Виж пълна версия : Eвтини колонки - избор!
Loshia_NIKJAM
23.02.04 г., 14:39
Така доста е писано за Т5.1, W5.1 и т.н., но мен ме интересува избора м/у по-евтините
Luxeon EM 82 15W+2x5W 19.00 $
Luxeon LogicFox А4.1 20W+4x5W 25.00
Luxeon LogicFox C5.1 15W+5x5W 35.20 $
най вече даи тези 4.1 са по-хубави заради по-силния буфер или тези 5.1 са по-добър избор.
Всъшност въобще стават ли за нещо тези ефтинджос дрънкалници?
Ще се ползат с вградения саунд на Биостара в сигнатурата и компромиси с качеството са възможни стига да не е нещо супер гадно.
Едит: Сега се сетих и за още нещо дали тези луксеони стават да се включат към ДВД? Понеже сега имам 2 колонки на които конектора просто никъде не влиза в ДВД-то.
По принцип нещото, който трябва да те води при избор на колони е вида на субуфера. Много е важно да бъде дървен и по възможност по-мощен. А това дали ще бъде 4.1 или 5.1 не смятам, че има особена разлика. Аз поне така мисля, щото имам известен опит с разни Юнитеци, Луксеони, Микролаби и тн. В повечето случай слабия субуфер разваля като цяло саунда.
Loshia_NIKJAM
23.02.04 г., 18:46
Дървени не искам....не ми харесват....ще ги изядът дървениците....абе кисело е гроздето.
по твоите думи ето тези трябва да са най-хубави заради буфера дето е по-як - Luxeon LogicFox А4.1 20W+4x5W 25.00
alexbg67
23.02.04 г., 20:15
Според мен janko е прав за материала на ууфъра, ако не искаш резонанс при повечко усилване...
Originally posted by Loshia_NIKJAM
Дървени не искам....не ми харесват....ще ги изядът дървениците....абе кисело е гроздето.
по твоите думи ето тези трябва да са най-хубави заради буфера дето е по-як - Luxeon LogicFox А4.1 20W+4x5W 25.00
Най-добрия избор е да сложиш още някой лев отгоре и да си купиш нещо, което наистина ще те накефи. Специално модела T5.1 на Луксеон и доста добър и сравнително мощен, и ще ти излезе около 65-70$. Наистина разликата м/у 25 и 65 не е малка, но в крайна сметка колони не си купуваш всеки ден ;)
Loshia_NIKJAM
24.02.04 г., 11:13
Е то по-добре да събера оше малко и да си взема W5.1!!!
Чак толкова ли са зле тези колонки? На мен не ми трябва нещо много силно или пък супер качествено. Умишлено казах с какъв саунд ще се ползват за да покажа че не съм някой маниак на тема музика. Просто чух едни луксеони 2.1 при братовчеда и ми хареса как подрънква вуфера и реших и аз да се обзаведа с нещо подобно а вие след малко ще ме пратите Джамо да си купя ;)
alexbg67
24.02.04 г., 19:03
[i]...а вие след малко ще ме пратите Джамо да си купя ;) [/B]
janko ти каза за материала на ууфъра, а пък ти къде го извъртя... Ако не бяха 5стотака, честно бих си ги взел, ама... :rolleyes:
както и да е - парите са си твои, ти си преценяваш.
;)
Loshia_NIKJAM
24.02.04 г., 19:58
Е аз не бих си взел Джамото, въпрки че ще ми подхождат на ника:D
А не бих ги взел поради причината че чисто и просто ще останат неоценени от един музикален инвалид.
Изрично казах че търся евтини колонки разбира се с известен компромис в силата и качеството на звука. Не съм казал че искам върха на сладоледа за без пари.
Търся това което съм написал в заглавието "евтини колонки" и питам струват ли си 35-те долара или не? Могат ли да се закачат на ДВД или не? Имали по-добри за същите пари. По добре ли е да речем 2.1 система, но на криейтив...
Ето такива въпроси ме вълнуват както съм писал в първия пост изчел съм какво пише за W5.1 и другите подобни.
Loshia_NIKJAM -гледам ,че си от София тогава къде е проблема да отделиш няколко часа са разходки по магазините ! От постовете разбираш ,че никой не ги е сравнявал тези колонки за които питаш :) . Според мен това ще пасне най-добре :) .
Авторски права на vBulletin