PDA

Виж пълна версия : Помогнете за един по-добър hardwareBG.com

Георги
22.01.04 г., 17:48
Тук ще направя copy/paste от пост на Ba4o Kiro в една друга тема:

След разговор с шефа на ASP.BG имаме предложение от негова страна:

Срещу 2х120GB Hitachi SATA диска, ще ни отпусне 20GB място на сървъра. Тогава ще има и място за файлов сървър с драйвери, туикове и разни други "пинизи"... Даже може да остане място за 4-редови сигнатури че дори и 32bit аватари .

Понеже няколко фирми доставчици се "ослушват" за предложението ни - да им сложим реклама на сайта срещу 2х120GB HDD има и друг - алтернативен вариант...

Реших да подхвана идеята на alexz и да предложа на всички които биха желали да помогнат с по 5лв, за да осигурим тази екстра за всички ни...

Ще съм благодарен на всеки който се отзове и ни подкрепи в това начинание. Тук можете да коментирате и да давате други идеи.

Metanoia
22.01.04 г., 18:39
Ще дам 5 лева (мисля си, че няма да стигнат паричките обаче с такава символична сума), ама ми се струва, че този шеф на ASP.bg е ебати кожодера! 240 ГБ срещу 20 на сървъра... :rolleyes: Да не би и да направи и безплатен трафика, че иска толкова?
П.П. Останал съм с впечетлението, че той си се плаща по общия ред.

digital
22.01.04 г., 19:18
И на мен ми изглежда като кожодерство, но...
Ще дам разбирасе 5лв, месля че този сайт го заслужава.

janko
22.01.04 г., 19:44
Ще дам 5 кинта, обаче само да ми искате всеки месец по толкова :p

Thoth
22.01.04 г., 19:54
I az ]e dam 5lw...oba`e se symnqwam s tiq ...20lw det gi sybrahme dotuk da zemete 240gb :> Kavete koga, kyde i kak i ]e pratq s udowlstwie.

georgebg
22.01.04 г., 20:29
ще дадем, ще дадем :)
пък са 2х120 - сигурно правят мирър :)
кажете някаква банкова сметка и да почваме ......

GeniusLoci
22.01.04 г., 22:23
Originally posted by Metanoia
Ще дам 5 лева (мисля си, че няма да стигнат паричките обаче с такава символична сума), ама ми се струва, че този шеф на ASP.bg е ебати кожодера! 240 ГБ срещу 20 на сървъра... :rolleyes: Да не би и да направи и безплатен трафика, че иска толкова?
П.П. Останал съм с впечетлението, че той си се плаща по общия ред. Не бих нарекъл кожодерство 60-те GB трафик в момента. А до края на следващия месец ще сме минали 100GB заради mods.hardwarebg.com и bios.hardwarebg.com.

Двата диска се мирърват, така че реално от тях има ползваеми под 115GB (след форматирането толкова...)

Dark Skywalker
22.01.04 г., 22:49
Идеята ми харесва. Влизам и аз.

След това на началника на asp.bg ще му изпием соса, като направим трафика 120 GB месечно, че да почне да съжалява, че толкова малко си е поискал, какво ще кажете?

;)

F5 forever!

digital
22.01.04 г., 23:23
Постнете темата в хардуерния раздел и я стикнете, да я видят всички и да не се ослушват...

juls
22.01.04 г., 23:33
И аз ще дам своята лепта.Само не разбрах как ще се събират все пак парите? Предложение:ГОЛЯМ буркан в hardwarebg магазина, а котаракът мяучи жално(защото е завързан да не бяга) и го пази...:D :D :D

janko
22.01.04 г., 23:48
И срока за събиране на кинтите да е поне 2-3 седмици, че не знам кога ще имам време да ги донеса, а и повече народ да участва все пак.

LC®
23.01.04 г., 11:12
Toq forum si zasluvawa napylno 5 ta lw .Prawete smetka i da dejstwame :beer: Dokato e topla topla ideqta :D

1nsane
23.01.04 г., 19:05
Казвайте как да се събират парите и да почваме!
(Тъй като се замисля не се сещам за нищо друго, за което да дам с охота просто ей така 5лв. ...)

ljubo87bg
23.01.04 г., 19:37
идвааааааам и аз с 5те кинта, че как иначе!!!!!
ЗА HARDWAREBG.COM!

alexz
23.01.04 г., 20:55
и аз съм вътре... :)

както обичам да казвам - "кога и къде" ? :)) в далавери а скоро и другаде освен тук... :) :D

JFK
23.01.04 г., 21:30
i az ]e dam, `e i powe`e! :)

pip00
23.01.04 г., 21:43
Бройте ме и мен.

