Виж пълна версия : Отново за подписите - промяна?
GeniusLoci
21.01.04 г., 18:43
Тъй като поискаха от мен конкретно предложение по въпроса със сигнатурите (надявам се да не ви е писнало вече..) -
предлагам следната промяна в новите (още невалидни) правила:
- картинки с размер макс 50 (Н) х 400 (W) и големина на файла не повече от 15 КВ (jpg или gif)
- сегашните 3 (три) реда да станат 5 (пет) реда при 1024х768 или 6 (май..) при 800х600
- остава задължително ползването на size=1 големина на знаците;
EDITED няколко часа по-късно - изглежда трябва да има ИЛИ текст ИЛИ картинка в сигнатурата, не и двете...
massacre
21.01.04 г., 18:55
Локи, само да не ни пратят пак у лево, че познатите ми започнаха вече да се съмнявам в наклонностите ми. :lol:
Предложението визуално изглежда примерно така:
----------------------------------------------
http://fashiontvsucks.hit.bg/banner.gif
Цяла Фрaнция плакне очи с хубавата българка в бр. Януари/Февруари на специализираното списание за фотография - Photo. Историята е следната: Фотографът Делян Марков изпраща фотосите за конкурса, който тече за корица на Photo, а краят е щастлив - фотографът печели измежду 50 000 други фотографии от цял свят. Нели като красив подарък украси лицето на списанието, показвайки на всички французи, че шовинизма е остаряла форма за избиване на
GeniusLoci
21.01.04 г., 19:53
изглежда трябва да има ИЛИ текст ИЛИ картинка в сигнатурата, не и двете...
Originally posted by GeniusLoci
изглежда трябва да има ИЛИ текст ИЛИ картинка в сигнатурата, не и двете...
Изглежда никак не си помислил като си пускал това гласуване... :no:
И земи да обясниш отсега как ще се тълкува резултата, че да не вземете после да ми събирате третия отговор според както ви изнася. Аз отсега ти казвам, че третият отговор не означава абсолютно нищо, защото има друго правило, което ти се опитваш да атакуваш и ако хората не одобряват предложеният от тебе вид, тогава какво одобряват?
Филипов
21.01.04 г., 20:34
Както се казваше в един "борчески"виц - За какво ручахме жабетата?
Каква е разликата от преди - редовете от 12 са орязани на 5. Седят си по 15К картинка на пост - и трафик дърпат, и бавят (все пак на по - голямата част от потребителите Интернета не е безплатен пък и достатъчно бърз). Същото се отнася и за размера на аватарите.
Svetlix
21.01.04 г., 20:50
На мен това предложение ми допада вече ....
Тоест размера на картинката е по образец на тази в подписа ми. Трите реда са просто .... без коментар!
Вече наистина ми писна да дискутираме едно и също ... вече и аз взех да мисля, че изключването ан сигнатурите е добър вариант :rolleyes:
Идеята е добра, а ще има ли изключения като за мен? :D :D :D
GeniusLoci
21.01.04 г., 21:38
QWERTY - няма какво да тълкувам - ако някой има различно предложение да си го каже и може да се обмисли.
Филипов - 15 КВ е максимума при този размер, почти без оптимизации. Картинката на Светликс става същата и на 5 КВ
georgebg
21.01.04 г., 22:21
гласува че идеята е добра ...
с две думи няма ли да обявявате резултата вече :D :D :D
vbTheKing
22.01.04 г., 00:15
GeniusLoci в съседната тема аз предложих точно това, но никой не ми обърна внимание! напълно съм съгласен с предложението ти!;) Така вече мисля, че всички ще са доволни, тъй като хем няма да има 10-15 редови сигнатури, хем няма да има оплаквания, че мястото е малко.:cool:
П.П. защо не направи пуул само с два отговора?! Така е много шиб@но и накрая ако процентите са приблизително равни пак ще има спорове кой отговор как се брои и т.н.!
П.П.2 До кога е отворена за гласуване анкетата?
- картинки с размер макс 50 (Н) х 400 (W) и големина на файла не повече от 15 КВ (jpg или gif)
Защо може GIF, а не може PNG? :(
GeniusLoci
22.01.04 г., 02:04
Анкетата е със срок 5 дни.
Ясно е че и PNG може..остава и да вапиша PNG 24 или PNG-8, както и на какво качество да е jpg-a :D
Svetlix
22.01.04 г., 03:21
Originally posted by janko
Идеята е добра, а ще има ли изключения като за мен? :D :D :D
Не се обиждай, нищо лично но ... защо трябва да има изключения? С какво си по-специален от останалите?
Правилата трябва да са еднакви и да се спазват от всички (друг е въпроса, че не се спазват от всички и някои модератори дават лош пример).
Между другото 5 дена са прекалено малко според мен. Не всички влизаме всекидневно тук. Седмица звучи по-добре. Така няма да има изказвания от типа "Аз само през weekend-a мога да влизам".
