Виж пълна версия : Предложение за листа на тарикатите
Joredos
08.02.04 г., 22:31
Понеже в раздела "далавери" не един и два пъти съм,чел за "простаци"(тарикати) ,който по-някакъв начин прецакват дадена далавета с неявяването си тип връзване на тенекия,невъзможност в последния момент да дойде и после да се прави на женски полов орган.Та предложението ми е,ако има повече от 2ма оплакали се за един потребител да се сформира в черния списък.Не че нещо е нарочен за тарикат,но просто да си има едно на ум с какъв Гявол се захваща.
да тва е доста добра идея , ама то има ли такива животни? аз досега 5-6 пъти съм имал вземане даване и все са били точни хората , но ако наистина има някой да е ял дървото нека сподели да не го ядат и други:D :D :noway:
Joredos
09.02.04 г., 03:33
Около час търсих темата,но не постигнах резултат,а до преди няколко часа я четох :( .Пробвах и търсачката с думата
"мошеник",слава богу имаше само два резултата и то не в този смисъл.Но в онази тема пишеше за един идиот дето връзвал сума хора с тъпите си далавери.А пък някъв пич беше дал линк към стария форум за някакъв празнодумец идентичен на този образ,който ви давам.Та нека повече хора споделят "далаверския" си опит.Аз лично два пъти съм "далаверствал" и проблеми не съм имал-стабиларки и това е...,но не се знае кога кой ще стъпи на криво :mad: .
Глупости са това.
Времето отсява некоректните.
Да говорим ли как ако някой е болен, случи му се нещо и не успее да дойде на две срещи и хоп-мошеник.
Joredos
09.02.04 г., 14:50
Като вържеш 5 човека пак ли ще си болен и такъв.Ако не си забелязъл в раздела далавери има хора дето само това си следят,имат си 20-30 поста само от далавери и там си въртят далаверките,та как ще не съм сигурен,че някоой се гъбарка с това.Предлагам опарения пич дето беше писал по онази тема дето имам в предвид,да напише нещо.
Zabluden
09.02.04 г., 14:56
Abe ako pitate mene tuka samo trqbwa da se puska obqwata i da stawa pazareneto, kogato se tiga do sre]a i sdelka, togawa se nameswat telefonite, a ako ste se ugoworili po telefona i `owekyt ne doide...Togawa move da se nare`e mo[ennik. All e praw
V I P E R
09.02.04 г., 16:28
Аз пък досега съм правил около 50-тина покупко-продажби във форума и никога не съм имал проблем. Мисля че повечето хора тук се познаваме (не лично но все пак) и който внимава какво прави едва ли би имал проблем.
Жоре, ти кого би поставил на първо място в списъка с тарикатите-мошениците. Имаш ли предвид някого или се чудиш какво да правиш?
Joredos
09.02.04 г., 17:17
Абе имаше такава тема,дето един пич казваше,че някакъв го бил прецакал и не само него и да сме се били пазили от такива.
То идеята не е лоша, ама малко е безсмислена. Причината е, че ако някой се види в този "черен" списък и ако иска да продаде/замени/купи нещо в далавери е логично, че ще си направи нова регистрация. Дет се вика едва ли яде доматите с колците :D
Иначе аз досега съм продал(предимно) и купил доста неща чрез форума и засега имах само един случай на некоректност, но я отдавам повече на незнание от страна на продавача, отколкото на някаква преднамереност.
Joredos
11.02.04 г., 02:53
Originally posted by janko
Причината е, че ако някой се види в този "черен" списък и ако иска да продаде/замени/купи нещо в далавери е логично, че ще си направи нова регистрация.
Тотално изкърти,помля и смачка моята така благородна идея,но което си е истина си е истина-не мога да кажа,че черното е бяло,че София не е столица на България и че АМД са на върха :D .Няма засягане :) .
Originally posted by Joredos
и че АМД са на върха :D .Няма засягане :) .
хахахахахаххахаха :lol: :lol: :lol: :ghi:
V I P E R
11.02.04 г., 17:40
.... и че АМД са на върха :D .Няма засягане :) .
Joredos това ти ли го написа или сънувам :D ... а може пък някой друг да ти е седял на машината и да е написал това.
vbTheKing
11.02.04 г., 17:56
V I P E R, забележи>>
не мога да кажа, че бла, бла, бла и че АМД са на върха :D .Няма засягане :) .
:D :D :D
Абе аз да можех да подкарам някво AMD на 3Ghz да видите вие как нямаше да смеете така :D :D :D
Dark Skywalker
11.02.04 г., 23:30
Съвсем заорахте в спам, а това не са "Общи приказки". Видя се, че идеята не е удачна, затварям темата.
Авторски права на vBulletin