PDA

Виж пълна версия : Въпрос за евтино дъно и процесор

Ar4i
26.02.04 г., 12:22
Един приятел търси супер евтино ПЦ (ново).... та както и да е с един бърз поглед на ценовата листа видях това:
MB : ASROCK K7VM2/KM266/S&DDR/VGA
CPU: DURON 1.6GHZ/SOCKET A

и там другото не е важно...

та въпроса ми е дали това дъно и тоя просор ще се сработят? Тоя дурон на 266 шина ли е? Июбощо не съм обърнал внимание какво е положението с тоя клас компоненти и нямам идея какво става...

Ако някой може да предложи друга алтернатива? ПЦ-то няма да се използва игри или нещо от сорта ама не ме питайте що не се иска ПЦ на старо...

entium
26.02.04 г., 12:33
Това дъно не би трябвало да им проблем с тоя процесор но може би ще се наложи да флашнеш най новия биос за да го разпознае правилно. Процесора е на 266МHz. Защо не помислиш за това дъно Biostar M7NCG 400 - 70$ от Sunny то е с 4 МX карта която даже има и TV Out а приятеля ти може по нататък да размисли за игрите които с това дъно ще могат и да вървят.

ThunderBolt
26.02.04 г., 12:40
Я кажи до колко $ е ограничн твоя приятел, та да можем да помогнем.:cool:

Ar4i
26.02.04 г., 14:35
ами той компютъра не за домашен, ще се ползва само като работно място и на него ще се работи само с word/excel и някаква програмка за недвижими имоти или нещо от сорта... така или иначе не им трябва нищо по-добро.
Е и мрежа ще трябва ама това май няма, ама ще се вземе някаква карта.

Благодаря на отговорилите. ;)