограниченото време което имам да чета форума обикновено чета само първата страница.

OgiDogi
28.02.04 г., 20:25
И аз съм "ЗА" разделяне.

chaos
14.03.04 г., 15:35
Ima logika da se razdelqt temite. Towa, `e na nikoj ne mu se zanimawa e drug wypros. Az sym ZA.

georgebg
15.03.04 г., 17:30
аз пък съм против разделянето - така като искам да прегледам какво ново се е появило, ицък тук, цък там и само се скача от раздел на раздел - затова и според мен основно са маркирани разделите като направления , което е достатъчно....

не знам каква е причината другите сходни форуми в БГ да имат доста по-малка посещаемост т.е. активност де, но според мен и прекаленото клониране на разделите си изиграва своята отрицателна роля....