PDA

Виж пълна версия : Долу рекламите!!!

ljubo87bg
17.02.04 г., 12:56
Още 1 реклама и сайта ще заприлича на коледна елха...
Верно че се плащат пари за тая реклама, ама поне да беше нещо стилно и да отива на дизайна на сайта!!!

subn3t
17.02.04 г., 13:20
много ме подразни .... капка по капка ... дир .бг .... баси рекламоманията. грозно до немай къде ... и точно във форума ли трябваше ?

lini
17.02.04 г., 13:22
http://pcclub.savagenews.com/index.php?showtopic=3436&st=0
За тея, дето няма да се усетят какъв е смисъла на втората реклама. Щеше да е добре флаша да води направо към страница за играта, щото така е заровен линка и трябва да се търси.

Dark Skywalker
17.02.04 г., 13:34
Ами прекрасно... въвеждаме по 5 лв. месечен членски внос и рекламите падат. Ама на това не сте навити, нали?

Реклама като реклама, но с тая игра има някаква голяма бъгавина. Пуснах аз пробен sms на въпросния телефон и получих в отговор следното съобщение:

"Otgovorete na slednia vypros:"

И толкова. Никакъв въпрос. Не знам кой организира играта и кой контролира качеството, но на мен не ми се дават 0.25 лв. втори път, за да видя дали е оправено. Към МТел съм.

Zygot
17.02.04 г., 13:45
При мен работи -питаха ме коя е героинята в Томб Райдър :) .

Stan
17.02.04 г., 13:49
* Edited - бачкала си играта бре, извинявам се. :cool:

subn3t
17.02.04 г., 14:06
и то на PCCLUB ... искат да лапат ама няма :) и не ви трябват по 5 лева на 4овек , а 20 лева на месец ..... за хостинга .ако е за толкова ... аз ще ви давам по 5 на месец за да няма такива глупости... още 3-ма и проблема ви е решен.

GeniusLoci
17.02.04 г., 14:26
Моля???
Любо, като те гледам за всичките галимации, дето Киро ти върши не си го черпил даже, можеш в 9 сутринта да звъниш с въпроси, а когато опре до нашия хляб - "долу", така ли?

Не знам какъв проблем имате с рекламата (аз имам, ама то не засяга никой), но това е работа на собствениците, а не на участниците във форума. Не съм чул да имаме членски внос, че да се оплаква който и да е.

Съжалявам за острите думи, но това си е голата истина!

Originally posted by Stan
"Реклама като реклама", водеща към игра-измама, която ти лапва стотинките за SMS и ти казва "Глей си работата"...
*бати рекламата!
И Стан, понеже на ICQ не може да ме питаш, пишеш невярни неща. Играта си е съвсем реална, дори ние съдействахме да се намери награда и ще го правим за в бъдеще!

xts
17.02.04 г., 14:32
РЕКЛАМИ ТРЯБВА ДА ИМА И ТО МНОГО ПОВЕЧЕ!!
Без пари накъде бре, само искате :)

Аз участвах и ако не спечеля, ще считам, че нещата са нагласени. Всички ви познавам :) та ако не спечеля не е истина.
Добре щеше да е наградите да са повече и по-малки. Примерно USB Pen Drive :). Толкова от мен сега.

subn3t
17.02.04 г., 14:34
ма как да няма общо с нас ? форума го има благодарение на нас .... или се лъжа?

или искаш да ми кажеш 4е за това там горе са ви (наХВБГ де) платили 19270 лева

( Members: 3,854 * 5 лв. = 19270лв толкоз каза Дарки за да няма реклами )

абе къде намерихте такива дашни рекламодатели бре :)))

и като не ни харесва - ми не ни харесва. аз просто изразих ли4но мнение с което никого не задължавам да се съобразява ... ама не е хубаво ( пак според мен) собствениците да не се съобразяват с тези които ги поддържат - т.е. с потребителите . и сигурно пак не съм прав ?

acs
17.02.04 г., 14:34
какво па ви пречат рекламите , като толкова сте заревали пуснете си един ад-ремувер(този в зонеалармата бачка на 6) и няма да виждате никви реклами като толкова ви пречат , но без тях неможе;)

GrigorBG
17.02.04 г., 14:37
Играта е напълно редовна.
Имаме добри отношения с PCClub, помогнахме за реализирането на наградата и имаме размяна на реклами и т.н.

