PDA

Виж пълна версия : ха сега де.... Керенла се паникьоса :)

BeaZTiE
06.02.04 г., 02:51
сега заради massacre реших да сложа редгат 9 и да му напиша сътпка по стъпка какво да направи... ама неби... от 2 часа се боря като свинка с тиква и тоя кернел непрекъснато се панира...
вика пича:

Code: 8b 02 85 c7 75 12 8b 1b 39 f3 75 f1 ff 75 f0 9d 8d 65 f4 5b
<0>Kernel panic: Aieeee, killing interrupt handler!
In interrupt handler - not syncing

това е когато тъгне да ми форматира диска. токущо ми го направи за трети път... тъпа работа на този диск имаше дебиян допреди малко... някой да си има идея от къде му идват тези тъпи идеи на този тъп редгат?

ЕДИТ:
на четвъртия път подпали.. мега тъпа работа.. има нещо гнило в дания.. коУедите модератори може да делнат тази тема.. бъгче в редгатчето :) инсталлвам със страшна сила в момента.

ЕДИТ/2
Хмз.. малко преди да ми приключи инсталацията стана същия проблем... имам чувството, че или рх9 е твърде недодялана дистрибуция или тази рам, която преди малко я добавих е нещо бъгава... или.. бла... незнам какво... дебияна бачкаше без заблежка до преди 2 часа.

ЕДИТ/3
както предположих... МАМКА и на тя бъглива памет :)

QWERTY
06.02.04 г., 08:27
Абе кърнел не умира от нищо... аз тъй съм забелязал...;)

BeaZTiE
06.02.04 г., 15:28
пукна кучето от скапана рам..
защото беше много странна картинка. имам си аз един 512 мб сдрам - викам си ще му бучна още един, която извадих от един "гръмнал" компютър. май се оказа, че не е изпушило само дъно и процесор.. рамта (тъпата) се инциализира чеква се без пробелм... коагто "опре" до нея кернела пука. 3 пъти се борих с редгата да го инталирам.. не става. пуснах дебелан.. там се инсталира всичко, но като тръгнах да настройвам разни Х и нам кви си гноми пукна. ядосах се формат пуснах в2к точно след като се инсталира син екран.. викам си.. абе какво се случва на тоя комп да го е.. извадих му "новия" симм инсталирах без грижи..
а разни хора казваха - когато рама се инициализира - значи бачка.. бачка ама май само на пръв поглед.. а аз заради тази глупост съм спал точно 3 часа :) ама кво да справиш.. служба старшинката...

massacre
06.02.04 г., 16:09
Originally posted by BeaZTiE
сега заради massacre реших да сложа редгат 9 и да му напиша сътпка по стъпка какво да направи

:bow:

:beer: :баба Яга: :догодина: :p

BeaZTiE
06.02.04 г., 16:13
ама стана много "рано" и не успях :(
довечера заминавам към Рим после Перуджа, после Трени.. понеделник ще се опитам да ти напиша "мануъл"
между другото това кучеводач нещо не можа да се инсталира от рпм-а а и бях много запал да го мъча. нещо му липсваше... ама толкоз ми се спеше, че даже не се сещам какво.

massacre
06.02.04 г., 16:26
Хм, странно. Нямам идея защо така..
Честно казано, двата продукта на въпросните типове, които го пишат са едни от малкото, които се инсталираха при мен без абсолютно никакви възражения и проблеми. Мани това, ами работят! :lol: