Виж пълна версия : Здравейте хора:)
Здравейте, попаднах малко случайно в форума... и взе че ми хареса:)
Имате интересни теми в тази секция, и реших да се включа с едно проектче по което работя от известно време...
ето я и картинката:
надявам се да получа мнения за туй нещо така и някой друг съвет как да му направя добър ънуарп и да го текстурирам...
за текстурирането питам защото модела е високо резолюционен и при използването на рендър в текстура се получават множество припокриващи се повърхностти при различните мапинг типове... по принцип ми казаха, че модела може да се разбие на части... но на какви и защо не ми казаха:)
п.п.: съжелявам, че картинката е толкова голяма, но я пускам от комп който няма никакви растерни редактори....:(
моля модераторите да не я трият поне ден два барем някой я види и си каже тежката дума:)
ето и едно линкче: http://rack5.free.evro.net/free2/lupus/pics/war_helmet.jpg
там в ракака на евронет има и още мой работички вижте ги ако имате време...
Коя картинка? :ghi:
Сложи я като линк само, ние сме добри деца и ще я видим.
Ъ да, здрафей, добре дошъл. :p
Shagrath
22.01.04 г., 20:38
a zdrawej i ot men ... s teb se poznawame ot drugo wreme drug swqt (forum) heheheh ... ha dobre do[yl i tuk
само да попитам вижда ли се картинката в самия форум защото аз я виждам?!?!?!
ами да ви дам остие една тема за разговор:
и линкчето: http://rack5.free.evro.net/free2/lupus/pics/shark_mechs.jpg
Много хубави картинки, но нямаш ли чувството че влизаш в разрез с правилата на форума, относно максимално допустимия размер на пряко публикуваните изображения. Не е много удобно, като за форум.
BeaZTiE
23.01.04 г., 01:21
добре дошъл!
аз се радвам, че има хора, които се регистрират в хвбг само зараи скромното ни подфорумче.
за за жалост не виждам картинката - опитах се да я погледна и с българско прокси - но пак не стана.
можеш ли да я атачнеш?
може би трябва да я спомалиш. ако е над 128 кб
надявам се, че знаеш как става. ако не ще помагаме :)
и пак "добре дошъл"
ПС
изтрил съм "имг" неги виждам, но доколкото разбрах не отговарят на глобалните правила на форума. съжалявам, но съм длъжен да изтрия имг - тага.
пусни две картинки като атач....
Synthy_xxx
23.01.04 г., 15:31
който видял видял :p
BeaZTiE
23.01.04 г., 16:34
моделът е добър.
малко си се олял с меш смут, но виждам сорс-а на малката картинка и опредлено ми харесва
можеш ли да сложиш всичките си картинки някъде, където се виждата поне от .бг пииринга (ако е останал такъв), че този евро.нет се вижда само до заглавната страница - free.evro.net и после йок.
да речем на техно или на хит.бг.. еврото от известно време ракХ са шейпнъти... тъпа работа.
.... http://lupuseyevizion.data.bg/pics/ не са всите...:)
BeaZTiE
23.01.04 г., 18:13
добре.. доста добре бих казал.
виждам, че се занимаваш усилено. и си научил на доста добро ниво инверсата кинематика..
разгледах и филмчетата...
такива хора трябват на форума ни...
бтв, ако искаш може да разкажеш малко повече за себе си. не е задължително, но определено ще ни въде на всички интересно.
поздрави.
Baby Thomas
23.01.04 г., 19:02
Originally posted by LuPuS
Нещо нета ми едвам крета и не можах да видя друг освен първия линк. Ама 667КВ... Ша ма извиняваш, но нямаше нужда! :p
Кефи, много добро. Само да ми кажеш как става тоя полууайърест рендър. Ще ти бъда задължен :D
BeaZTiE
23.01.04 г., 19:19
БТ, ти за фотошоп не си ли чувал, рожбе :)
реднерираш една и съща сцена в уайр и нормално.
после с фотошопчето си монтираш и си номер едно..
между другото имаше един много хубав плъгин - хамелеон се казваше. той ги може тези неща и без да ползваш фотошоп. стават доста яки ефекти да речем обличане на уайр модел с текстури, промяната им.. етц.
Baby Thomas
24.01.04 г., 13:27
Чувал съм, батенце, но си изтрих без да искам иконката и не мога да гопусна вече трети месец Фотошопа... :mad:
danailkiller
04.02.04 г., 14:57
Еее защо не каза така (за иконата), щяхме някакси да ти помогнем пак да си я изкараш на десктопа ;) :) :) :).
Здравей LuPuS, добре си дошъл.
Авторски права на vBulletin