kamen
26.02.04 г., 06:38
Е този път направих най-голямата и сигурно непоправима глупост, но да питам все пак дали няма надежда. Всичко започна оттам, че единият ми дял, и то точно този на който си държа всичко което искам да пазя беше станал полувидим, т.е. виждаше го ПМ8 И диск дефрагментера, но нищо друго, включително експлорера. После разбрах, че проблемът бил малък, по-точно бях се пробвал да разменям буквите на дяловете и не знам как съм го оставил без буква. Но уви глупостта ми вече беше изпреварила мисълта. Преди това сравнявах същия диск с друг - видим със същата файлова с-ма -FAT332 и единствената разлика която забелязах беше, че на convert от менюто на ПМ8 на другия полето FAT32 беше недостъпно, а на този беше. Доста се колебах, четох и хелпа, но не видях предупреждение, че данните ще се загубят. И тъй като своевременно не измислих нищо друго и реших, че дефакто не променям файловата с-ма рискувах. Е не се загубиха наистина, там са обаче във вид на йероглифи и единственото смислено е датите им които започват от средновековието и продължават в далечното бъдеще.
Е, има ли някаква надежда за възстановяване или всичко е безвъзвратно изгубено?
Е, има ли някаква надежда за възстановяване или всичко е безвъзвратно изгубено?