Дарк,
Незнам защо е станало така. Аз не съм пускал, защото съм си карък...

Стан,
Мери си думите все пак - незнаеш какво е, и говориш прибързано.

subn3t,
Ти не искаш ли да лапаш ? Да не са първите направили подобна игра ? Не, всеки 2-ри ги прави и е нормално. Хостинга ми е повече, и не ни го плаща рекламата.

ljubo87bg,
Да, ще стане, а теб ще те сложим за дядо мраз... ама ела в вчерашното "модно" шапо :-)

xts
17.02.04 г., 14:37
Стига да няма платени ревюта, съм твърдо за повече реклама.
На който не му харесва, ами това е :)

GeniusLoci
17.02.04 г., 14:39
А-а, Котва, не си прав.
Сайта както казах има собственици. Не участниците определят дали на сайта ще има реклами или няма. А и не, не са ни платили толкова, но да не мислиш, че от активните 200-300 участника може да събереш членски внос, камо ли от тези, които влизат само да четат в Общи или просто зяпат из форума. А и според мен е далеч по-удачно да печелим от реклама (въпреки, че точно тази не е такава ;)), отколкото да взимаме парите на хората тук - още повече никой не е длъжен и да ни ги дава, нали?
Лично или не - мнението засяга сайта. А пък и обичам да споря :D :D :D

Дарки - няма проблем, току що се изредихме всички в офиса да пращаме "HARD" на 1025, получих си въпроса и отговорих с "а", след това получих "Благодарим ви за....."....

Любо, Бачо Киро се е нагласил над дъното ти и отделя активно зловонни газове в момента - каза, че така ти се падало ;) :p

GrigorBG
17.02.04 г., 14:44
Без мен...аз все още не съм пуснал....

Котва,
Чисто хронологично:
1. Форума го има благодарение на Моллов и мен.
а. Без Горо нямаше да го има, защото с Тодор бяхме боси в тез неща.
2. Форума се разви благодарение на всички потребители.

Дарк може да каже и 10лв - тогава ще се още по-богати, но това все пак е риторично изказване...

subn3t
17.02.04 г., 14:49
не бате GrigorBG, аз не лапам ,но винаги до сега са го лапали онез дето не са ме послушали :))))

а ако плащаш пове4е за хостинга от 20 кинта ... набутал си се , но това наистина не е проблем на потребителите.

Гениус , и на кого мислиш пълниш гушата с тез СМС-и? едва ли на ХВБГ. ако за тях беше ... ми да пусна , ама не е .

както и да е.

последното което ще кажа ( с писк да се потретя) е 4е това там горе е първа стъпка към комерсиализирането на тоз ина4е прекрасен форум. от уникален ще се превърне в .. поредния. мнооооого тъпо.

Rear Admiral Floyd
17.02.04 г., 14:50
Originally posted by subn3t
ма как да няма общо с нас ? форума го има благодарение на нас .... или се лъжа?
Едит : малко закъснях с това си мнение, както и да е.

Форумът го има благодарение на това, че някой е извадил пари от джоба си за да плати хостинга. А друг отделя безвъзмездно от личното си време за да го поддържа. Явно не си спомняш времената когато форумът беше безплатно хостнат с EzBoard и рекламите бяха доста повече.
И при положение, че се поддържа от малка (засега :)) българска фирма без милионни приходи (пак засега :)), рекламите са съвсем, ама съвсем намясто.

Dark Skywalker
17.02.04 г., 14:51
Originally posted by GeniusLoci
Дарки - няма проблем, току що се изредихме всички в офиса да пращаме "HARD" на 1025, получих си въпроса и отговорих с "а", след това получих "Благодарим ви за....."....Да, сега работи. Само да си ме излъгал за верния отговор! :D

След като така и така се заговорихме за реклами - аз нямам нищо против да си плащам членски внос и да нямам рекламни банери на екрана на форума. Мисля, че е възможно да се уреди.

Чернокрилия
17.02.04 г., 14:53

а ако плащаш пове4е за хостинга от 20 кинта ... набутал си се , но това наистина не е проблем на потребителите.

Абе пич ти в час ли си изобщо?

Кви 20 лв ?
това да не ти е сайт със снимки на кучето и гаджто ти , където освен ти , тя и то/кучето/ никой друг не влиза?

