PDA

Виж пълна версия : Far Cry Demo

Страници : [1] 2

acs
22.01.04 г., 01:25
играхте ли го вече
играта е доста добра , графиката е меко казано убииствена ,
водата каква са я направили леле майко- хл2 патки да яде
маниашка е просто определено чакам пълната версия
ето линк за демото
http://ftp.headoff.com/GameDemos/FarCry/DemoFarCry.zip

500мб

Rear Admiral Floyd
22.01.04 г., 12:57
Жив да си ми ! Откога я чакам !
Много, много 10х :)

stani
23.01.04 г., 10:42
Брей, много добра е, ама щом успява да насича на 9800 радеон :(. Иначе дърветата и природата наоколо са супер добри, и интелекта на пиратите е добър - убиват ме на Easy с лекота :D

acs
23.01.04 г., 19:00
да играте е определено трудна и претенциозна към хардуер ,
аз я играя на 1280*1024 всичко на макс и държи 40-50 фреима

stani
24.01.04 г., 11:05
и си иска 1ГБ рам - при мен max memory usage стигна до 950мб докато я играх - иначе си суапва.

Snake
24.01.04 г., 11:29
Ехеее какво говорите, ей! Разправяте тука за 1GB Ram, насичане на Радеон 9800. Стига, плашите...

stani
24.01.04 г., 13:10
Originally posted by Snake
Ехеее какво говорите, ей! Разправяте тука за 1GB Ram, насичане на Радеон 9800. Стига, плашите...
Еми за пУашене си е :). Но такава графика и красота - няма подобно. Представи си натуре теста на 3д марк - малко по-грозничка е, но все пак става въпрос за огромен остров.

Neotrace
01.02.04 г., 02:18
Играта наистина е маниакално красива....и още по лакома за ресурси....определено 512 рам не са и тамън и от време на време се замисля....иначе на 5900@5900U....върви горе долу прилично с около 40-50 кадъра в джунглата, и около 65-70 вътре в помещенията. Иначе водата е уникална....абе очертава се много яка игрица, и gameplay-а е супер а гадовете както казаха и на easy са доста добри....колко бой изядох докато го мина демо нивото не е истина. Обаче направо ми е жал за хората с по-слаби машини.

bil
01.02.04 г., 15:49
Originally posted by Neotrace
Играта наистина е маниакално красива
. Обаче направо ми е жал за хората с по-слаби машини.

Ами крайно време е да започнем да получаваме НЕЩО за парите, които хвърляме за скъпи видеокарти.

y0y0
01.02.04 г., 15:53
Малее, значи от моето пц нищо да не очаквам, определено рама му е малко

kLD
01.02.04 г., 22:33
postnete niakoi screenshot wsi4ki da se izradwame na grafikata :)

Snake
01.02.04 г., 23:37
Това са най-впечатляващите според мен:

1 (http://image.com.com/gamespot/images/2003/screen0/371314_20031117_screen005.jpg)
2 (http://image.com.com/gamespot/images/2003/screen0/371314_20031117_screen006.jpg)
3 (http://image.com.com/gamespot/images/2003/pc/farcry/1117/far_screen018.jpg)
4 (http://image.com.com/gamespot/images/2003/screen3/371314_20030701_screen006.jpg)

Мале, даже докато скролвам на скриншотите сече. :D

zed
02.02.04 г., 00:01
Wow сега и видео ли ще трябва да купувам

y0y0
02.02.04 г., 00:04
Някой нещо да спомене за изискванията

mralien
02.02.04 г., 00:06
9500Pro + 512mb Рам /АА Офф/ - го изиграх прилично не е изциклило веднъж/defaut настройки на играта @1024x768/... DeusEx е много по-тежка например...

Powered By IMHO

medunski
02.02.04 г., 12:42
А кога ще излезе final-a?

Neotrace
02.02.04 г., 13:16
Originally posted by zed
Wow сега и видео ли ще трябва да купувам

И памет и памет:))))). Иначе не знам какви са й изискванията, обаче си заслужават до последния мегахерц:). Не че тези дето са дадени минимални ще се види нещо като хората....да не говорим кво slideshow ще е. Иначе в конзолата се пише ей тва \r_DisplayInfo 1 и гледаш колко /малко/ са ти кадрите:D :D :D
Останалите /или част от тях/ команди са следните:

