Виж пълна версия : Проблем с пост /тема/
gkirilov
15.02.04 г., 13:17
za]o ne moga da widq temata "Яка тема" , pusnata ot HOKUM w toq razdel i pi[e 4e e premestena??
Joredos
15.02.04 г., 13:19
Да,пише че е moved,ама аз мисля,че e deleted :) .Ако няма да се провери темата само HOKUM да каже какво е писано там,че ми е любопитно.
gtzvetkov
15.02.04 г., 13:40
Темата на HOKUM "Яка тема", не е изтрита, а преместана в специален форум, който не се вижда от обикновенните юзъри. Темата е преместена, защото не се връзва с правилата на форумите на HardwareBG. Ако иска, HOKUM да ви обясни на PM, какво е писано във въпросната тема. Ако го направи тук, и тази ще я сполети съдбата на предходната!
Искам само да спомена,че тази тема съм я копирал от дата.бг.Ще пратя съдържанието на Жоредос и Гкирилов на ПМ.Специално си го запазих:D Просто рулира:) И да си кажа,че не е мое творение:cool:
Явно тук е мястото да кажа, че от сега нататък ще изтривам всички теми, които съдържат препратки към други форуми и нещо от типа "вижде го тоя" или "вижте това". Ако ще коментирате тоя/това, направете го във форума, където сте го видяли. Кретени и кретении по интернет колкото искаш, всяка една от тях ли ще се обсъжда на HWBG? Също така мисля да затривам и откровени простотии от типа на онази тема с изкарването на акъла и т.н.
Originally posted by Valeri
Явно тук е мястото да кажа, че от сега нататък ще изтривам всички теми, които съдържат препратки към други форуми и нещо от типа "вижде го тоя" или "вижте това".
Хмм, това значи, че ще ми затриеш следващата тема, в която обявявам обща сбирка на Сетком и ХардуерБГ и давам линк към Сетком форума за доуточнения?
Ясно е, че трябва да напиша за подробности "вижте това".
И ти ще я изтриеш.
Как ще стане това и най-вече защо ще стане?
Originally posted by kris
Хмм, това значи, че ще ми затриеш следващата тема, в която обявявам обща сбирка на Сетком и ХардуерБГ и давам линк към Сетком форума за доуточнения?
Не, защото няма нищо лошо в предложението ти и аз го подкрепям. Мисълта ми беше за теми, които съдържат обсъждане на някой участник от друг форум, колко бил умен/тъп, компетентен/задръстен, също кой каква простотия направил и колко бил къртил/рулирал и т.н.
Аа, ясно, съгласен.
Просто реших, че сте решили да триете всякакви препратки към други форуми, което щеше да е... безумие.
Идеята е такава, че вече няколко пъти се случва някой да си пише простотиите на data.bg (примерно, натам се дават линкове), а нашите тука разбирачи (много от тях дошли от същата data.bg) го обсъждат на HWBG, разбирай от страната на някакви по-специалисти вече. :mad:
Иначе като е нещо смислено ОК, няма никакви проблеми! Примерно, пускай темата за сбирката, нямам нищо против и да я stick-на, както е правено много пъти преди.
Авторски права на vBulletin