Тук става дума за 60гигабайта трафик на месец! Кой ще ти го даде за 20 лв това ?

GeniusLoci
17.02.04 г., 14:53
Да..и да си станем някакво затворено общество "клокъри"..и да забраним писането от неплатили членският внос..що не и изобщо разглеждането на форума от нечленуващи в него...;) хъхъхъ. Не става според мен :)

xts
17.02.04 г., 14:56
Форума е добър, благодарение на потребителите, но за да го има си трябва реклама. Толкова ли е трудно да го разберете :D

subn3t
17.02.04 г., 14:57
аз ти го давам 4ернокрили .... и съм много по-в4ас от теб май... и ако не си забелязал сам предложих да давам 5 кинта от тези 20 аз. ..... а ти виждал ли си сайт с 20 Г на ден ? щото аз съм .... за 30 лева.

EDIT: и преди да ме апострофираш така кликни на сигнатурата ми па тогава приказвай.

GeniusLoci
17.02.04 г., 15:02
Нали се сещаш, че нас ни интересува да е в БГ ;)
А твоето не е ;)

xts
17.02.04 г., 15:04
Тази тема май трябва да се затвори. Няма значение на кой му харесва и на кой не. Баницата е с пари, нали така :)

subn3t
17.02.04 г., 15:09
Нали се сещаш, че нас ни интересува да е в БГ ;)
А твоето не е ;)

ама затова и се оплакват хора като Valeri даже от това как им се отваря форума ... ако изобщо им се отворел ... ма какво зна4ение има ...на кой му пука. :(

Bloody
17.02.04 г., 15:11
subn3t, ясно е че в щатите трафика е почти без парии интернета не е като тук, но основната част от потребителите на форума са от БГ и искат да им се отваря бързо, а ползват доставчици, които може да имат бърз "бг пеериннг", но външния им нет е ужасен в повечето случай, защотото си го "плащат".

А това Bandwidth Unlimited за 1.95$ месечно ми е любимото, то се пише така колкото да впечатли клиента, тъй като малко сайтове имат реално много голям трафик. Ама айде да ти плащам толкова за сайт, който върти по 20-50ГБ на ден а не на месец?

Пп. Рекорда ми досега е ~6GB за един ден и моя хостинг провайдер, също със сървър в щатите пропищя веднага за "неограничения" трафик :p

xts
17.02.04 г., 15:13
ама затова и се оплакват хора като Valeri даже от това как им се отваря форума ... :(
че после всички да станем като тях ли. Мислиш ли, че това са повече от 2% от редовните участници. Айде моля те, на тях проблема им е с хостването по Free сървърите и дотъпа до тях, пишеш глупости вече :)

Това е хостинга, които се плаща (силно казано) в случая:
http://www.asp.bg/site/index.cgi/store/pid,29

subn3t
17.02.04 г., 15:18
bloody - добре си ни дошъл. никого не сме върнали . и тебе няма. :)

аре затваряйте я тая тема бре :)

а и стойка не ги пиша аз глупостите - преди няколко поста каза някой 4е имали 60Г на месец трафик , на сайта на асп пише 10Г мах. и си е голямо дърво ценовата им листа.

Stan
17.02.04 г., 15:51
Ъъъъ.... и при мен проработи бре! Еми оттеглям си думите, не е измишльотина, ама можехте да кажете че ХВБГ участва в рекламата, да сме спокойни де :D

GeniusLoci
17.02.04 г., 16:12
а и стойка не ги пиша аз глупостите - преди няколко поста каза някой 4е имали 60Г на месец трафик , на сайта на асп пише 10Г мах. и си е голямо дърво ценовата им листа. Има ли значение - не е 10, но това няма нищо общо с рекламата...

Чернокрилия
17.02.04 г., 16:37

EDIT: и преди да ме апострофираш така кликни на сигнатурата ми па тогава приказвай.

клик :
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/hostingm/public_html/admin/includes/sql_layer.php on line 431

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/hostingm/public_html/admin/includes/sql_layer.php on line 431

TRIOMA.COM All rights reserv

:good: :good: :good:

Svetlix
17.02.04 г., 17:16
Originally posted by xts
Стига да няма платени ревюта, съм твърдо за повече реклама.
На който не му харесва, ами това е :)

Присъединявам се твърдо към това мнение!

