PDA

Виж пълна версия : foruma BOZI!!! <:(

idle
23.01.04 г., 12:46
mnogo bozi tozi forum bre!
nemoже човек един пост да пусне !!!
малко да с епозабавя с писането и ааайде шахта неприятно е аааайде оправяайте го по-бързо моля!

V I P E R
23.01.04 г., 12:58
Я по-спокойно обясни какв е проблема.
Аз си пускам редовно постове без проблем.

Silvina
24.01.04 г., 00:04
idle, когато питаш нещо, обяснявай по-точно за какво става въпрос - какъв е проблемът, например. "Айде шахта" нищо не ми говори и ако случайно не бях чела преди време една тема с подобен на твоя проблем, нямаше да се сетя за какво става въпрос. И сега не гарантирам, че съм разгадала смисъла на въпроса ти, но все пак виж тази тема (http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=18436&highlight=%E3%F3%E1%E8) - дано ти е от полза.
И пиши на кирилица!

idle
26.01.04 г., 11:52
Точно за това става въпрос, че като пиша по-дълго време и после като дам събмит и ШАХТА! Това говори ли му на някой нещо? Силвина? Защото е неприятно нещо като го пишеш дълго време и като вложиш старание и някаква мисъл и накрая всичко ей така да замине гадничко си е, не знам на някой да му е весело като му отлетят ей така писанията! Иначе съм спокоен Вайпер не знам защо веднага гледа да бучи - цитирам: "Я по-спокойно" казва
и търси проблема нейде..... Тъпо е това тънко свойство на форума и моля този от който зависи при първа възможност да го фиксне по некъф начин, нищо повече. Аийде със здраве!
Ето пиша и на кирилица <:) Дори сега си давам селект ол и копи след това та да не си изгубя пак петте минути и да благославям разни хора:o

idle
26.01.04 г., 11:55
така! за да четете по-горното пак трябваше да се логна и да си пейстна писаното щото ме изхвърли точно по описания начин ... е!?! хубав е форума ама БОЗИ от време на време :(

V I P E R
26.01.04 г., 13:59
Аз не буча, а казвам да обясниш по-спокойно какъв е проблема ... има разлика. Погледни какво си написал и сам ще се досетиш:
"mnogo bozi tozi forum bre!
малко да с епозабавя с писането и ааайде шахта неприятно е аааайде оправяайте го по-бързо моля!"

С този си пост нарушаваш няколко правила на форума!

Освен това като пишеш по-дълно си копирай текста който си писал .... номера става за секунда.
А и губенето на текса може да е предизвикано от нисък трафик ... ако сваляш нещо в момента на постването става този номер.

acs
26.01.04 г., 15:58
проблема е във вашия Телевизор
аз лично броузвам форума от 4 различни компютъра в зависимост къде се намирам и нямам такива проблеми с "бозене":naughty:

georgebg
26.01.04 г., 16:22
... да, и аз не съм успявал досега да накарам форума да се сбози при мен - как става това? :) :) :p

Demonaz
26.01.04 г., 19:32
може да има няква форма на face control:)

mio
27.01.04 г., 14:07
Ne moga da otworq hardware podforuma, a wsi~ko drugo raboti, mnogo stranno...

idle
27.01.04 г., 15:18
както и да е вече си копвам всичко преди да го поствам защото явно това е начина а и нищо не точа докато поствам само са ми отворени няколко (3-4) други сайта Както и да е има го този проблем и не се знае къде е причината в чии телевизор и в чии сървер няма значение с никого не се заяждам нека никой да не ме разбира погрешно тези които са по-високо в иерархията винаги говорят с покровителен тон и демонстрират самочувствие и това си е тяхна работа и тяхно право а.к.а. Вайпър, който е с левел "ънбеливабъл" или каквото там беше и може да прави във форума каквото си иска и да се кара и да дърпа ушите на когото си иска и даже съм, нарушил правилата на форума казва нищо чудно след като ми се е бъгвал поста няколко пъти и съм си казал кво мисля може и да не звуча най-прилежно но не съм казал нищо неверно и както и да е
и другите дето са постнали после веднага гледат да се подиграят и да ръсят глупости значи: 1. не се заяждам с никого 2. слагам край на тази тъпа дискусия и нека се прекрати полуадекватния дебат който се води 3. има РЕАЛЕН проблем за който е писано и преди и аз пак съм го повдигнал и дано да се намери решение а не просто да ми се казва че ставало за секунда да селект ол-вам и копвам
4. успех на всички и поркайте повече биричка!

айде със здраве!

1nsane
27.01.04 г., 16:01
Originally posted by idle
...тези които са по-високо в иерархията винаги говорят с покровителен тон и демонстрират самочувствие и това си е тяхна работа и тяхно право а.к.а. Вайпър, който е с левел "ънбеливабъл" или каквото там беше и може да прави във форума каквото си иска и да се кара и да дърпа ушите на когото си иска...
Точно V I P E R не отговаря на това описание мога да ти кажа. Прекалено бързи заключения си вадиш.
Погледни си първия пост - на половина латиница, разни подкани и удивителни... И в края на краищата нищо не казваш. Не се прави така! Ето това (http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=19021) може да ти е от полза.
И е явно че проблема е специфичен при тебе и човека направил първата тема - никой друг не се оплаква от такова нещо, а в този форум, за разлика от много други, участниците имат навика да пишат по-дълги и смислени постове.
Със здраве!

V I P E R
27.01.04 г., 17:38
тези които са по-високо в иерархията винаги говорят с покровителен тон и демонстрират самочувствие и това си е тяхна работа и тяхно право а.к.а. Вайпър, който е с левел "ънбеливабъл" или каквото там беше и може да прави във форума каквото си иска и да се кара и да дърпа ушите на когото си иска и даже съм, нарушил правилата на форума казва нищо чудно след като ми се е бъгвал поста няколко пъти и съм си казал кво мисля може и да не звуча най-прилежно но не съм казал нищо неверно и както и да е
и другите дето са постнали после веднага гледат да се подиграят и да ръсят глупости значи: 1. не се заяждам с никого 2. слагам край на тази тъпа дискусия и нека се прекрати полуадекватния дебат който се води 3. има РЕАЛЕН проблем за който е писано и преди и аз пак съм го повдигнал и дано да се намери решение а не просто да ми се казва че ставало за секунда да селект ол-вам и копвам
4. успех на всички и поркайте повече биричка!

айде със здраве!
Еххх ..... нека ти обясня няколко неща:
1. Аз нито съм с някакъв левъл тук във форума, нито съм модератор, администратор или нещо подобно. Аз правя да променям нещо по форума НЯМАМ.
2. Не знам как ти е прозвучал моя първи пост по темата, но изобщо не съм искал да те обидя, а просто те приканвам да се успокоиш и да обясниш точно какъв е проблема ти, защото като човек прочете поста ти ще трябва да си превежда какво си искал да кажеш.
Казал съм " Я по-спокойно обясни какъв е проблема." а не "Я по-спокойно!" има разлика между двете не мислиш ли?
3. Казах че нарушаваш правилата на форума и не съм излъгал. Ето ти примера:
"mnogo bozi tozi forum bre!
малко да с епозабавя с писането и ааайде шахта неприятно е аааайде оправяайте го по-бързо моля!"

1-во нарушение - Кирилица.
2-ро нарушение - Обида на членове на форума с фразата (...bre!). Не знам какво е това обръщение, но на мен не ми допада непознати да ме наричат бре.
3-то нарушение - Неяснота на поста (за обяснение погледни линка в поста на 1nsane)

Всички тези правила които си нарушил са факт. С тях си се съгласил като си се регистрирал и е редно да ги спазаваш. Това че си се ядосал че форума ти прави мизерии не значи че трябва да газиш правилата нали?
Аз нямам право да те съдя, просто исках да ти помогна като разбера какъв е проблема, а това че ти си го възприел по друг начин е друг въпрос. Айде със здраве и не се нервирай толкова.

