Виж пълна версия : Я кажете тих FAN за Манли FX5200
Capoeira
24.02.04 г., 17:14
вече ми свършиха нервите първо гениалния тайвански мозук беше лепнал лепенката на фана леко на криво и така издаваше леко пукащ звук , но от два дни забелязах че не е кой знае колко по добре и без нея..
Сега това е най шумната част и искам да взема некакъв фан докато имам пари...Може да не е с охладител все още не съм я клоквал кой зне колко но просто да е тихо много тихо
GeniusLoci
24.02.04 г., 17:22
Ами..то няма много избор. Онзи ден сменихме на едно 9000 с адски шумен кулър и като се замисля май едва измислихме нещо достатъчно тихо...
За 5200 пък хептен не се сещам да има нещо такова..Ако не грее - пусни го на 7 V...
Capoeira
24.02.04 г., 17:31
Ами самото ядро не грее много ама честно казано ме е страх ако както го оставям по нощите да си рендва реши да загреее и изгори..
А и има един смотам MOFSET дете пече като процесора ми..
Дали ако успея да закрепя един кулър с 6см перка от некой атлонче ще е по безшумно, щото имам лощи спомени от тези Cooler-и май бяха много шумни
Аз съм с кулър от Дюрон (НД3) + 60мм перка на около 5.5 волта(Титан, 2BB, страхотна). Стелт:D :D
Истинският проблем обаче е закрепването на радиатора... Мисля си, че ако сегашният ти радиатор не е лош, може да му лепнеш с двустранна лепенка един по-голям и по-бавен радиатор и да се преродиш...
Crazy_hatteR®
25.02.04 г., 10:46
Аммм за по тихо нещо от GIANT II без перка не се сещам :D При мен Радеон 9600 Про се лади с него без никакви проблеми .
Originally posted by Crazy_hatteR®
Аммм за по тихо нещо от GIANT II без перка не се сещам :D При мен Радеон 9600 Про се лади с него без никакви проблеми .
на този ако му е пусната перката ще лади и 5950 ;)
GeniusLoci
25.02.04 г., 12:18
да де, ама да сложиш кулър за толкова пари на карта за малко повече :)
А и той лади, но паметта не се охлажда. а 5200 на Манли им греят едни транзистори там....
Бе зимаи един Кристьл орб за 12$..../маи шуми повече - ама лади добре/ ....ли беше някаде?!
Или един титан/от медните/ -гаден е ма е 5$ и е безшумен.
GeniusLoci
25.02.04 г., 13:09
КристълОрба е шумен, много шумен... а и на тая карта чак толкова па :)По-скоро наистина трябва някой стар кулър да се преработи и да се пусне на 7 V или нейния си - той поне и без това не и трябва чаак толкова
Авторски права на vBulletin