Виж пълна версия : knoppix ?
Tarambuka3500
11.02.04 г., 01:38
някой джиткал ли е с 3.3 ? (знам че има 3.4, ама само на немски засега)
споделете някакви вчепетления :)
работи. има мрежа, има мозила, има си самба. Абе каквото ми трябваше, тръгна.
П.С. Пусках го на различни компове вкл. и НР лаптоп и вървеше навсякъде(звука на компота с аудижи2 не тръгна само).
h'aladin
11.02.04 г., 08:33
И най-хубавото му е че ми разпознава TV Tuner-а
kosharka
12.02.04 г., 23:32
Na mene ne mi haresa.Probvah go na shtaigata ot signaturata , probvah go i na edin suwremenen komputer , obache nikude ne trugna grafichnata sreda.Losho.A podhodih s golemi ochakvaniq.Kazaha mi che trqbva da q konfiguriram no ne mi zanimavashe da razbiram kak , prosto spored mene tozi linux e praven da mu trugwa sredata bez dopulnitelni nastroiki.Puk i nali e zamislen kato user-friendly.
Sorry obache nqmam kirilica i polzvam taga za sefte
Tarambuka3500
15.02.04 г., 23:39
тва е интересно, аз вече го разцъках - много ми хареса.
никакви проблеми с GFti4200 i GF-MX440
Dominion
16.02.04 г., 12:03
Версия 3.4 можете на намерите на bubu.to. Не е само на немски обаче - стартирате го с knoppix lang=us и си работите на english. Аз в момента съм под тази версия и всичко си работи на 6:). Даже и кирилицата както се вижда от поста ми. :p
Някой би ли ми дал линк или да ми обясни понеже съм за севте с KNOPPIX 3.3,как да си сетна настройките за VPN към моя LAN доставчик.Рових доста ,но не намерих инфо,как се прави кънекшън към хоста.И трябва ли да правя други настройки свързани с опознаване на мрежата и за браузване в интернет?Благодаря предварително!
Авторски права на vBulletin