\ca_DrawBones 1: display bones used by skeletal animation engine
\cl_display_hud 0: hides the HUD, play in full screen
\hud_panoramic 1: use with cl_display_hud 0, play in letterbox mode for a movie-like experience
\e_terrain_lod_ratio: set to 1 or less to display more detail in the terrain far ahead
\g_maxfps 15: (ATI cards only) simulate the game running on GeForce FX hardware
\MemInfo 1: display interesting information about game modules and memory consumption
\r_Stats 1: display info on current shaders and textures
\r_RenderMode 1: use "soft light" renderer for a dreamy effect
\r_RenderMode 2: use "cold colors" renderer for a realistic effect
\r_RenderMode 1: use "cel shaded" renderer for a cartoony, XIII-like effect
\r_RenderMode 1: use "ultra contrast" renderer if you want to ruin your eyes because you can't see anything
\e_water_ocean_sun_reflection 1: enable cool effect of sun reflecting in water
\r_WaterReflections 1: already enabled by default, consider disabling it to boost fps
\r_WaterRefractions 1: disabled by default, enable for refraction effect in water
\save_game AnySaveGame: saves the current game into the file AnySaveGame
\load_game AnySaveGame: obviously, loads save game AnySaveGame from disk
\start_frame_display: I'm not even gonna try to explain what's going on there, lots of cool renderer stats
\start_frame_profiling: remove stats shown with start_frame_display
\w_recoil_max_degree 0: for you ladies out there, disables the recoil of all the guns
\w_accuracy_decay_speed 0: another one for the mouse-handicapped, gun accuracy remains steady while firing
\e_deformable_terrain 1

Най ме кефи онази дето е само за ATI карти:D :D :D :D

Snake
02.02.04 г., 15:13
9500 + 512 DDR + AXP
1024x768@32bit All High -> средно към 30-35 кадъра. Имайте в предвид, че има и настройка very high.
512 памет е абсолютният минимум.

Ged
03.02.04 г., 00:57
d3d/OGL ?

тегля я направо ми се потят ръцете от вълнение доста добре изглежда обаче водата не ми изглежда кой знае к'во
нищо де ще проверя със собствените си очи

FIREMAX
03.02.04 г., 01:24
Най после да излезе игра с повече подържани ефекти от Direct X 9
Графиката е на много високо ниво ,може би първата игра от поредицата очакващи се графични шедьоври (Half-Life 2, DooM 3 , Stalker и подобни engine:BREED , Painkiller )
А за тежестта на играта хич не е малка !!
Бре мислих че съм се запасил с рам за по дълго време ама като гледам съм малко над нормалното :rolleyes:
щом ми заема между 650-850MB от RAM-a при 1024x768 Very High (30-45-50+ fps)

Neotrace
03.02.04 г., 14:19
Originally posted by Ged
d3d/OGL ?

тегля я направо ми се потят ръцете от вълнение доста добре изглежда обаче водата не ми изглежда кой знае к'во
нищо де ще проверя със собствените си очи

Водата изглежда супер и при това до колкото разбрах не са и включени всички възможни екстри....ако искаш пробвай ей това в конзолата и кажи как е:)
\e_water_ocean_sun_reflection 1: enable cool effect of sun reflecting in water
\r_WaterRefractions 1: disabled by default, enable for refraction effect in water

FIREMAX
03.02.04 г., 17:42
Neotrace наистина доста от ефектите са скрити

тук са описани много от тях :
http://personal.inet.fi/atk/kjh2348fs/fc_demo_info.html

поиграх си малко и включих 10-15 от тях и ъъъ... 8-20fps-a
трябваше да включа 8те pipeline-чета :D ама резултата беше 5-8-10 кадъра отгоре :spy:

Bobo
04.02.04 г., 12:23
Абе не се изхвърляйте толкова със изискванията.

При мен на 2Ghz и 256Мб РАМ!!! в 1024х768 всичко на "High" работи перфектно. Единственото условие е да си сетнете aperture size-a на 64 или повече.

Първоначално при мен си седеше на 32 и наистина сечеше яко, но след като го сложих на 64 работи перфектно.

При първоначално зареждане зарежда бавно и като тръгне малко слапва, но след това върви супер плавно и вече зарежда вързо.

Ако имате повечко място на системния диск ще работи добре.

Забравих да кажа че видеото ми е ти4200 (клокнато)

gkirilov
04.02.04 г., 13:14
hyh ... pri men 5900ht, AHP 2100Mhc, 256ram ... mnoooo zle rabotata.Towa aperture saiz ... nali e ot biosa ??? Ako e to - moeto e na 128 Mb. Imam si otdelen dql na diska za suap.... i pak nasi4a m@mic@t@ i igri4ka. Ama ina4e e qka de.

Neotrace
04.02.04 г., 13:17
Originally posted by Bobo

При мен на 2Ghz и 256Мб РАМ!!! в 1024х768 всичко на "High" работи перфектно. Единственото условие е да си сетнете aperture size-a на 64 или повече.

