Виж пълна версия : Имате някакъв проблем с достъпа от БГ
Capoeira
13.02.04 г., 14:13
Сега в момента ви пише през някакво измислено Турско прокси.
МОга ли да ви помоля да оправите проблема по Живо вече два дни нямам достъп до вас....
Проблема не е само при мен питах и Моллов в комекса и още някаколко други хора с разли4ни доставчици...
Ами просто BG Peering-a се разпада... това е! :)
Ba4o Kiro
14.02.04 г., 00:39
За съжаление има "война" между провеайдърите в България, затова в момента има проблеми с връзките в целия BG Peering. Проблема не е наш и затова нямаме възможност да го разрешим...
Надявам се скоро "бойните действия" да приключат и да се оправи достъпа...
BeaZTiE
14.02.04 г., 01:18
Originally posted by Георги
Ами просто BG Peering-a се разпада... това е! :)
че той се разпадна преди малко повече от 2 години бре, младеж.. когато спнета купи техното и се опита да прояви характер (монопол) незнам продължението де..
аз лично не съм в .бг ама ги следя принципно тези неща..
Не знам от BG как се отваря форума, но от чужбина се отваря с големи мъки понякога. Каквато и скорост да е интернета ми, HWBG го имам като през 14.400 модем, ако въобще реши да го имам. Не знам какво правят в BG доставчиците, но това не е Internet, това е някаква полузатворена българска LAN с достъп към Internet. :no:
METALMEN
15.02.04 г., 00:39
Колко си прав само.
А на всичкото отгоре сега се опитват да ни накарат да плащаме още повече за това.
$#@^%%^%$ %@^ @$$# !
BeaZTiE
15.02.04 г., 00:53
аз почти вингаи го отварям през .бг прокси - че "неам нерви" :)
хаха
а един приятел - който оз доста време бачка в тайм уорнър телеком - каза, че сред сисадмините в У$ се говорило, че интернтеа бил американския пиринг + няколко сървъра в европа :p :p :p :rolleyes: :D
Pa3KaTaH
15.02.04 г., 01:12
Originally posted by METALMEN
Колко си прав само.
А на всичкото отгоре сега се опитват да ни накарат да плащаме още повече за това.
$#@^%%^%$ %@^ @$$# !
някои хора не са спирали да плащат за това,
незнам в някой друг град освен софия за 15-20 кинта да имаш 10мбит за пийринга
решението е едно - много лесно, бързо и ефикасно -
просто сървъра на който се хоства форума да се смени с друг - това е
Originally posted by Pa3KaTaH
някои хора не са спирали да плащат за това,
незнам в някой друг град освен софия за 15-20 кинта да имаш 10мбит за пийринга
Айде да не говориш на изуст а?
Никъде 10мбит пиъринг не струват 15-20лв ама никъде!
Аз лично съм клиент на евронет и плащам по 360$ на месец за 128кбит международен и 3мбит пиъринг.
Originally posted by Kiko
на евронет и плащам по 360$ на месец за 128кбит международен и 3мбит пиъринг.
cough, cough:insane: , и закво толкоз пари ? гарантиран?
аз плащам 66 кинта за 1.5мбит дата.бг, 512кбит бгпииринг(в повечето случай и той е към 1мбит) и 96(128)кбит външен
Гарантиран е да. Имам малка LAN мрежа за това ми трябва такъв нет. ;)
Originally posted by BeaZTiE
а един приятел - който оз доста време бачка в тайм уорнър телеком - каза, че сред сисадмините в У$ се говорило, че интернтеа бил американския пиринг + няколко сървъра в европа...[/B]
Има нещо вярно в това. Последните 5 години интернет по света се разви доста, че сега около 70% от сървърите са в Америка, преди са били >90%.
Originally posted by acs
cough, cough:insane: , и закво толкоз пари ? гарантиран?
аз плащам 66 кинта за 1.5мбит дата.бг, 512кбит бгпииринг(в повечето случай и той е към 1мбит) и 96(128)кбит външен
Аз пък имам 100Mbit връзка до компютъра с Internet на него и не плащам нищо за това... това като твоята линия до data.bg, която споменаваш като някаква екстра. :hi:
Originally posted by Valeri
това като твоята линия до data.bg, която споменаваш като някаква екстра. :hi:
безмислено се заяждаш , аз казвам каква ми е тарифата и какво включва , като ти гледам някои постове май америка нети е променила някои основни български "качества";)
бтв. наистина е екстра , освен ако затеб да теглиш всичко (игри софтуер) от локален сървър , вместо от пииринга или от вънка нее екстра....:laugh:
Pa3KaTaH
15.02.04 г., 15:41
Originally posted by Kiko
Айде да не говориш на изуст а?
Никъде 10мбит пиъринг не струват 15-20лв ама никъде!
Аз лично съм клиент на евронет и плащам по 360$ на месец за 128кбит международен и 3мбит пиъринг.
това Реалист под ника ти хич не ти подхожда - кой ти говори за гарантиран канал тук!?
Май снощи си попрекалил с алкохола, българино :D
Originally posted by acs
безмислено се заяждаш , аз казвам каква ми е тарифата и какво включва...
Доколкото виждам тук говорим за достъп до Internet и проблемите с него, а не за достъп до някаква локална мрежа, към която явно няма особени проблеми. Този твой достъп до data.bg и остатък.bg не е достъп до Internet. Както и да е де, не се заяждам, просто ми стана интересно как така нещо невидимо за света се нарича Internet, че и ISP-тата (Internet Service Provider) го предлагат като екстра, всъщност подпомагайки съвсем целенасочено пиратството.
Tarambuka3500
16.02.04 г., 00:02
Originally posted by Valeri
Доколкото виждам тук говорим за достъп до Internet и проблемите с него, а не за достъп до някаква локална мрежа, към която явно няма особени проблеми. Този твой достъп до data.bg и остатък.bg не е достъп до Internet. Както и да е де, не се заяждам, просто ми стана интересно как така нещо невидимо за света се нарича Internet, че и ISP-тата (Internet Service Provider) го предлагат като екстра, всъщност подпомагайки съвсем целенасочено пиратството.
хехе, колко си прав не е истина! Смешна
работа.
Остави това, ами homelan и SMTP не дават, щото незнам кво си.
Originally posted by Pa3KaTaH
това Реалист под ника ти хич не ти подхожда - кой ти говори за гарантиран канал тук!?
Май снощи си попрекалил с алкохола, българино :D
Някога да си споменал за какъв точно интернет говориш?
Подразбира се, че говориш за 10мбит shared канал.
ПОД НИКАКВА ФОРМА НЯМА 10МБИТ ЗА 20ЛВ!
Запомни го това и престани с тъпите си пропаганди. :mad:
Авторски права на vBulletin