PDA

Виж пълна версия : Cool ALL in Your life :)

Reeper
12.02.04 г., 20:13
Какво ще кажете за този мод :)

^JONY_BRAVO^
12.02.04 г., 20:21
Ами какво може да се каже.Дори да е много ефективно откъм охлаждане и клок но откъм дизайн е направо плачевно.Едва ли ще се намери някой да го хареса :D .
Аз уважавам когато мода е направен със цел да се подобри външният вид...един вид PCто да се интегрира със интериора в стаята.
На тази снимка обаче е търсено нещо съвсем различно...

ToshryasuKagami
13.02.04 г., 15:19
предполагам тая огромната перка като се завърти какво става :). а аз си мисля 4е колкото и да мода се прави и с цел понижаване на температури ,ама май и с понижаване шума :) а за дизайна напълно подкрепям ^JONY_BRAVO^. аз си мислех да правя подобно нещо преди време с такава перка ама то туй нещо като се завърти не можеше да се стой в стаятаа :)

GIPSON
13.02.04 г., 15:49
На мен определено ми харесва. Доста са си играли, за да го направят.
С тази перка е доста внушително (но май е сложена само за декорация). Ако бачка наистина сигурно добре хлади.

Мисля, че вечер ще изглежда най-добре с някакво осветление.

CRUSHER
13.02.04 г., 15:52
Originally posted by GIPSON
...aко бачка наистина сигурно добре хлади.

Абе то не само Хлади ами сигурно и ЛЕТИ из стаята. Треа го връзват за земята да не вземе да прекъсне кабелите :lol: :ghi: :lol: :ghi:

П.С. А що се отнася до дизайна- отвратителен. Има още какво да се желае...

^JONY_BRAVO^
13.02.04 г., 16:04
Ето и версия две :D по същата тема...

bay_ignat
13.02.04 г., 16:07
що пък дизаина да е отвратителне.според мен е повече от прилично да не кажа ,че това е поглед от вътре дет се вика я си отворете кутиите и ми говорете за дизаин особено ако е няква jnc или codegen.Др. нещо е че на 80% о хората дето са правили модове по кутиите са направили егати циганиите ....

bay_ignat
13.02.04 г., 16:08
Originally posted by ^JONY_BRAVO^
Ето и версия две :D по същата тема...
маллле ако тая снимка я вида още един единствен път ще.....
деба стига сте се ебавали кутиията е супер а това за перката евала му правим на пича че е намерил толкоз голяма перка

^JONY_BRAVO^
13.02.04 г., 16:19
Да бе много е оригинална...особенно за кръстоска между тръбна масичка за кафе и хариер :D .
-------------------
Хайде стига де...ти това жУвотно ще си го кичнеш ли във хола.Някой съвсем правилно забеляза се са забравили да снимат и котвата...или просто се привързва към монолитно бетонно блокче?

digital
13.02.04 г., 17:19
На мен дизайна адски много ми харесва :)

V@NKATA
13.02.04 г., 17:39
по версия две дали има и колани за стола на задклавиатурното устройство, че да не го отвее :D
номер едно по ми хареса :)

Heretic
13.02.04 г., 22:26
Ако седиш до версия 2 със сигурност ще хванеш плевмония.

Reeper
14.02.04 г., 11:05
Дизайна...?! Хм,... Слагането на такава перка на обикновенна кутия май е мисията невъзможна ?! Та кутията е правена май не за красота, а най вече за ефективност.Аз мисля, че целта оправдава средствата;) И все пак хората са се постарали. И двата капака като ги гледам май са от някаква мрежа за да може да влиза и излиза въздух ;) С такава кутия и един AERO7+ надали няма да стане някой ATHLON на 3000Мхз :)

Apocalypse
15.02.04 г., 01:44
ебаси чудесата. Мод 1 е готин и според мен дизайна си е маняшки. Но верно може да отлети ако го пуснеш да повече волтаж. А мод 2 дали може да се сложи под видео картата за да охлажда ГПУ-то ??? хехе базик.
Но пичове се пак колкото и да се гъзят от азотни и водни по добри няма така че....носете хладиниците и блъскайте ПЦ-тата вътре.