Виж пълна версия : Форума помни много малко
Защо не увеличите времето, през което форума да помни, че даден юзър е логнат. Аз не ползвам кукита и като се логна и почна да пиша по дълъг пост, форума забравя че съм логнат. Когато му дам Sybmit той ми извежда прозореца за логване, а това, което съм написал отива по дяволите. Това е много неприятно, така много пъти са ми се прецаквали постовете. Пък не знам за другите, но мен след като напиша една, че и повече страници и след това трябва да напиша същото адски ми писва и не го пиша, а пък това не е хубаво.
Сега не знам колко е това време, но примерно ако се направи около 20-тина минути мисля че няма да е голям проблем.
Поздрави Unreal
Metanoia
27.02.04 г., 04:20
Кукитата не ти работят както трябва нещо. Погледни си настройките и firewall-ите и т.н. защото аз си пиша паролата по веднъж и форума не се "разлогва". Има много теми изписани по темата, включително и от мен. :)
А другия вариант е да си напишеш поста предварително на текстов файл и да си ги пляснеш директно.
Dark Skywalker
27.02.04 г., 11:30
А третият вариант е да си създадеш навика като пишеш дълъг пост, преди да натиснеш Submit Reply, да дадеш едно Select All & Copy to Clipboard ;)
E тези всички неща са ми известни и проблема е, че само тук го имама тоя проблеми все забравям. Та се чудех не е ли възможно да се поувеличи това време (не знам как се казва) да помни малко повече форума, кой е логнат :rolleyes: . Из други разни форуми помни млако повечко. Имаше един, който май докато не затвориш прозореца с сайта те помни, но това вече е другата крайност.
Цъкай по-често на Preview Reply.
OgiDogi
27.02.04 г., 21:39
Ти остави помненето, ами напоследък (от около седмица) като ми изпраска 150+ трийда с нови постове на една страница, направо ме скапва от скролиране, чак забравям понякога до къде съм стигнал и се връщам назад да видя познати заглавия.
Авторски права на vBulletin