PDA

Виж пълна версия : Плексигласови плоскости

astral
26.01.04 г., 11:45
Откъде мога да си намеря плексигласови плоскости-трябват ми две долу горе около 32х32см.Търсих по рекламни агенции и магазини за строителни материали ама нямат.

Sugar4o
26.01.04 г., 11:53
стига бе! нямали
просто не им се е занимавало (малка ти е квадратурата :) ) и затова така са казали
иначе всяка фирма изработваща рекламни табели има плексиглас и би трябвало да ти го резнат.

Joredos
26.01.04 г., 12:22
Не те ли устройва 50х50 см,пък ти после ще си го намаляваш ръчно?Ако е така 2мм дебелина струват 6 лв в Мосю Бриколаж.

astral
28.01.04 г., 10:15
Мене идеята ми беше от какъв магазин мога да си ги намеря,а не конкретни магазини-просто щото не съм от София и ще ми е малко трудно да дойда само за един плексиглас.
В смисъл дали по магазините за строителни материали и дребната железария ще ги има,щото те и рекламните агенции все от някъде трябва да ги вземат.

Joredos
28.01.04 г., 14:11
Във всеки строителен магазин,който държи на името си трябва да има,за железария не знам,но в строителен магазин не може да няма.В Търново не може да няма големи магазини като Бриколаж,Практис и т.н .

CRUSHER
30.01.04 г., 13:54
щото те и рекламните агенции все от някъде трябва да ги вземат

Еми толкова ли е трудно да ги попиташ тея рекламни агенции от каде ги взимат тея плексигласи :p

VLADO
02.02.04 г., 21:35
хех, аз отивам в една такава агенция и кат им казах кво искам и ония ми викат "абе кви са тия дреболии бре, иди ей там в гаража дет режем рекламите и си вземи от отпадъците" ... и си взех :D :D :D

е тва две парчета 15х15см. де ... ама за без пари кой ти ги дава

качествен плексиглаз 4мм е 35 лв/м2 ... поне в нашо село