Виж пълна версия : Програма за качествен експорт на .swf към .ехе
BeaZTiE
28.01.04 г., 12:43
привет. незнам дали някой ще може да ми помогне.
трябва ми програмче за качествен Хпорт на сфв -> екзе.
принципно със стандартния прожектор на флеш ми излизат гнусни менюта.
не искам да е на фулскрин. навремето имах подобно програмче за флеш 5 беше.. дори и в момента ако ще и за флеш 4 да е.. не ми пука, само да върши работа.
ако някой има идея да каже - трябва ми само името на утилката - не публикувайте разни пираткси урл-та етц. нема смисъл.
мерси, надявам се некой да уадри ено рамо :)
TaSkoHolicS
28.01.04 г., 12:46
пробвай с Flash 2004 Pro. има си АS за тази цел. Ако ти е трудно, опитай със SWF Decompiler. Опиши по- добре за кво става въпрос, ако искаш да ти помогна с AS
BeaZTiE
28.01.04 г., 12:54
м..
значи. правя един свф, който искам да ми е.. да речем ауторън на цд. неискам да ползвам директор (или да речем демошилд/ауторуер..)- защото нямам лицензи.
да излиза тъпо меню, което да вика разни неща по цд-то.
всичко съм го направил, но неискам да има бордер + лента с флеш менюта от рода на "file" "view" "help" etc. глупости.
просто го искам почистено :)
NoDude!
28.01.04 г., 17:39
Така, можеш да направиш всичко това със няколко fscommand-и, но не знам защо не искаш да ти е фуллскриин, инаше ima fscommand("exec", "име на апликацията"), стига да сложиш апликациите които ще стартираш в папка fscommand в директорията с exe-to... Алтернативи има разбира се, като SWF Studio (така ли беше, вече не помня)... Бе има две или три които си заслужават, само виж коя е най-скъпа :о)
BeaZTiE
28.01.04 г., 20:18
значи.. с фсцкоманда забраних меню-то
но отгоре ми излиза това досано мръсно "макромидиа флеш плейър" или там каквото се казваше.. и има бордер.. не ги ще тея боклуци :)
NoDude!
28.01.04 г., 20:31
бе направи го на цял екран човече, даже по-професионално ще изглежда ;о)
fscommand("allowscale", false);
fscommand("fullscreen", true);
fscommand("showmenu", false);
Това ти трябва като за начало, и екзека за стартване на екзе-тата
TaSkoHolicS
28.01.04 г., 21:24
точно така става, пък ако не искаш да е фулскриий, на мястото на AS-a пиши параметрите (600Х400) и го експортни като ЕХЕ от самия флаш
NoDude!
29.01.04 г., 20:47
Бе ти направо ме закопа... на мястото на кой actionscript да напише 600х400, и това параметрите на коя команда са... бе извинявай за тъпият въпрос, но знаеш ли въобще за какво става дума, защото имам чувството, че просто трябваше да кажеш нещо :rolleyes:
BeaZTiE
29.01.04 г., 21:13
хехе...
фсц командите ги знам (ужким)
това за (600Х400) например несъм го срещал, но може да го има във версия 2 на АС
проблемът ми беше следният...
не искам да имам бордер и не искам да съм на фулскрин.
атачвам пример..
искам да е като десния вариант..
открийте разликите :)
NoDude!
30.01.04 г., 18:51
Според мен пък никъде го няма това 800х600 освен в главата на нашият работохолик, но това е друг въпрос, точно това което искаш според мен е невъзможно приятелю, може би ако го вкараш като активХ ентети (така ли беше бе?) в някое ц приложение ще стане, но с чистият флаш (и студия там) не можеш да майнеш бордери, тайтъли и т.н. копирайт шитове... Можеш да го ембеднеш в някакво хтмл-че с приятен фон, после да го ресайзваш до определен размер (ако е поп-ъп можеш даже гадостите да му махнеш (освен титлебара отгоре)), и няма да гледаш тия менюта на анимацииката... Бе ако не пише макромедиа, ще пише микрософт, но все нещо ще пише :D Виж, ако ъпгрейднеш до МХ обаче няма да сгрешиш, че не ми се нрави вече тая иконка на флаш екзетата на петицата :)
BeaZTiE
30.01.04 г., 20:00
абе имах едно време едно програмче, което го правеше.. и го потурчих некъде.. и сега йок.. много ме е яд.. де...
NoDude!
31.01.04 г., 05:04
Според мен няма да е много коректно (а още по-малкото удобно), да се махнат (най-вече) titlebar-a (да можеш да си местиш прозореца с него примерно) и about flash player когато цъкнеш с десният бутон на мишката... М/у другото защо ти е тази "нестандартна" форма на презентация (ако не е тайна де) ?
BeaZTiE
31.01.04 г., 05:14
абе по принцип.. имаше такава програма. позвал съм я. даже можеше да "реже" по битмап - нестандартни форми.. да речем триъгълник :)
не, че ми е тумнала ама за колекцията :)
NoDude!
31.01.04 г., 05:29
По принцип викаш :p .... То по принцип колко неща искам да направя ама не става... А аз си викам, че найстина ти трябва за нещо, и се чудя защо по дяволите е толкова важно да го няма titlebara :D
BeaZTiE
31.01.04 г., 05:52
абе то трябваше преди 2 дни.. вече - здраве да е.. пуснах го на фулскрийн и тва е..
бтв ти бях обещал нещо, ама не помня какво. авече имам нет@хом така, че кажи..
NoDude!
01.02.04 г., 00:11
Бе имам проблем с единствената версия на оптимейз която намерих в нета (нещо не може да оптимейзва :о))... Та ако вземеш да я качиш някъде ще съм ти благодарен (не държа да е на бг фрее ;о))
Авторски права на vBulletin