Първоначално при мен си седеше на 32 и наистина сечеше яко, но след като го сложих на 64 работи перфектно.

При първоначално зареждане зарежда бавно и като тръгне малко слапва, но след това върви супер плавно и вече зарежда вързо.

Ти прочете ли какво написа човека по-горе /FIREMAX/....явно не! Освен това ти не си пуснал играта на най-добрата възможна графика, щото над HIGH има още една степен...да не говорим че с GF4 си на ниво DX8 ефекти /което значи че при тебе някои от тях ги няма/....като цяло при пускане на абсолютно всички благини от конзолата играта се превръща в едно красиво slideshow......явно е правена за следващото поколение карти.

Originally posted by gkirilov
hyh ... pri men 5900ht, AHP 2100Mhc, 256ram ... mnoooo zle rabotata.Towa aperture saiz ... nali e ot biosa ??? Ako e to - moeto e na 128 Mb. Imam si otdelen dql na diska za suap.... i pak nasi4a m@mic@t@ i igri4ka. Ama ina4e e qka de.

Леко си се попрецакал като си сложил swap файла на друг дял на същия диск....има смисъл от местенето на суапа само ако имаш 2 физически диска...и тогава се забързват нещата....а сега даже си постигнал обратния ефект, защото си преместил суапа някъде по далече от края на плочата, където скоростта е по-малка.

Roshav
04.02.04 г., 14:07
Леко си се попрецакал като си сложил swap файла на друг дял на същия диск....има смисъл от местенето на суапа само ако имаш 2 физически диска...и тогава се забързват нещата....а сега даже си постигнал обратния ефект, защото си преместил суапа някъде по далече от края на плочата, където скоростта е по-малка.

Опс
Това май отива към секция Уиндоус, ама хайде като намериш време да ми разясниш как става номера. При мен 2-та диска си ги има и се чудя как да забързам още малко системата.

Neotrace
04.02.04 г., 14:40
Originally posted by Roshav
Опс
Това май отива към секция Уиндоус, ама хайде като намериш време да ми разясниш как става номера. При мен 2-та диска си ги има и се чудя как да забързам още малко системата.

Съвсем накратко....двата диска да са на отделни канали /Мастер/....на първия диск ти е OS....на втория диск си слагаш Swap файла....така ще се забързат нещатата. Ако ОС и swap-а са на един диск, той се затормозява да чете и пише.

gkirilov
05.02.04 г., 01:02

pone taka ne se fragmentira dqla na OS-a

Neotrace
05.02.04 г., 02:05
Originally posted by gkirilov
pone taka ne se fragmentira dqla na OS-a

То и за това си има лек...задава се фиксиран размер на суапа и готово....и за да не ни обвинят в тотален офтопик ще ви кажа че Far Cry си бачка с 512 рам + фиксиран суап 500МБ...не знам дали му стига или не....ама повече няма да му дам:D :D :D

Rear Admiral Floyd
05.02.04 г., 11:28
Originally posted by Bobo

Да бе да. Я кажи какви са ти "перфектните" кадри ? (По-горе е обяснено как се показват)
То ако всичко ставаше с промяна на Aperture Size... моя като е 128 що сече ?
Иначе е много яка игрицата. Малко е бъгаво демото ама то си е демо. Чакам файнъла.

stani
05.02.04 г., 17:08
Малко инфо за играта - явно и в германия стават зулуми за пиратски софтуер:

Crytek Raided for Piracy Software - Aramo
German police forces performed a raid on the Coburg, Germany offices of Crytek according to Holger Will, an employee of a radio station located in the same building, who contacted GameSpy.

Will's report and those of German news sites indicate a former employee of Crytek, developers of the upcoming first-person shooter FarCry (single-player demo) to be published by Ubisoft, hinted that the development house was using piracy software to create its games.

Computer experts who took part in the raid report the damage caused by the raid, in which some 150 policemen reportedly participated, goes into the six-digits range.

Neither Crytek nor Ubisoft has commented on raid and how it will affect the development process of FarCry.

Neotrace
05.02.04 г., 17:30
Въх....сега да не земат да отложат играта я за есента, я за зимата....баси...демото го изтърках вече.

Bobo
06.02.04 г., 05:23
Originally posted by Rear Admiral Floyd
Да бе да. Я кажи какви са ти "перфектните" кадри ? (По-горе е обяснено как се показват)
То ако всичко ставаше с промяна на Aperture Size... моя като е 128 що сече ?
Иначе е много яка игрицата. Малко е бъгаво демото ама то си е демо. Чакам файнъла.

