PDA

Виж пълна версия : Общи Въпроси за модване.

Zabluden
05.02.04 г., 22:39
Като за начало искам да попитам как да си оправя видеокартата. Сиреч...вентилатора е шумен и не работи както трябва, искам да го сменя ама да не е много скъпо :) Моля да ми обясните как се борави с Паста-та. Колко се слага, как се слага. После искам да попитам за вентилаточетата на кутията. Как се закрепят ?! ПРосто с винтове и готово ?!:D
Благодаря ви предварително.

Svetlix
06.02.04 г., 00:15
Какво разбираш под "да не е много скъпо "?
Аз лично ти препоръчвам TT Crystal Orb. Определено не е скъп и е доста ефективен.

Zabluden
06.02.04 г., 00:18
werno `e e na dobra cena. Sega po-wavno mi e KAK a ne kakwo :) Sire` dajte syweti kak se prawi tazi gimnastika :D Pasta...paswa li to`no wentilatora na PCB-to ?! Trwqbwa li da s ipazq stariq radiator ili ne ?!

Rear Admiral Floyd
06.02.04 г., 12:48
Ето тук :
Arctic Silver Instructions (http://www.arcticsilver.com/instructions.htm)
e дадено може би най-подробното обяснение как се нанася термо паста. Виж примерно това за Arctic Silver 5 (която вече се продава и в БГ).

Zabluden
07.02.04 г., 18:03
Искам да питам дали си заслужава да сложа Кристал Орб на тая карта от сигнатурата ми и ме интересува как се бурави с термопроводящо лепило, което ще използвам при ОРБ-а и при радоаторчетата който съм замислил за рамта. За радиаторчетат искам да питам голяма ли е разликата м/у КуулерМастер и тея на ТТ, защото цената на ТТ немога да я видя :(

Аа и я погледнете прикачения файл