Без реклама не може все пак ... аз лично нямам нищо против рекламите. Въобще не им обръщам внимание и не ми пречат :) Не виждам на някои какво толкова им пречат ...

Fo
17.02.04 г., 18:32
И на мен не ми пречат, като опитен сърфист банерите не ги забелязвам даже. :ghi: Само не ми се мисли ако бях още на 667МХз с 20-30 отворени теми... гледам сега до към 50% ми скача цпу усаге на 2200МХз... на 667 като зациклеше... :bow:

subn3t
17.02.04 г., 19:38
мухахахахахах 4ернокрили тва каде бе ? а и ти не ми даваш пример за лош хостинг , а за лошо програмиране. ламе :)

QWERTY
17.02.04 г., 20:37
1. Участието и четенето на HWBG не е задължително.
2. Хостинга струва пари, дадени от Grigor_BG и Ba4o Kiro, писането на ревюта, новини, модерирането и администррирането, струват време и труд, безвъзмездно даден от членовете на екипа. Ако subn3t си мисли, че е дал най-много от всички за форума, мога да го уверя, че не е така.
3. Ако subn3t има конкретна оферта за хостинг, да ми я прати, аз лично ще я проуча. Приказки на едро в стил женския пазар, не обичам.
4. Ако някой си мисли, че ентусиазмът ни ще е вечен, да слезне на земята.
5. Ако на някой му пречи един банер повече, да види точка 1.

GrigorBG
17.02.04 г., 20:38
Услугата която ползвам аз я няма в ценовата листа Котва...

Тези "оферти" за по 20-30лв. можете да ги предлагате на феновете на "личните страници". Крайно несериозни са.

Сървърите са на майната си, админа спи, техническата поддръжка е с 10-12ч. разлика в работния ден.

Скоростта от България е бавна или под всякаква критика и т.н. а все пак този форум е за Българите, а не за чужденците.

Първоначално сайта беше на западен сървър и мога да ти кажа, че ъплоуда на 1-2МВ ревю е истинско мъчение.

Това, че САЩ имат интернет в излишък не означава, че ти и други като тебе трябва да продават интернета им обяснявайки на неразбиращите колко "cool" е да имаш перфектен сървър в Пакистан близо до границата с Индия или някъде другаде на майната си.

Ако ми се скапе нещо Жоро ( админ-а на хоста ) идва и го оправя. Стоял е до 4-5ч. сутринта в офиса да оправяме бози. Аз това искам и за това си плащам. прекалено отговорно е това коевто правя и не бих го поверил на желязо позиционирано някъде по света.

BeaZTiE
17.02.04 г., 20:46
Originally posted by ljubo87bg
Още 1 реклама и сайта ще заприлича на коледна елха...
Верно че се плащат пари за тая реклама, ама поне да беше нещо стилно и да отива на дизайна на сайта!!!

като не ти хареса намери си качествен форум без реклами.. баси тъпата тема.. що е я рециклирате..
аз пък даже щтракам по банерите - във всеки форум или сайт в който отида.
това е моят принос към информацията, кото получавам...

бтв
рекламодателите не се интересуват дали рекламата им е в тон със сайта. като гледаш по ТВ петък 13-ти и ти пуснат реклама за презервативи.. ходи се оплачи на хачо бояджиев (или там който е началник на БНТ сега) че докато гледаш този филм секс не ти се прави..

vbTheKing
17.02.04 г., 21:12
Абе къде е тая реклама ве хора?!?:rolleyes:

Нещо май само аз не я кьорим...:rolleyes:

btw, кво като има 1,2,3... във форума?!?! Аз съм напълно съгласен да има реклами, защото от тва могат да се избият някви пари от плащането на хостинга!
Аз не моа да разбера къф е тоя ентусиазъм от тия хора Григор и Киро?! Плащат сума ти пари за тоя форум, наскоро нови ХДД-та купуваха и не поискаха пари от юзърите, макар че много от нас бяха готови да дадат и то за кво?!! Само да има форум!:rolleyes:

И накрая кво?!? След толко положени усилия и вложени средства, някой (не говоря за никой конкретно) се изцепва че го дразнела новата реклама!!!:mad:

Еми, аре малко уважение към тези хора бе!!!!!!!! Ще правят каквото поискат! На който не му харесва, да не влиза тука! Никой никого не задължава!