Държи между 32-50 кадъра в 800х600 на High настроики. Ще пусна утре на 1024 че сега нямам време.

Kадрите се виждат като в конзолата се напише \r_displayinfo 1
за чертата се натиска TAB.

Наистина първоначално много сече но после се оправя.

Ged
06.02.04 г., 22:37
бе като за риболовен симулатор не е зле графиката :D :D :D

teddybear
14.02.04 г., 05:54
Играта е направена некадърно.... На двупроцесорен Xeon 2.8GHz (533FSB), дъно ASUS (чипсет Intel7205), 2GB Registered ECC DDR333 в двуканален режим и видео NV Quadro FX3000 не се играе перфектно - това на 1024х768 и всичко на макс (не съм пипал нищо от конзолата). Иначе изглежда убийствено, ама на каква машина ще я играем не знам....

stani
16.02.04 г., 12:13
Originally posted by teddybear
Играта е направена некадърно.... На двупроцесорен Xeon 2.8GHz (533FSB), дъно ASUS (чипсет Intel7205), 2GB Registered ECC DDR333 в двуканален режим и видео NV Quadro FX3000 не се играе перфектно - това на 1024х768 и всичко на макс (не съм пипал нищо от конзолата). Иначе изглежда убийствено, ама на каква машина ще я играем не знам....
Това с каква версия на OpenGL е :rolleyes:

teddybear
16.02.04 г., 15:48
Originally posted by stani
Това с каква версия на OpenGL е :rolleyes:

Как така с каква? Тази дето си върви с драйверите на NVidia 53.03 естествено.

medunski
21.02.04 г., 23:41
На мен пък ми държи средно 40 кадъра всичко на very high на 1024х768 без АА и АФ на Асус ФХ5900 2500+@2300МХц и 2х512ддр400 и се играе без грижи...

Snake
22.02.04 г., 00:07
Farcry Beta Multyplayer е доста по-оптимизирана. Върви екстра на 1024х768@32бит и всичко ultra high на 2400+ , 512Ram и Radeon 9500 128Mb чист. Жалко че няма къде да я ъплоадна...

mralien
22.02.04 г., 01:36
Originally posted by medunski
На мен пък ми държи средно 40 кадъра всичко на very high на 1024х768 без АА и АФ на Асус ФХ5900 2500+@2300МХц и 2х512ддр400 и се играе без грижи... Е то оставаше и ти да имаш проблем с 5900 ;) ставаше въпрос за по-слабите карти... ТНТ, Savage, Banshee :ghi: :lol:

medunski
22.02.04 г., 01:57
Бе да ама като си я пуснах първия път и взе нещо да позавлачва докато тичам,трудно да се прицелвам и т.н. и взех да псувам силно изнервен и за малко да я изтрия от яд а то се оказа че съм си оставил картата с 4хАА и 8хАФ и с всичко на very high в играта та малко тегаво беше въпреки че пак се играеше без да накъсва...

MK+
22.02.04 г., 18:13
Бе не знам за вас ма аз падам и до 20 кадъра ммм зле. Някакъв проблем с драйвера май защото ми се губят част от текстурите камъните стават черни после пак се показват. ще я видим таз работа

GeniusLoci
29.02.04 г., 19:01
Малко инфо след като се сдобих с превю играта (5 нива, а те са огроооомни) - играта е размазваща..и изелжда също толкова размазващо.
Ако излезе и мултиплеър няма да има равна.
Нещо, което харесах..не чак толкова - късните нива са като взети от Doom III - дори на вид....и все пак, както си играя едно такова инво и изведнъж попадам в ситуция тип "рамбо", изправен срещу рота командоси, снайперисти...просто с нетърпение очаквам финалната за да си я довърша :super:

А за графиката - А64 на 2100 или Р4 3.2 + 5700U или 5800 и по 512 МВ памет си стига за 1024х768 при нормални детайли или 800х600 при доста детайли. На 5900ХТ може и още повече дори..Аз играх на второто, защото играта все пак изглежда учудващо добре. В драйвера 55.хх (или беше 56.хх има опции за насилствено пускане на трилинейната филтрация и хич не ми и трябваше повече..

АА-то на Атитата не работи, поне с 4.1 и 9800Pro.

MK+
29.02.04 г., 19:59
Не съм го пробвал АА то :D .Обаче с 4.2 тръгна учудващо добре на вери high 40-60 кадъра. И все пак имам чувството че влачи а фрапса е вкл.

XM6002B
01.03.04 г., 00:08
Кажете от къде да сваля този FarCry - на ПМ. Не говоря за демото.

