PDA

Виж пълна версия : Сини екрани - игри

craghack
23.02.04 г., 01:43
В играта Baldur's Gate, когато дам на групата да почине се появява картинка с една палатка и лагерен огън. Досегаа не съм имал проблеми, но днес сутринта Windows на няколко пъти ми заби със син екран точно, когато трябва от гореспоменатата картинка да се върне обратно в играта. За съжаление не успях дяа запиша съобщението на екрана.
Преди час време ми заби със син екран при опита ми да стартирам игра от десктоп иконата й. Съобщението бе: NV4DISP.DLL_ADRESS BF9ED3A5 BASE AT BF9B8000, DATESTAMP 3FB91F9B. В началото пишеше, че е в нон алокейд сектор или нещо подобно.
При рестарта ми чекна диска и оправи нещо по Нетскейпа, а когато изгря десктопа, беше на 60 херца.
Досега не ми се еслучвало подобно нещо. На какво се дължи според Вас и какво означава съобщението, което ми извади?

Tarambuka3500
23.02.04 г., 10:45
според това което си написал проблема ти е крашнал драйвера на видеото.
Проблема може да ти в стар драйвер, в скапана видеокарта, в клокната видеокарта, в паметта, или в нещо друго ;-)

Разгледай какти стоят нещата около видеото, най ще трябва да смениш драйвера.
С коя версия си.

craghack
23.02.04 г., 12:50
53.03. Картата е 5900XT на Албатрон. Нищо не е клоквано по нея. Проверих й температурата след случката и беше 40 градуса.

Neotrace
23.02.04 г., 13:13
Мда...точно драйвера за видеото ти се е крашнал...ако продължаваш да имаш тия проблеми го преинсталирай...или сложи някой друг...може и по-нов да е.

mio
23.02.04 г., 13:16
http://support.microsoft.com/?kbid=325730 ako si slu~ajno s VIA move i drajwerite na ~ipseta da trqbwa da preinstalira[/ypdejtne[

Dr. P
23.02.04 г., 23:14
На мен ми намирисва на хардуерен проблем, но е хубаво да се видят спецификациите на машината. Захранването дали се справя с тази карта?

craghack
29.02.04 г., 12:38
Засега спря да ги прави тези номера. Май все пак е било нещо от драйверите, защото ги деинсталирах, сложих 53.03 и се оправи работата.

VLADO
10.03.04 г., 19:57
и на мен ми го е правил тоз номер, ама само на UT2004 демото ... па уж съм с последните драйвери ... абе кат не се разбира играта с драйверите май тва става