форума го има благодарение на нас .... или се лъжа?
ЛЪЖЕШ СЕ!!! Форума го има благодарение на Григор, Молов, Ба4о Киро, Горо... и още много други хора! Благодарение на HardwareBG Team и съществуването на форума няма нищо общо с юзърите! Виж примерно развитието на форума има общо с участниците и техните знания и т.н., но ако искаш пусни пуул "Кой е съгласен да има реклами във форума за да няма членски внос?" да видим дали ще има и 2%, които няма да са съгласни!

EDIT: Аййй най сетне я видях тая реклама ве!:D Ама Ad Blocking-a на Norton Personal Firewall-a бачка перфектно - трябваше да го изклщча за да я видя! бтв, аз и рекламата на ASP.BG я бях забравил та са си я припомних (и нея не я виждам попринцип...):D

Originally posted by digital
Това са пълни безсмислици... КОЕ по-точно?! Написаното от мен?!:rolleyes:

digital
17.02.04 г., 21:15
Това са пълни безсмислици... РЕКЛАМИ ТРЯБВА ДА ИМА...
Нали всички искаме тоя сайт да върви на някъде, да се развива, да се популяризира... как ще стане това без реклами(пари) - точно никак. Ще си седи все в едно положение... аз не искам това, а вие?

Pa3KaTaH
17.02.04 г., 21:54
уфф как грозно заби IEто точно като цъкнах субмит..грр...

както и да е - пак ще се пише ;)

идеята ми е да не се претрупва горе в дясно с 2 банера един под друг

не е ли по добре 1 горе и 1 долу?

инак нямам нищо против тях :good:

GeniusLoci
17.02.04 г., 22:13
Хехехе, няма ли кой да затвори темата :)
Ясно е че банера си остава, не сме се юрнали да си раздадем сайта за банери, но пък има случаи, когато намираме причини.

BeaZTiE
17.02.04 г., 22:25
сега едно конструктивно предложение.

да има банер горе - един брой
и един брой отдолу
така или иначе в повечето случаи банера долу не е пренебрегнат - защото както всички знаем последното мнение стои най-отдолу и ще неще човека - ще го види :)

също така ако има доста рекламодатели могат да се разпределят по тип на фоумите - естествено в хардуерния форум най-скъпите - защото той е най-посещаван..
може би разни такива неща са добре да се случат :)
между друготото има една дупка между логото и банера на АСП точно голяма колко един банер...

едит.. уфа. къв съм тъп. аз съм на 1280.... едва ли има на 1024х768 таква "дупка" :)

subn3t
17.02.04 г., 22:44
Originally posted by GrigorBG
Услугата която ползвам аз я няма в ценовата листа Котва...

тва друго казва.

Тези "оферти" за по 20-30лв. можете да ги предлагате на феновете на "личните страници". Крайно несериозни са.

ли4ен сайт на 1 или 3 Г . ти шегуваш ли се?

Сървърите са на майната си, админа спи, техническата поддръжка е с 10-12ч. разлика в работния ден.

24/7 по то4но

Скоростта от България е бавна или под всякаква критика и т.н. а все пак този форум е за Българите, а не за чужденците.

не са ни виновни американ4етата 4е
нямаме скорост а наште си ISP-та

Това, че САЩ имат интернет в излишък не означава, че ти и други като тебе трябва да продават интернета им обяснявайки на неразбиращите колко "cool" е да имаш перфектен сървър в Пакистан близо до границата с Индия или някъде другаде на майната си.

не продаваме нет за разлика от много други които с радост ще ти продадат това което нямат. не сме ISP.

Ако ми се скапе нещо Жоро ( админ-а на хоста ) идва и го оправя. Стоял е до 4-5ч. сутринта в офиса да оправяме бози. Аз това искам и за това си плащам. прекалено отговорно е това коевто правя и не бих го поверил на желязо позиционирано някъде по света.

сам си е виновен. желязото хората са го направили то4но за да не висиш да оправяш мазалъци.

... но всеки си е прав за себе си , нали ? :)

GeniusLoci
17.02.04 г., 22:52
Форума като се омаже кой е виновен? Според теб, сериозно питам? Админите, Киро, Горо, Потребителите дето атачват цифра файлове, същите, които ползват сърча (щото той най-много аби) или кой?
Горо е висял често в офиса и на по пица, бира или нещо такова, но пък става да го хвана и в такъв момент на живо да му го...... кажа какво искам :D.