>

GeniusLoci
01.03.04 г., 06:46
Няма откъде. Но видях в датата че имало лийкната бета, още не са я разхвърляли то фрийтата..

chavv
01.03.04 г., 12:46
AA може да се подкара на Ати с 3.8 мисля...не че има смисъл де.... за момента няма игра използваща пикселни шейдъри, която да дава читав АА ако картата ползва мултисемплинг... а със суперсемплинг нали се сещаш за скоростта... :(
АФ може да се пусне от ини файла - не съм пробвал твърдят че си струва :)
Ако искаш да видиш играта с максимум настройки - всичко на very high
Ако пък имаш НВ карта ти трябва и hardware analyzer-a от tommty-systems.de - по дефолт на ФХ се ползват само ПШ1.1 (ДХ8)
Та , ако преживееш че ще ти падне фпс-а наполовина и с ФХ можеш да играеш на макс :)

GeniusLoci
01.03.04 г., 14:46
Originally posted by chavv
Ако пък имаш НВ карта ти трябва и hardware analyzer-a от tommty-systems.de - по дефолт на ФХ се ползват само ПШ1.1 (ДХ8)
Та , ако преживееш че ще ти падне фпс-а наполовина и с ФХ можеш да играеш на макс :) Да, добре - това къде го видя ?
АА няма нищо общо с шейдърите - да не би да заглажда и водата. На НВ си изглежда идеално, но АТи - не съм въртял драйверите :)

И къде го ини файла - във версията, която имам има едно ини, в което нямам идея какво и как може да се пусне..то е почти празно.

Neotrace
01.03.04 г., 16:20
Бе имаше някаква команда в конзолата за да се пуснат PS2.0 на Нвидиа карти.....нямам спомен обаче нещо кой знае какво да се промени...нито ми стана по-бавна играта, нито по-красива.

Едит:

FORCE PS2.0 ON A GEFORCE FX

The game has a "special NV3x PS2.0 path" in it. You need to start the game in developer mode (add -DEVMODE to the demo shortcut) and then type \d3d9_nv30_ps20 1 in the console.

This produces prettier graphics (in certain areas) but makes the game run a bit slower.

chavv
01.03.04 г., 16:47
виж си log.txt
На ФХ по дефолт е този ред
Pixel shaders usage: Replace PS.2.0 to PS.1.1

иначе - systemcfg.lua
d3d9_TextureFilter = "ANISOTROPIC"
r_Texture_Anisotropic_Level = "8"

вместо 8 слагаш 1/2/4/16
default sa "Bilinear" и 1

Нямам 5900 под ръка , но на 5700 пада яко като се пусне в ПШ2 , на един сайт гледах пре-превю - фреймовете падали от 40-45 на 20-25 ....

колкото до АА и пиксел шейдърите.... ако някой знае как да прави МСАА с шейдъри - да пише на Ати, на Нвидия - щото там си мислят че има принципни проблеми ....

