Виж пълна версия : nVidia Force Ware 56.55
Пресиян
16.02.04 г., 09:08
Някой пробвал ли е новите драйвъри 56.55 на Нвидиа за които пише тук (http://www.data.bg/menu/news.html?sid=tyyafcguvxtx4hkqziie&show_counter=1) и ако да да си сподели мненията.
Аз ги тествах набързо , на марк ми падна резултата с 400маркс до 7К... нещо е бъгава работата...
Това явно е няква бета дето не си заслужава
XM6002B
16.02.04 г., 11:35
Знаеш обаче, че някоя от бетите става после официален.
>
Ама не винаги. Подбира се най-читавата бета все пак :) А тази явно не е.
XM6002B
16.02.04 г., 11:42
Е по какво разбра, че не е - дори не си я пробвал?? Вярно падат точките в Мрак-а, ама не всичко е Мрак, нали :D :D :D
>
Е по какво разбра, че не съм я пробвал. Да не ми светиш а :D :D ?
Мрака е важен няма какво да се лъжем, първо там и после игрите :D
LOL
Особено за НВ карти мрака е много важен! пускаме, проверяваме дали са успели да измислят нов начин за дигане на точките (примерно пропускайки всеки 20 кадър, който се замества с надпис "Nvidia , the way to cheat"), след които спокойно лягаме да спим ......
Да ти е хрумвало че може да са фикснали проблем в някоя нова игра?
XM6002B
16.02.04 г., 12:01
Я сподели с кои игри си ги пробвал тези драйвери, защото аз си признавам, че не съм пускал нищо повече от Марк03.
>
Originally posted by chavv
LOL
Да ти е хрумвало че може да са фикснали проблем в някоя нова игра?
Ти явно не разбираш от майтапи. Естествено, че щом са пуснали нов драйвер е имало защо. Това с мрака беше на шега казано разбира се.
P.S. XM6002B само NFS-то, ама не видях разлика.
между другото чух че това са т.н. "developer release" - т.е. че са за дивелопъри, не трябва да се очакват чудеса от скорост
На http://www.fcenter.ru/articles.shtml?videos/8591
има сравнения на видеокарти в УТ2004 между другото
flashfreak
16.02.04 г., 13:02
Пуснете си Pixel Shader 2.0 теста на 3DMark03, само на мен ли ми се дигат с около 7-8fps там?
van_Nistelrooy
16.02.04 г., 17:55
При мен НФС-то се врътка малко по бързо на Албатрон 5900ХТ.Има и една друга новост - Auto Overclock нвидиа обещават нещо аналогично на Overdrive-a на Ати.
пс.Междудругото и на мен май ми свали доста точки около 500 на 2003 4500 вече а и на 2001 също горе долу пак 500 до 14500 ама все пак на МРАК-а ли ще играем или на игрите :D
craghack
16.02.04 г., 18:08
А имате ли проблеми с игрите? При мен ToCA Race Driver и Test Drive не се играеха.
Пресиян
16.02.04 г., 19:49
При мен пък се увеличиха бройките малко, с окло 300 броя.
Ето какво да чакате утре:
In addition to NVIDIA related info, tomorrow (Feb. 18) new Official ForceWare Release 55 graphics drivers will be released.
flashfreak
18.02.04 г., 00:28
Това Auto Overclock къде го видя? Аз сега съм с 53.03 отново, докато не излязат официално 55.
van_Nistelrooy
18.02.04 г., 19:28
Ами когато извади настройките за оверклок в драйвера (прави се от Риватунер-а) там има Auto overclock приложил съм и картинка да видиш
flashfreak
18.02.04 г., 23:43
ммммф.. като нямаме температурен датчик ние с гигабайтските карти май няма да видим Auto overclock
Така ли е или се лъжа?
Така е- аз не го видях...:rolleyes:
т.е. при липсващ датчик въобще я няма опцията?
иначе за игрите-бъгна ми се нещо водата на Battlefield 1942 SW а пък ауто оверклока ще го пробвам утре default/autoOC/485/970(примерно) на някое ниво в BF с AA+AF
p.s.картата е xpertfx5800
Да, опцията липсваше. При мен доста неща се бъгнаха- достатъчно за да ме накарат да се върна на 53.03
Да, опцията липсваше. При мен доста неща се бъгнаха- достатъчно за да ме накарат да се върна на 53.03
p.s. извинявам се за двойния пост
ммммф.. като нямаме температурен датчик ние с гигабайтските карти май няма да видим Auto overclock
Лъжеш се, аз я имам тази опцийка и със старите (53.03) драйвери на Gigabye 5900ХТ. :rolleyes:
flashfreak
22.02.04 г., 14:23
Както се казва - един пост, ама къФ !
Едва ли mirage се лъже, тъй като в старите просто нямаше auto overclock, още повече на гигабайт.
craghack
23.02.04 г., 16:41
Пробвах новата версия 56.56. Поне в игрите не открих проблеми освен в ToCA Race Driver. Резултата на 3d mark 03 се качи с 50 точки, но ми е чудно как се получава след като стойностите на всички тестове са по-ниски.
Както се казва - един пост, ама къФ !
Едва ли mirage се лъже, тъй като в старите просто нямаше auto overclock, още повече на гигабайт.
Извинявам се, погрешно съм разбрал...мислех, че става дума за Autodetect опцията.
craghack
13.03.04 г., 13:49
Срещам един МНОГО изнервящ проблем с тези драйвери. Не мога да подкарам субтитри на телевизора си. Или има субтитри и няма ибраз или става обратното. С 53,03 драйверите нямах подобен проблем, просто си пусках картата на clone и всичко си заспиваше. Сега като го пусна така не ми дава образ на телевизора докато не му задам full screen device, но тогава нямам субтитри или на монитора си, или на телевизора си. Какво да направя, за да виждам субтитри и на двете места?
А някой може ли да ми каже дали е забелязал разлика в темературното отчитане между драйвери 44.03 и 53.03,тези вторите ми мерят 7-8 градуса в повече още във idle а разлика реално(според квото показва пръстомера де) няма
Авторски права на vBulletin