Колкото и да не мислиш така - сървъра ни трябва да е в БГ. Не ми пука дали ISP или който и да е е виновен. За мен е важно ревюто да се качва бързо, да мога да си скачам от страница на страница из форума бързо, да не чакам картинките да се заредят някога си и т.н. - т.е. каквото и всички други, оплзващи български интернет. Скорост. А ако е в щатите надали бихме могли да го получим :)

Pa3KaTaH
17.02.04 г., 23:09
Originally posted by BeaZTiE

да има банер горе - един брой
и един брой отдолу

е нали и аз това бях предложил по рано, но няма отзвук...

сега за идеята пуснах на 800х600 да видя как е - някои с право могат да се сърдят май... 1/2 екран зает с 2 банера.. но ако са разположени не един до друг всичко си става на 6...
че даже е и по-добре - предава се една динамичност на форума като визия... дето има една приказка - понякога е по-добре нещо да се мърда и мига, отколкото да не се ;)

Vanu
17.02.04 г., 23:45
абе то хубаво, казах, че е кака Лара, и ся кво, чакам маната небесна да ме осени ли? :D не бе, сериозно, как разбираме дали печелим и кой определя и кога се тегли жребия и... колко се вътрихме за тия 2 смс-а? :p

1nsane
17.02.04 г., 23:53
http://pcclub.savagenews.com/index.php?showtopic=3436&st=0
Наградата ще се тегли на 1 март в офиса на ASBIS в присъствието на нотариус, а спечелилият и ще бъде обявен на www.pcclub-bg.com, www.hardwarebg.com и в брой 42 на PC Club.

Ba4o Kiro
18.02.04 г., 00:04
тва друго казва.

Това което го гледаш го умножи по две, за място на сървъра (ползваме 1GB), а трафика го умножи по 5-6 (ПЕТ-ШЕСТ!!!) - ~50-60GB - това е средният трафик за последните 3 месеца който е генерирал сайта...
Сега си направи една приблизителна сметко - колко излиза хостинга на сайта в този случай?!
Сега ми кажи - кой провайдър в BG ще ти предложи подобна услуга за 20-30лв на месец?!
Сега ми кажи КОЙ ЧУЖД провайдър ще ми даде подобна услуга за $20 на месец?!
И накрая - много е добре да ползваш 256+Кbit външен канал като теб (преди в Южния Кръст и/или сега - с каквото и да се занимаваш), но 99,9% от българите НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ да ползват такава връзка към чужбина...

За 24х7 поддръжката... Айде моля ти се, ползвал съм такива хостове и знам, след като напиша мейл ми се отговаря след минимум 12 часа, а ако има проблем се отстранява дори за повече... Това все за "хостовете" за които струват $20-30 :rolleyes:...

Само си чешеме езиците...

__SpOO__
18.02.04 г., 00:09
Моето лично мнение е също против подобни рекламни банери, но пък е прав и Dark_Skywalker като спомена онова за 5-те лева..

Хората, които хостват форума, т.е. които го поддържат имат правото да слагат подобни банери(реклами) и редовите потребители надали биха могли току-така да променят подобна политика, която е често срещано явление не само у нас.

Решение си има както във всяка една ситуация - има достатъчно много софт, който премахва банери и подобни реклами...

Надявам се с това изказване не накърнявам интересите на HWBG по някакъв начин.

:)

subn3t
18.02.04 г., 00:43
4е ги 4ешем - 4ешем ги ... ама не си прав ... :) .. бе аре затворете темата :) на4есахме се :)

GeniusLoci
18.02.04 г., 03:49
Хайде, за да остана с последният глас...
Дай ми 3-4 GB място, неограничен трафик за разумни пари. Не питай какво ще сложа там ;) - вече имам и положителен отговор "може ли да направиме мирър на...":D

Valeri
18.02.04 г., 05:36
мухахахахахах 4ернокрили тва каде бе ? а и ти не ми даваш пример за лош хостинг , а за лошо програмиране. ламе :)