GeniusLoci
04.03.04 г., 15:36
Прав си бил..
За Филтрацията - в 55.хх има настройка за нивото..

``````````
Driver description: NVIDIA GeForce FX 5800 Ultra
Full stats: HAL (pure hw vp): NVIDIA GeForce FX 5800 Ultra
Hardware acceleration: Yes
Full screen AA: Disabled
Stencil type: Two sided
Projective EMBM: enabled
Detail textures: Yes
Z Buffer Locking: Yes
Use multitexture mode: Yes (8 texture(s))
Use bumpmapping : Yes (DOT3)
Use paletted textures : No
Current Resolution: 1024x768x32 Full Screen
Maximum Resolution: 1280x1024
Maximum Texture size: 4096x4096 (Max Aspect: 4096)
Texture filtering type: TRILINEAR
Use 32 bits textures
Gamma control: Hardware
Vertex Shaders version 2.0
Pixel Shaders version 2.0
Use Hardware Shaders for NV3x GPUs
Pixel shaders usage: Replace PS.2.0 to PS.1.1
Shadow maps type: Mixed Depth/2D maps

rrado
04.03.04 г., 19:36
Originally posted by FIREMAX
Най после да излезе игра с повече подържани ефекти от Direct X 9
Графиката е на много високо ниво ,може би първата игра от поредицата очакващи се графични шедьоври (Half-Life 2, DooM 3 , Stalker и подобни engine:BREED , Painkiller )
А за тежестта на играта хич не е малка !!
Бре мислих че съм се запасил с рам за по дълго време ама като гледам съм малко над нормалното :rolleyes:
щом ми заема между 650-850MB от RAM-a при 1024x768 Very High (30-45-50+ fps)

Видео картата модната ли е

Roshav
12.03.04 г., 11:45
Играта е станала златна и се очаква в продажба на 23 Март за скромната сума от40$.
Най-накрая ще има какво да се играе след близо тримесечно затишие
:)

mxkolev
12.03.04 г., 12:30
?!?!? а бе мом4ета какво говорите вие бе ....?!??!
FARCRY върви без проблем на 1.3 селян4е с 256рам и GF2 с 64рам естествено не е на хай и на 1024х789 ....
но пък бях много ама много разо4ерован поне от демото ..... не ми стана ясно какво харесвате и на дурветата и на водата каде каде по добре направени неща с дале4 по-ниски изисквания ! ! !

п.п. обърнете внимание GF2 !!!! който не вярва да пише ще дам тел адрес да ми дойде на гости да види ....

core13
12.03.04 г., 12:38
Ами имено това, че си с GF2(липсват ти shader-и) и не си я видял на 1024х786(High) + 4АФ не ти позволява да разбереш на какво се кефим.
No offence of course.

Neotrace
12.03.04 г., 17:02
Originally posted by core13
Ами имено това, че си с GF2(липсват ти shader-и) и не си я видял на 1024х786(High) + 4АФ не ти позволява да разбереш на какво се кефим.
No offence of course.

Мда....взе ми думите от устата:) Тоя пич я джитка на DX7 карта вероятно я на medium я на low детайли и под 1024 и се чуди що не са му харесали DX9 ефектите...Яко:super: :super: :super: :super: :super:

mxkolev
12.03.04 г., 19:33
дааа прави сте ! не мога да видя това което вие виждате, но имах в предвид, 4е това което видях в демото вобще не отговаряше на големият шум който бе вдигнат около играта ! ! ! все пак има вкусове най разли4ни ......

Rear Admiral Floyd
12.03.04 г., 19:43
Originally posted by mxkolev
дааа прави сте ! не мога да видя това което вие виждате, но имах в предвид, 4е това което видях в демото вобще не отговаряше на големият шум който бе вдигнат около играта ! ! ! все пак има вкусове най разли4ни ......
Епа кажи ми друг First Person Shooter с подобен дизайн на нивата ! Говоря за огромните, открити, гъсто залесени с разнообразни терени нива.
Chrome не се брои !
А и AI-то на противниците ми се видя мнооого добро, особено като за демо.

janko
12.03.04 г., 19:45
Originally posted by mxkolev
Играта е безумно красива. Аз лично до сега такава графика не съм виждал. Просто трябва да я видиш пусната на max графика с АА и AF за да разбереш на какво се дължи големия шум.;)

Rear Admiral Floyd
12.03.04 г., 19:52
Originally posted by janko
Играта е безумно красива. Аз лично до сега такава графика не съм виждал. Просто трябва да я видиш пусната на max графика с АА и AF за да разбереш на какво се дължи големия шум.;)
Графиката, че е перфектна спор няма, но мен ме кефи най-много идеята - писнало ми да се разхождам из разни тъмни, тесни и задушни коридори, искам да съм сред природата на чист въздух и слънчице :) (особено с това време навън)
То в превютата си пише "A Tropical Paradise" :))

acs
13.03.04 г., 17:51
придържам се към мнението на адмирала , и аз обичам open-space игрички плажче,моренце таквиз неща:)
появи се и бонус ниво за демото дръпнете си го от тук (http://bogle.data.bg/Games/Far%20Cry%20Research%20map/)

GeniusLoci
13.03.04 г., 18:41
Да, ама това е три нива.....