GeniusLoci
23.01.04 г., 21:44
Originally posted by juls
И аз ще дам своята лепта.Само не разбрах как ще се събират все пак парите? Предложение:ГОЛЯМ буркан в hardwarebg магазина, а котаракът мяучи жално(защото е завързан да не бяга) и го пази...:D :D :D Ами Григор пак е подминал темата..освен да го подминем и да сложа буркана, пък нека се чуди за какво е това. С котака няма да стане - нито се е мяркал, нито ще търся друг. Да ви мяча аз освен :)

ktkiro
23.01.04 г., 21:54
Ники незнам как ще го докараш като котка:D :cool:
иначе съм за, само незнам кога ще мога да мина до офиса някакав друг начин за парите?

digital
23.01.04 г., 22:56
Айде стикнете темата в хардуерния раздал... как очаквате да се съберат пари, ако темата седи тук ???

mandrake
23.01.04 г., 23:15
Pratete mi na PM dannite na nqkoi po larv `e da moga da si pratq pette lewa

vbTheKing
24.01.04 г., 14:22
И аз ще дам пари!!! Само кажете как!? Ще ходя до офиса на ХВБГ другата седмица и направо ще ги дам на Григор или някой друг...

METALMEN
25.01.04 г., 11:50
Може да тръгнете по домовете и да обяснявате за какво събирате пари. После да давате квитанцийки и т.н.
Бързо ще се съберът. :D

Dark Skywalker
25.01.04 г., 12:37
Originally posted by GeniusLoci
Да ви мяча аз освен :) За мяченето не знам, но ако си оближеш т@ш@ците, аз ще дам 10 лв.

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

janko
25.01.04 г., 13:29
Originally posted by Dark Skywalker
За мяченето не знам, но ако си оближеш т@ш@ците, аз ще дам 10 лв.

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Демек 5лв. за близане + 5лв. за HWBG :D

CRUSHER
25.01.04 г., 13:54
Бройте ме и мен с 5лв, даже ще дам и 10.:p Само че от всичко изговорено до сега не разбрах по какъв начин ще се сабират парите. Това за "Буркана" в магазина на HWBG Ми допадна най много. Инаистина вземете я сложете тая тема на "светло и проветливо място".:p :p :p

BeaZTiE
26.01.04 г., 04:11
дайте някакъв адрес. офиса на хвбг или?.. лично немога да дойда, но ще намеря някой да мине вместо мен :)

Demonaz
26.01.04 г., 19:44
Готово имате и от мен.

Защо вярно не я стикнете темата. Тия дни няколко пъти минавах, ама не знаех...hardwarebg rulezzzz

Slash
27.01.04 г., 00:32
Имате и от мен парите! Понеже съм ходил не един път до HWBG знам къде се намира и направо ще ги донеса тези дни па който е там ще ги земе - я Григор,я Ники и така!
:D :D :D

GrigorBG
29.01.04 г., 13:48
Абе Жорко,
Незнам с кой си говорил, ама това НЯМА да го бъде!!!!!

Дисковете са на път, чака се "момента" за смяната им.

Мерси от все сърце на всички за подкрепата, но е малко въпрос на гордост да си вземем сами дисковете. А и в случая парите не са проблема.

Георги
30.01.04 г., 09:27
Originally posted by GrigorBG
Абе Жорко,
Незнам с кой си говорил, ама това НЯМА да го бъде!!!!!

Дисковете са на път, чака се "момента" за смяната им.

Мерси от все сърце на всички за подкрепата, но е малко въпрос на гордост да си вземем сами дисковете. А и в случая парите не са проблема.

Хехе, ако си прочел внимателно, щеше да видиш че Киро е говорил, а аз само съм отделил (copy/paste) поста му от една друга тема и съм го оформил като нова... Вземете излезте някой ден с Киро на кафе, поговорете си, да се видите (как сте, как са делата, как са жените) щото всеки ден сте заедно, ама хич не си личи...

Ba4o Kiro
01.02.04 г., 14:13
Проблема е че Григор не винаги помни какво, защо и кога сме приказвали (онова в онази тема съм го писал пред него, а в последствие се "оказа", че не съм го бил написал както той си мислел - ми да е чел)...
Също така не винаги чете всичко докрай, а понякога си позволява да се "изцепва" особено категорично без да има нужда и основание за това... Както в конкретният случай, а и с темата за сигнатурите... :rolleyes:

Отново повтарям - "особено категорично" - без да е прочел всичко, без да знае за какво иде реч и без да е помислил...

Сигурен съм, че преди "изцепката" по темата със правилото за сигнатуртите и решението на QWERTY и останалата администрация, не е прочел нито ред от темата в служебният форум, нито пък тази от раздела "За Форума"... Чк след това ги прочете... Ама - след дъжд качулка...

Конкретното предложение го "хвърлих" като "ръкавица" срещу "големите" фирми, които си правят оглушки когато им предложиш реклама срещу нещо, а когато пишеш ревюта "for free" са много доволни... Надявам се резултат да има... PEACE...

Dark Skywalker
01.02.04 г., 17:00
Добре де... какво правим в крайна сметка? Аз още съм на мнение, че е прекрасно да дадем по 5 лв., за да си имаме достатъчно наше дисково пространство.

Пък Григор явно просто трябва да го ban-нем от форума, че да не се излага с неподготвени изказвания....