Не го знам този сървър, който предлагаш, къде се намира, но докато чета тази тема щраквах няколко пъти на линка в сигнатурата ти и браузерът два пъти ми дава съобщение "We can't find...", освен това страницата се отваря много бавно. Имам 1.5Мbps линия през BELL Sympatico и почти винаги страници, разположени някъде по Америка, ми се отварят за единици секунди. С тази от сигнатурата ти не е така. Също съм на мнение, че не съществува свестен хостинг за тези пари, за които се говори на страницата. Само тези 20$/месец за най-големия ви пакет биха ме отказали да чета остатъка от страницата. Аз лично много отдавна съм се отказал от идеята, че съществуват много евтини и много качествени неща. Поддържам мнението, че хоста на HWBG трябва да е в BG, защото >95% от посетителите му са именно в BG, а Internet (истинскят) в BG е или много скъп, или много бавен. За рекламата: нямам нищо против и смятам, че трябва да я има, стига да не е натрапчива и да не пречи на идеята на сайта/форума.

Чернокрилия
18.02.04 г., 11:56

Абе ти тъп ли си или само даваш вид?
Не искам да те обиждам, само питам....

Ти ми казваш "Натисни ми на сигнатурата и виж колко съм велик" е натиснах ... това видях ... велик си ...

Иначе Валерий ти го е казал останалото

Евала блендо
по - малко Пижо
повече Пендо

subn3t
18.02.04 г., 13:37
Genius - имаш го. и няма да те питам... има си условия за ползване на услугата ... така или ина4е ако не си съгласен с тях просто не я ползваш, ако си .... ти си знаеш, мен какво да ме питаш или аз тебе :)

valeri , до сега никой не се е оплакал оше пове4е 4е клиентите ни са не само в US, а и в Европа и Азия, и вси4ки казват 4е сайта се отваря за макс 3 секунди на което и аз се 4удя при положение 4е е 150 кб индекса само.... но е факт, което пък ме навежда на мисълта 4е нещо друго не е наред и определено не е нито предаването , нито водещия ..... :)

4ернокрили, много ти знае устата - лошо няма. ма как да се обидя от някой дето грам представа си няма за какво говори. поне да беше измислил нещо по-оригинално от това да цитираш тез и онез. твор4еската импотентност яко те е захапала май :). а на си4кото отгоре не 4етеш като хората , а това ве4е не е хубаво . 4ел недо4ел, разбрал недоразбрал и айдеее на всяко гърне .... нали се сещаш ... или вий до тез сентенцийки не сте стигнали в у4илише още ? :)

Valeri
18.02.04 г., 13:48
valeri , до сега никой не се е оплакал оше пове4е 4е клиентите ни са не само в US, а и в Европа и Азия...

Я ми хвърли едно списъче на e-mail на клиентите ви с най-скъпата ви услуга, че да поразгледам и да не си говорим празни приказки. Честно да ти кажа не се сещам фирма със сайт с много GB трафик на месец, който да е качен на хост за 20$. Дай ми пример на такава и може и да почна малко да ти вярвам.

P.S. Това, че проблемът е някъде извън вашите отговорности, чест отговор на 24/7 поддръжката ли е? ;)

subn3t
18.02.04 г., 13:57
списък няма да ти пратя ... ти се пошегува нали? :) но мога да ти кажа един сайт който скоро ще е при нас
http://www.qm2-uk.com - 20Г на ден беше тяхното условие ... и ние им го дадохме. не ме питай поради какви други при4ини искат да си сменят хостинга едва ли е само заради трафика ... те си знаят. на нас само може да ни се вдигне само4увствието ...освен бройката. .... другото го знаеш.

Чернокрилия
18.02.04 г., 13:58
4ернокрили, много ти знае устата - лошо няма. ма как да се обидя от някой дето грам представа си няма за какво говори. поне да беше измислил нещо по-оригинално от това да цитираш тез и онез. твор4еската импотентност яко те е захапала май :). а на си4кото отгоре не 4етеш като хората , а това ве4е не е хубаво . 4ел недо4ел, разбрал недоразбрал и айдеее на всяко гърне .... нали се сещаш ... или вий до тез сентенцийки не сте стигнали в у4илише още ? :)

Ясно! Благодаря за отговра на въпроса ми!
Явно не даваш вид.. остава да е другия вариант...

Жив и здрав!

GeniusLoci
18.02.04 г., 14:15
Уууффф.. ние това, вие онова..ш`си мерите пишките с`а или?
Котва - кажи ми условия за свободно място - 3-4 GB и неограничен трафик месечно. Трябва ми един е-мейл акаунт и РНР..нищо повече.