Та сори, пак ще ходиш, и то из доста тъмни, доста плашещи и пълни с гадини коридори, че и мутанти ще убиваш. Алекс буквално се "насра" на стола като за първи път се сблъска с гадовете..:D (не че и аз не направих така) - имам мисиите до 5-та - "RESEARCH"...

Bogoizbrania
13.03.04 г., 23:06
аз съм с радеон 9200 и ми върви като походова стратегия. Имали някаде инфо кво да напиша че поне да тръгне да ги видя колко са добро тия с АИ-то
Мерси предварително само не мидаваите съвет за ъпгреид че и без друго се изнервих.:mad:

Bots'_Revenge
14.03.04 г., 10:05
Аз се чудя това при мен ли е грешка или демото наистина свършва след експлозията в тунела. След експлозията камерата показва (май) как пада адна антена и голяма пушилка и веднага след това играта ме пуска в главното меню. Та питам се това само при мен ли е?
ПС
А това допълнително ниво как се пуска? Трябва да си го избереш от менюто или то следва действието след експлозията?

janko
14.03.04 г., 13:08
Originally posted by bot's_revenge
Аз се чудя това при мен ли е грешка или демото наистина свършва след експлозията в тунела. След експлозията камерата показва (май) как пада адна антена и голяма пушилка и веднага след това играта ме пуска в главното меню. Та питам се това само при мен ли е?

Да това е края.

Но към края на март ще я има цялата игра :)
Мисля да си взема 1 седмица отпуска :D

Neotrace
15.03.04 г., 14:01
Originally posted by Rear Admiral Floyd
Епа кажи ми друг First Person Shooter с подобен дизайн на нивата ! Говоря за огромните, открити, гъсто залесени с разнообразни терени нива.
Chrome не се брои !
А и AI-то на противниците ми се видя мнооого добро, особено като за демо.

Щом те кефи гадовете да са сравнително умни и да си сред природата трябва да пробваш IGI и IGI2.....и там се мре като за световно и има доста красиви пейзажи...е не могат да се сравняват с Far cry ама все пак игричките са бая стари.

murder
15.03.04 г., 19:23
на мене ми забива в края на зареждането и иска да рестартна компа щото ми вклю4ва на 4 битов цвят. С 4.3 Catalyst съм.... как да го оправа??/

core13
16.03.04 г., 10:26
DEViANCE са release-нали играта, само въпрос на време е да се появи в пиъринга. Който я засече нека постне на кой сървър е, от там нататък ще се оправим. Играта е на 1 DVD.

XM6002B
16.03.04 г., 12:49
И тази ли!!! Появил се е вече и Ънриъл 2004 - има го в Техното, само 6 диска ... е не са ДВД-та :D :D :D

>

acs
16.03.04 г., 13:42
съвсем скоро ще ги има и 2те на дата.бг , супер явно няма да се спи близките месеци , сега като збарам и ънриала къв мултиплей ще му ударя нее истина , после и колин4 нова тока реисинг също , абе кеф:D :D

janko
16.03.04 г., 14:37
Originally posted by acs
съвсем скоро ще ги има и 2те на дата.бг , супер явно няма да се спи близките месеци , сега като збарам и ънриала къв мултиплей ще му ударя нее истина , после и колин4 нова тока реисинг също , абе кеф:D :D
Ти май на работа няма да ходиш като мен? :D

acs
16.03.04 г., 14:43
е нема начин , ама ще се играе след работа малко и после от 12-1ам до 3 през ноща минимум , то сеедно несъм наработа щото ще съм умрел с 7 часа сън:D

Crowley
16.03.04 г., 20:04
опа, сорри не погледнах предните постове.

acs
16.03.04 г., 20:12
и тя и ънриал2004 се ъплоадват по фритата даже ънриала го има вече на еврото но аз чакам датата иначе и двете игри са на по 6 цдта щото ще ги изкарват на двд май офицялно

Neotrace
16.03.04 г., 21:38
Originally posted by acs
и тя и ънриал2004 се ъплоадват по фритата даже ънриала го има вече на еврото но аз чакам датата иначе и двете игри са на по 6 цдта щото ще ги изкарват на двд май офицялно

UT2004 го дръпнах....наред е Far Cry....някой да го е мяркал някъде /да подскаже на ПМ pls:D /

misty
17.03.04 г., 01:36
Пичове, че тая игра/demo/ ми разби представите за яка графика, споооор няма:D ама моля кажете, който я е играл, разбира се, горе на хълма при сателитката, след хелитата, как се влиза при тоз commander бре.... че съм си заборавил ключа за вратата:D 10x

bil
17.03.04 г., 11:07
играта вече е релийсната на nforce.nl очакваме включване :)

nike_d
17.03.04 г., 16:55
мдааааа!!!!.
ако някой я набара някъде, плс. пратете ми линк на ПМ

Anakin_S
17.03.04 г., 17:05
e дааааа ,ама е на некво DVD - дано да искарат и много CD версия....има и такава още вчера даже е излязнала........
2004-03-16 Far Cry (c) UbiSoft *DVDRiP* 148x15 MB MYTH 8.5

acs
17.03.04 г., 21:50
nike_d - има я на датата

Neotrace
17.03.04 г., 22:13