:hi: :hi: :hi:

Mollov
03.02.04 г., 01:41
Originally posted by Dark Skywalker

Пък Григор явно просто трябва да го ban-нем от форума, че да не се излага с неподготвени изказвания....

:hi: :hi: :hi:

Идея, която не е лишена от смисъл (макар и казано на майтап) ;)

gtzvetkov
03.02.04 г., 12:58
Originally posted by Mollov
Идея, която не е лишена от смисъл (макар и казано на майтап) ;)

Тодоре, защо не предложиш едно гласуване? :laugh: :naughty:

Ba4o Kiro
04.02.04 г., 02:03
Dark+Mollov+gtzvetkov=Спамери :rolleyes:...

METALMEN
04.02.04 г., 02:04
Вие нямахте ли си служебен форум?

Ba4o Kiro
04.02.04 г., 03:01
Имаме... НЕ стига че там спамят на воля, а и тук не пропускат... Ще "късаме нашивки" май :no: :lol:...

Dark Skywalker
04.02.04 г., 11:57
Originally posted by Ba4o Kiro
Dark+Mollov+gtzvetkov=Спамери :rolleyes:... Ба4о Киро=клюкарка :p

gtzvetkov
04.02.04 г., 13:00
Originally posted by Ba4o Kiro
Dark+Mollov+gtzvetkov=Спамери :rolleyes:...

Ааа, Кире не си прав. :noway: Ние тук обсъждаме как форума да стане по-добър. :deal: А ти се подиграваш с нашите идеи. :cry:

П.п. Муахахахахаха :lol: :lol: :lol:

The Penalty
04.02.04 г., 13:56
Условие
Dark+Mollov+gtzvetkov=Спамери
Ба4о Киро=клюкарка
Григор + Ба4о Киро = ХВБГ- Молов

Разсъждения
ХВБГ = Григор + клюкарка + (Спамери - Дарк - Цветков) =>
ХВБГ + Дарк + Цветков = Григор + клюкарка + Спамери =>
ХВБГ + Дарк + Цветков = Григор + ХВБГ - Моллов - Григор + Спамери =>
Дарк + Цветков = Григор - Моллов - Григор + Спамери =>
Дарк + Цветков = Спамери - Моллов =>
Дарк + Цветков + Моллов = Спамери (да де, нали от там тръгнахме) :D :D

Уффф, нещо не ми се получава... :lol: :lol: :lol:

П.П.
Баси, аз ли съм луд или... :no:

BeaZTiE
04.02.04 г., 14:32
Originally posted by The Penalty
П.П.
Баси, аз ли съм луд или... :no: [/B]
няма "или" в този риторичен въпрос...

vbTheKing
04.02.04 г., 15:28
Условие
Ба4о Киро=клюкарка
Григор + Ба4о Киро = ХВБГ- Молов

Разсъждения
ХВБГ = Григор + клюкарка + (Спамери - Дарк - Цветков) =>
ХВБГ + Дарк + Цветков = Григор + клюкарка + Спамери =>
ХВБГ + Дарк + Цветков = Григор + ХВБГ - Моллов - Григор + Спамери =>
Дарк + Цветков = Григор - Моллов - Григор + Спамери =>
Дарк + Цветков = Спамери - Моллов =>
Дарк + Цветков + Моллов = Спамери (да де, нали от там тръгнахме) :D

Уффф, нещо не ми се получава... :lol:

П.П.
Баси, аз ли съм луд или... :no:

Ееееее тва вече ме утепа!!!!:shock: :laugh: Ти си некаф луд ве Саше! :) :p

П.С. Не ти се получава отговора и се въртиш в кръг, защото трябва да се направи f(ХВБГ) и след това да се състави система....абе да си учил, да знаеш ве!:naughty: :lol:

GeniusLoci
04.02.04 г., 23:12
[b]Условие
Ба4о Киро=клюкарка
Григор + Ба4о Киро = ХВБГ- Моллов

Да допълня - Grigor=Ban

HWBG=(Ban+Клюкарка)+Mollov
Mollov=Spamers-(Dark+gztzvetkov)
HWBG=(Ban+Клюкарка)+(Spamers-(Dark+gztzvetkov))
Spamers-(Dark+gztzvetkov)=HWBG-(Ban+Клюкарка)
Spamers=(HWBG-(Ban+Клюкарка))+(Dark+gztzvetkov)

HWBG=(Ban+Клюкарка)+Mollov=FALSE > HWBG=Ban+Клюкарка > Spamers=(HWBG-HWBG)+(Dark+gztzvetkov) > Dark+gztzvetkov=Spamers

Mollov=Spamers-(Dark-gztzvetkov) > Mollov=Spamers-Spamers=0 > Mollov=0

> HWBG-(Ban+Клюкарка)=0 > HWBG=Ban+Клюкарка

Оттук си правете изводите кой от двамата е излишен - извод аре банвайте Гришата :lol: :ghi: :lol:

Ba4o Kiro
04.02.04 г., 23:15
Абе що не ве евъ у математишъните аз?!

Темата се затваря поради модераторски произвол!