GeniusLoci
28.01.04 г., 01:24
Сега вместо "копилее" ще викаме "бре" :lol:

Пич, я си пусни в настройките cookies, за да не те изхвърля през определено време и пак се пробвай. Ако има проблем, то той не е при нас - аз лично съм влизал във форума от повече компютри, отколкото през ръцете ти ще минат (е, ако не ис във фирма с по 2 РС-та дневно.. :)) - проблем с изхвърляне от форума има само при тези, които ги е мързяло да си огледат коя настройка за какво е.
Лека...

idle
28.01.04 г., 11:38
ока
сега си бутнах бисквитките и може би няма да има проблем Гениус за компютрите не се знае кой колко кога що, но това е друга тема......

май много време изгубихме всички за глупости в този пост...... здраве да е!
и широколентова връзка :o

massacre
28.01.04 г., 18:49
Така, така! И повече точки, тирета, запетайки и други. :D

idle
30.01.04 г., 18:03
ми то този пост стана и забавен щом и религиозна нотка се появи буах!
били се съществата в по-горния свят и омазали работата и сега тука на земята мармалад заради техните безумия и фенове по форумите имат даже а лелеееееее и запетайките и в училище за тях ми се караха кво да правиш ........ да бъде бърза машината ви и ресурс да има и благословия да имате от безкрайните цифрови полета!

яката работа

Old_Firehand
04.02.04 г., 02:19
oftopic
я ти ако си този(idle) от датата,си оправи директорията ..или вече си я затрил:( щото съм свалил един клип до половина

miho
05.02.04 г., 11:40
Виждам,че сте приключили тази тема, но да си кажа и аз :) И при мен се прояви този ефект описан от idle.Ползвам Мозила 1.6 и съм настроил бисквитите за този сайт да се приемат.Вчера цял ден съм бил логнат във форума - нямах никакъв проблем.Ей сега преди малко се логнах и тръгнах да разглеждам и по едно време темата ми се смени.Разбрах ,че съм изхвърлен. Та това е :)
П.С. В момента, както и вчера не ползвам никаква защитна стена.
Със здраве!

GeniusLoci
05.02.04 г., 12:20
Амии...при него се оправи, значи при теб остава да прехвърлим вината на Mozilla-та. Аз пък никога ен съм имал проблем.

miho
05.02.04 г., 12:48
хмм.... :) явно,както се изказаха по-горе "....проблема е във вашия Телевизор" :)
ама си работеше... пък и нищо не съм бутал по софта :(

idle
06.02.04 г., 19:35
Genius Loci, да си видял някъде да съм написал че се е оправило???
Никъде не съм написал " ОПРАВИ СЕ"
Казах че ще си бутна настройките и че се надявам после да работи. Това че не съм казал после, че продължава да прави същото е защото не виждам смисъл!!! Още първия път сума ти хора веднага почнаха да ми говорят в тебе е проблема не знам кво си и не мисля че ако продължа да обсъждам ще се оправи нещо. Копирам си всичко което напиша - изхвърля ме като кликна да пусна пост - влизам си пак културно пействам си го и тогава пак чак го поствам. Тъпо, но нямам друг избор!
И аз съм с Мозила и може би проблема е в телевизора на Мозила. Не искам да се отказвам от този форум и за целта ще полагам повече усилия за целта не се умира от едно логване повече, но не е приятно. Щом не съм единствен с този проблем, значи не съм аз човека дето не си е оправил бисквитките и не знае кво прави. Просто не ми харесва IE цъкам си с мозила и така.........:D

massacre
06.02.04 г., 19:43
... и запетайките и в училище за тях ми се караха кво да правиш ........

Ама, ти успя да завършиш ли? (joke)

:lol:

А, да, относно проблема ти - не съм гледал всичко нагоре, но ако имаш firewall и си забранил cookies през него, к'вото и да пипориш по Мозилата - нищо няма да направиш.

А като не ти харесва IE, а предпочиташ Mozilla, опитвал ли си MyIE2? Е, вярно, ползва ядрото на IE, но реално .. няма нищо общо. Много, ама МНОГО по пипнато е от Mozilla.

idle
09.02.04 г., 11:46
Не нямам firewall .
И не ща да е с ядро на ИЕ и мозилата си е много даобра даже и ще стане още по-добра. И шегувай се колкото си щеш
аз няма да ти обърна внимание най-малкото щото май си метъл и няма кво да ти обръщам внимание. (шега)
това е цъкам си с с копи пейста и тфа е
айде със здраве