PDA

Виж пълна версия : За заглавията на темите

Valeri
22.02.04 г., 00:20
Тъй като ми омръзна да поправям заглавия, написани на латиница, от сега нататък ще правя така:

- поправям само заглавия на теми, на които първият пост е написан с кирилизиращ таг (т.е. явно потребителят не разполага с кирилизация на компютъра си, но прави възможното да спазва правилата на HWBG)

- всички теми със заглавия на латиница и написан първи пост без кирилизиращ таг (т.е. потребителят може да пише на кирилица, но го мързи да я ползва навсякъде) заминават в раздел Recycle Bin (който не се вижда от потребителите, т.е. все едно темата е изтрита), ако ще и 30 поста отговори да има.

Айде! :mad:

vutov
22.02.04 г., 23:49
Немаш проблем,шефе.

Vince
23.02.04 г., 01:17
Така трябва. Здрава ръка в тоя форум!

tr3x_bg
23.02.04 г., 01:28
We`e ima edna takawa tema i e to`no do tazi :o

Svetlix
23.02.04 г., 01:33
Поне я сложете някъде на видно място тази тема ... все ще се намери някой неразбрал :)

Valeri
23.02.04 г., 02:20
Originally posted by tr3x_bg
We`e ima edna takawa tema i e to`no do tazi :o

Този раздел си има модератор. Аз съм казал какво ще правя с такива теми в разделите, в моито аз съм модератор.

tr3x_bg
23.02.04 г., 06:02
Originally posted by Valeri
Този раздел си има модератор. Аз съм казал какво ще правя с такива теми в разделите, в моито аз съм модератор.

Da de towa go znam! ;) prosto kazwam `e winagi ima nedorazbrali ! Slovete temata na widno mqsto!

GeniusLoci
24.02.04 г., 11:51
Originally posted by Valeri
Този раздел си има модератор. Аз съм казал какво ще правя с такива теми в разделите, в моито аз съм модератор. От мен имаш 100%-ва подкрепа, нищо че има само едно място където да го правя :)

Dark Skywalker
24.02.04 г., 12:38
Одеве stick-нах темата, но ме домързя да напиша, че и аз ще правя така.

Май е най-добре направо да пипнем правилата в тази посока.

V I P E R
24.02.04 г., 13:17
А в Далавери как стои въпроса?
Аз гледам да карам по-меко защото съм новак .... я обяснете кога имам право да местя и кога не за да няма после недоволни. Засега гледам да се придържам максимално към правилата и да карам по-леко с повече обяснения и предупреждения.
Аз досега съм трил само една тема, но тя беше дублирана, а и участника сам помоли да бъде изтрита.

The Bandit
24.02.04 г., 13:38
Ами ако всички решат така да се прави - ОК. Аз досега съм преименувал собственоръчно такива заглавия, но то има ефект само до следващия път...

GeniusLoci
24.02.04 г., 14:22
Originally posted by V I P E R
А в Далавери как стои въпроса?
Аз гледам да карам по-меко защото съм новак .... я обяснете кога имам право да местя и кога не за да няма после недоволни. Засега гледам да се придържам максимално към правилата и да карам по-леко с повече обяснения и предупреждения.
Аз досега съм трил само една тема, но тя беше дублирана, а и участника сам помоли да бъде изтрита. И предполагам си забелязал, че в последно време е доста "чисто" там :D

V I P E R
24.02.04 г., 16:30
Originally posted by GeniusLoci
И предполагам си забелязал, че в последно време е доста "чисто" там :D
GeniusLoci - това го виждам ама не отговори на въпроса ми.

BeaZTiE
24.02.04 г., 16:58
кирилизиращия таг не работи за заглавие на тема..
море от информация...
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=23821

Dark Skywalker
24.02.04 г., 17:26
Originally posted by BeaZTiE
кирилизиращия таг не работи за заглавие на тема С добрым утром!
http://zpenalty.hit.bg/e/poke.gif

BeaZTiE
24.02.04 г., 19:44
e towa ozna4awa, 4e nikoj, kojto nema kirilica (kakto sym az w momenta) nemove da pusne nowa tema...
towa li celim?..

Dark Skywalker
24.02.04 г., 20:21
Не си прочел внимателно условието на задачата. Заглавия на kirilica се толерират, ако авторът се е постарал да вкара bg таг в темата си.

А поради естеството на тематиката в този форум не е никакъв проблем subject-ът да се формулира и на английски...

:rolleyes:

BeaZTiE
24.02.04 г., 20:27
qsno.. qsno.. zna4i se pi[e zaglawie na latinski i posle "pi4owe, molq wi, prewedeto go, 4e nemam kir.. i w sklada nema.. i ot SSSR ne dokarwat" - t.e. taka move :)

QWERTY
24.02.04 г., 22:22
Абе некой хубав ден може да си поиграя и да направя таг-а да работи и в заглавието, но със срокове не се ангажирам. Положението не се променя.