Виж пълна версия : Откъде да си намеря болтчета?
Абе много тъпо ама ми свършиха болтчетата в кутията и вече се чудя какво да правя. Тия дни ще слагам още едно HDD, а нямам с какво да го закрепя. Някой има ли идея откъде могат да се намерят такива?
Zabluden
09.02.04 г., 15:15
Ами отиди във някоя фирма и питай там. почти 100% съм сигурен че ще ти дадат за без пари ;)
Twinsis
09.02.04 г., 15:49
Е всяка фирма занимаваща се с компютри сигурно ще зарине с винчета болчета и т.н.
Joredos
09.02.04 г., 16:36
От някоя железария няма ли да намериш.Горните идеи ми се сториха малко...."Свършиха ми винтчетата за кутията,може ли да ми дадете малко".Това,ако го каже във фирмата ще викнат охраната веднага :p
vbTheKing
09.02.04 г., 17:10
Originally posted by Joredos
От някоя железария няма ли да намериш.Горните идеи ми се сториха малко...."Свършиха ми винтчетата за кутията,може ли да ми дадете малко".Това,ако го каже във фирмата ще викнат охраната веднага :p
Емо, изобщо не си прав! Във всяка комп. фирма имат кашони с винтчета, та ако идеш и кажеш: "Абе трябват ми болтчета, за колко ще ми продадете?", сигурно ще им стане смешно, но ще ти дадат колкото искаш!:p (Е стига да не е в некви промишлени количества!:D )
...Това,ако го каже във фирмата ще викнат охраната веднага :p
От това ме е страх и затова не съм си поискал досега, ама щом казвате ще пробвам :)
10x за идеите
^JONY_BRAVO^
09.02.04 г., 19:17
Originally posted by Joredos Свършиха ми винтчетата за кутията,може ли да ми дадете малко
Е точно това им казах...хората ми дадоха по една шепа от няколко вида.Щ'о пък реши че те по фирмите кръв лочат:D .Дори не им се стори и странно това нещо.
Vlad-ko
09.02.04 г., 21:26
Аз пък от кирков си взех на некакав човек там на една сергия дет продава железария му ги показах и той вика а тея са специални:D отиде до некаде и ми донесе цел плик с такива болчета окло 60 (малки и големи) и вика 4 лева аз викам много са и се спазарихме за 2,50 накрая му дадох 2 лева и двамата бехме доволни:D
От там ги зех майтап.
И от фирма сам искал дават хората нема проблеми без пари ти дават ме ми дадоха 8 болчета;)
Rear Admiral Floyd
09.02.04 г., 21:34
Originally posted by Vlad-ko
Аз пък от кирков си взех на некакав човек там на една сергия дет продава железария му ги показах и той вика а тея са специални:D отиде до некаде и ми донесе цел плик с такива болчета окло 60 (малки и големи) и вика 4 лева аз викам много са и се спазарихме за 2,50 накрая му дадох 2 лева и двамата бехме доволни:D
От там ги зех майтап.
И от фирма сам искал дават хората нема проблеми без пари ти дават ме ми дадоха 8 болчета;)
А стига... сериозно ли говориш ???? Щото и на мен ми трябват ама поне 200-300 бройки.
Vlad-ko
09.02.04 г., 21:55
НАПЪЛНО СЕРИОЗНО иди на Кирков покажи им болчетата на тея от сергийте за железария и по магазините за железария се разходи (някаде в долния край на пазара не помна точно) хубаво през тея сергий и ще си намериш аз моите преди няколко месеца си ги зех наяма базик напълно съм сериозен:cool: .
vbTheKing
09.02.04 г., 22:15
Originally posted by Rear Admiral Floyd
А стига... сериозно ли говориш ???? Щото и на мен ми трябват ама поне 200-300 бройки.
Кач пара даваш?!?:D Може да те уредим!;)
Rear Admiral Floyd
09.02.04 г., 22:48
Originally posted by vbTheKing
Кач пара даваш?!?:D Може да те уредим!;)
Давам от 5 до 10 ст. за болтче, в зависимост от количеството.
Обаче имам следното условие :
Ако са с метрична резба - да са истински компютърни винтчета
- половината да са с цолова резба (за харддискове)
- частта с резбата на всички да е поне 6мм дълга.
А ако ми намериш същите, но 10 мм - и до 15 ст. давам за болт.
vbTheKing
09.02.04 г., 23:24
Давам от 5 до 10 ст. за болтче, в зависимост от количеството.
Обаче имам следното условие :
Ако са с метрична резба - да са истински компютърни винтчета
- половината да са с цолова резба (за харддискове)
- частта с резбата на всички да е поне 6мм дълга.
А ако ми намериш същите, но 10 мм - и до 15 ст. давам за болт.
Еее мноо сложно стана тука! Ква е тая матрична резба?! Много ясно, че ще са комп болтчета я, нема да са за трактор!:p
колкото кажеш за хдд-та, колкото кажеш за флопита!
CRUSHER
10.02.04 г., 00:18
Много ясно, че ще са комп болтчета я, нема да са за трактор!:p
[/off]Хахахахахах. :D :lol: :lol:. Аз мога да ти намеря ама са малко по големи. Около 30мм диаметър и са с милиметрова резба. Дълги са 30см. Ако са ти големи нема смисъл да ги режеш само да разваляш болтовете. Ще разпробиеме харда бе лошо нема :lol: :lol: [off]
vbTheKing
10.02.04 г., 00:46
Originally posted by CRUSHER
[/off]Хахахахахах. :D :lol: :lol:. Аз мога да ти намеря ама са малко по големи. Около 30мм диаметър и са с милиметрова резба. Дълги са 30см. Ако са ти големи нема смисъл да ги режеш само да разваляш болтовете. Ще разпробиеме харда бе лошо нема :lol: :lol: [off]
Eйййй, верно ли можеш да намериш бе?!? Аре аз съм навит да взема 5 кила!:D :p
П.П. Ай стига толко, че разводнихме темата!:rolleyes:
Rear Admiral Floyd
10.02.04 г., 13:43
Еее мноо сложно стана тука! Ква е тая матрична резба?! Много ясно, че ще са комп болтчета я, нема да са за трактор!:p
колкото кажеш за хдд-та, колкото кажеш за флопита!
ОК, и така става - трябват ми просто болтчета за HDD-та и флопита, но да са поне с 6мм дълга резба, а най-добре да са 10мм.
Joredos
10.02.04 г., 13:48
За толкова много ще трябва да обиколиш няколко фирми :ghi: ,ако бяха 10-20 можеше само от една :p .
vbTheKing
10.02.04 г., 16:27
За толкова много ще трябва да обиколиш няколко фирми :ghi: ,ако бяха 10-20 можеше само от една :p .
Споко аз съм връзкар!;) :D
Rear Admiral Floyd наемри ме по ICQ да не спамиме излишно...
Авторски права на vBulletin