Чернокрилия
18.02.04 г., 14:35
Уууффф.. ние това, вие онова..ш`си мерите пишките с`а или?
Котва - кажи ми условия за свободно място - 3-4 GB и неограничен трафик месечно. Трябва ми един е-мейл акаунт и РНР..нищо повече.

Бе не знам кой какво си мери и дали има изобщо какво да мери, но в тема ПРОТИВ РЕКЛАМИТЕ във форума, subn3t не спря да прави РЕКЛАМА на фирмата, в която работи ... без коментар

Факта, че ме обижда и дава определения за мен без да ме познава само доказва ниската му култура ..... както вече казах "жив и здрав" да е!

subn3t
18.02.04 г., 14:39
е ве4е прекаляваш ... про4ети постовете и виж кой кого обижда ... и колко от постовете са ти във връзка с темата.

ЕДИТ: и изобщо разбра ли за кои реклами става дума в тред-а ?

ЕДИТ2: Гениус пуснах ти ПМ.

Valeri
19.02.04 г., 03:38
списък няма да ти пратя ... ти се пошегува нали?

Въобще не съм се пошегувал. Те сигурно фирмите на най-високата такса са безбройни, затова ми дай пример с 10-ина от първите най-оборотни. Искам да разгледам що за клиенти са тези, които въртят бизнес и гигабайти на месец трафик, а плащат 20$/месец за вашия суперхостинг. Без да се обиждаш, но съм виждал фирми със супер сървъри под формата на 2 РС-та в мазе и 24/7 поддръжка под формата на Иван, който живее в същото мазе. Естествено, последните фирми предлагат и супер условия, иначе просто никой няма да ги погледне. И честно да ти кажа като видя адрес от типа на "София, ж.к. Младост 2 бл.254 ет.6 ап.22" (този в САЩ е подобен) и оставен GSM за връзка, направо ми идва желание да предплатя поне 12 месеца напред с кредитна карта, ако може веднага! :rolleyes:

subn3t
19.02.04 г., 04:44
можеш ... стига да имаш карта разбира се. :)

П.С. :няма да се плашкаш .. кат не ти хареса имаш 15 дена money-back :).....

и аз съм виждал и не мисля 4е е редно това дето правят и още по-малко 4е така се прави.

Чернокрилия
19.02.04 г., 11:47
е ве4е прекаляваш ... про4ети постовете и виж кой кого обижда ... и колко от постовете са ти във връзка с темата.

ЕДИТ: и изобщо разбра ли за кои реклами става дума в тред-а ?

ЕДИТ2: Гениус пуснах ти ПМ.

Бях решил да не ти пиша повече, ама нейсе...

Ти имаш най - много постове в тази тема .... по нея ти е само първия в останали те се хвалиш в каква велика фирма работиш ....
Наричаш ме "ламе" и не знам си какво още без идея да имаш с какво си вадя хлабя, колко ме бива и колко не.. това за импотентността (творческа или сексуална) дори не искам да коменитрам

Не знам дали ще се изненадаш, но наистна знам за какво става дума в треда, само ме дразни това,че ти извъртя темата в хвалба колко те бива и колко я бива фирмата, в която работиш.

Форума си има соственици, които решават дали къде ще го хостнат, колко ще платят, ще има ли рекламни банери, колко ще са на брой и колко ще струват

Това беше, повече по тази тема няма да пиша

Още веднъж - Жив и здрав да си! Много професионални успехи и бързо издигане в кариерата!

subn3t
19.02.04 г., 12:09
така като те слушам - старата песен на нов глас ... на хората им омръзна от такива дето коментират въпроси по които ни знаят, ни могат. със здраве. :)

GeniusLoci
19.02.04 г., 12:31
котва, меко казано прекаляваш, ако съм модератор в този раздел бих "поизчистил" темата...:rolleyes:

Dark Skywalker
19.02.04 г., 13:23
Така. Аз също съм на мнение, че Стефан подходи твърде арогантно към останалите участници в темата и отдели твърде много време за реклама на предлаганата от него услуга. Котва, бих те посъветвал да се извиниш на Чернокрилия за обвиненията и да си стиснете ръцете - виртуално или реално, ваша си работа.

И тъй като фокусът на дискусията съвсем се измести от първоначалния замисъл, затварям темата.