Мда...вече се сваля от датата...и се търси човек с DVD записвачка:D :D :D :D

ПС: Дано на Ланпартито има такъв че имам разни работи за записване:)

Roshav
18.03.04 г., 09:02
Търси се добра душа която да ме зарадва с едно копие на въпросната игра.
Това чудо с Alkohol 120% няма ли да може да се инсталира?
Но приемам и на DVD което е по добрия вариант :D

nike_d
18.03.04 г., 09:32
Според мен с DaemonTools не би трябвало да има никакъв проблем да се инсталира.

Shagrath
18.03.04 г., 11:24
ще гледам да го дръпна и да го врътна на едно DVD ма да видим кога ...

medunski
18.03.04 г., 11:54
Eстествено че с daemon tools ще се инсталира ама представете си колко място от харда ще ви отиде!!!Играта е 72 архива по 50мб!После разархивирате а и самата инсталация изисква още 3Гб...Повторете същата процедура и с УТ2004 и е ти те един нов хард:D
П.С. Или може би двд-печка...

gkirilov
18.03.04 г., 12:41
как се тегли от това nforce.nl

acs
18.03.04 г., 12:45
оттам несе тегли тва е саит за инфо кои warez-и са рилиизнати , а иначе играта я има в дата.бг

Neotrace
18.03.04 г., 14:00
Originally posted by Roshav
Търси се добра душа която да ме зарадва с едно копие на въпросната игра.
Това чудо с Alkohol 120% няма ли да може да се инсталира?
Но приемам и на DVD което е по добрия вариант :D

Ако дойдеш на партито ще имаш играта....иначе би трябвало с Алкохола или Демона да си тръгне...обаче егати разхищението на пространство. Исото е към 3+GB....и инсталациаята още толкова...ако не и повече:). Предполагам че до няколко дни ще се появи и версията на цд-та....ама нали съм нетърпелив:)

Roshav
18.03.04 г., 14:35
Благодаря на отзовалите се на зова ми за помощ. Играта ми е обещана на архиви - започвам да бърша всичко ненужно по дисковете си :D - крайно време беше да го направя, а сега имам и повод :)

Neotrace
Вероятно няма да мога да дойда на партито - оказа се че един съученик се връща за малко от Австралия по същото време. Ако искаш удари един П.М. да се разберем как да ти изпратя Tribes 2

Shagrath
Няма да откажа и едно копие на ДВД - Всъщност това е по-добрия вариант за мен. :D

Shagrath
18.03.04 г., 14:53
айде някой да ми прати линка на ПМ ...

Anakin_S
18.03.04 г., 14:59
А знаете ли каква е разликата между версиите ?

или къде може да се провери..........

Roshav
18.03.04 г., 15:12
Разликата е описана от DEViANCE в *.nfo файлчето - най-отдолу

Bots'_Revenge
18.03.04 г., 22:00
А чудя се като инсталирам играта от Daemon tools, не мога ли после да изтрия инсталацията от харда? Мисълта ми е играта да не ми заиска диск...

medunski
19.03.04 г., 00:31
Как ще изтриеш инсталацията бре пич?! Можеш да изтриеш архивите след като я разархивираш и инсталираш през daemon tools...

misty
19.03.04 г., 01:34
Намери си ключа за вратата, тя, вратата за минаване на демото очите ще ми извади, ама нейсе няма кой да гледа....играта е многообещаваща, на толкова яка игрица скоро не бях попадал:D

KillerLoop
19.03.04 г., 06:03
Originally posted by bot's_revenge
А чудя се като инсталирам играта от Daemon tools, не мога ли после да изтрия инсталацията от харда?

Originally posted by medunski
Как ще изтриеш инсталацията бре пич?! Можеш да изтриеш архивите след като я разархивираш и инсталираш през daemon tools...
При положение, че вече я е инсталирал, защо да не зачисти iso-то? Верно е, че съм още в началото, но диск не ми е искала. Дано само не е като XIII:D

Neotrace
19.03.04 г., 13:38
И на мен не ми иска диск пък съм до 3 ниво:)...ама знам ли дали нататък няма да поиска. Иначе е яко маниашка. Много ме кефи.

janko
19.03.04 г., 19:29
Играта е размазваща. Не иска диск и всичко на Very High се вижда все едно гледам снимки от Хаваите. Мисля тая нощ да не нанкам :D :D :D

Alekkk
19.03.04 г., 22:58
janko Хаиде да ми кажеш с твоита конфигурация на какви настроики я играеш тая игра.Имам предвид настроиките на звука и видеото в самата игра и от дриверите.Аз мога да я играя 1024х768 на медиум нагоре почва да влачи.И уж съм спрял всичко и пак в УТ2004 и в тая игра има някво супер гадно насичане от време на време като стрелям или кат говорят или се въртя.

janko
19.03.04 г., 23:26
Ами аз не съм казал, че на мен не ми насича в масовките. (сега очаквам Ted да се изкаже по въпроса:D) Въпроса е, че е много готина графиката на Very High. На High върви доста добре, въпреки че може и по-добре.
А по отношение на звука всичко съм пуснал дет може. Dolby 5.1, Hardware mixing и тн. Защото ако го няма Hardware mixing 5.1 звука не тръгва, а си праска на обикновено стерео.