GeniusLoci
22.01.04 г., 10:24
Тамън са си - събота и неделя наистина влизат по-малко хора, но ..като гледам колко са гласували досега - става.
digital
22.01.04 г., 11:53
Абсолютно съм съгласен.
5 реда ИЛИ картинка 50x400 - 15k.
Originally posted by Svetlix
Не се обиждай, нищо лично но ... защо трябва да има изключения?
Хехехе аве пич ти нещо явно не си на "ти" с ч-вото за хумор. Това беше майтапче. Естествено, че каквото е за останалите това ще и за мен. ;)
Svetlix
22.01.04 г., 14:50
Хехехе аве пич ти нещо явно не си на "ти" с ч-вото за хумор. Това беше майтапче. Естествено, че каквото е за останалите това ще и за мен. ;)
На "ти" съм с хумора но не мисля, че трябва да се базикаме точно в този раздел на форума ... смятам, че въпроса е достаъчно сериозен.
Поздрави!
Предложението ми е:
size=1 само ако редовете са повече от два
иначе да може и стандартния size.
GeniusLoci
22.01.04 г., 16:20
Мда, прав си..
Svetlix
22.01.04 г., 20:22
Originally posted by all
Предложението ми е:
size=1 само ако редовете са повече от два
иначе да може и стандартния size.
Ако са повече от 3 ако може да е при разрешени 5 реда ...
Иначе идеята е наистина добра!
5 дена е прекалено малък срок. Гласуването трябва да е валидно колкото другото - 10 дена.
Neotrace
23.01.04 г., 11:52
Originally posted by QWERTY
5 дена е прекалено малък срок. Гласуването трябва да е валидно колкото другото - 10 дена.
Мисля че така е честно /поне 10 дни/....иначе и на мен по ми допада това предложение.
Joredos
23.01.04 г., 16:31
Originally posted by Svetlix
Ако са повече от 3 ако може да е при разрешени 5 реда ...
Иначе идеята е наистина добра!
Ами да,ако може нещо такова да се измисли,че аз сега като ще имам 2 гордости(компи),как ще стане номера със изписването на конфигурацията.За да не ставам изключение тука има доста хора с по два,че и повече компи.
А ако може да се измисли и нещо да си напиша трите компютъра също така... ще ми се и снимки да сложа... Кво ше каете, а? :p :lol:
mralien
24.01.04 г., 13:31
Originally posted by Joredos
Ами да,ако може нещо такова да се измисли,че аз сега като ще имам 2 гордости(компи) Измисъл: Jo, ще е ли възможно ва впишеш само единия? :rolleyes: :)
Joredos
24.01.04 г., 19:15
Тогава ще го направя по друг начин-в сайта ми ще си направя линковете за чарковете щом Mralien и QWERTY ме освиркаха.Но задължително ще измисля поговорки за компите си-разбира се свързани с Интел и АМД в сатиричен стил :p
GeniusLoci
27.01.04 г., 04:52
И какво - гласуването свърши, ако още е валиден петдневния ми срок, резултата е..категоричен поне в някаква насока. Какво правим?
digital
27.01.04 г., 09:15
Ами... променяте правилата в тази насока...
GeniusLoci
27.01.04 г., 10:44
Не слагай "те" накрая. Аз нямам правата да правя каквото и да е.:)
massacre
27.01.04 г., 10:54
Ами, при това положение, аз си мисля, че администраторите би тябвало да се съобразят с резултатите, както се съобразиха с предишните. :)
georgebg
27.01.04 г., 10:59
Тъй като се зароди малък спор в предното гласуване, на мен ми е много интересно този път какво ще е тълкованието на резултатите от QWERTY ?
digital
27.01.04 г., 23:06
Не слагай "те" накрая. Аз нямам правата да правя каквото и да е.:)
Така де... просто съм свикнал да си от "...те" :)
CRUSHER
28.01.04 г., 11:42
Само аз май не съм съгласен със предложението за 5-те реда. За аватарите аиде както и да е СТАВА. Ама за Сигнатурите НЕ. Все пак всеки е дошъл тука да чете теми и да се "образова" един вид. Никой не е дошъл да чете на едикой си какви са му РС-тата било те 2-3-4 РС-та и само да се фука с тях. Не че аз не мога да си напиша моето РС ама защо да го правя? какво ще се промени от това? 3-те реда са напълно достатъчни за кратка мисъл или за една поорязана от към KBD, Mouse, FDD конфигурация.;)
georgebg
28.01.04 г., 12:05
Originally posted by CRUSHER
Само аз май не съм съгласен със предложението за 5-те реда. За аватарите аиде както и да е СТАВА. Ама за Сигнатурите НЕ. Все пак всеки е дошъл тука да чете теми и да се "образова" един вид. Никой не е дошъл да чете на едикой си какви са му РС-тата било те 2-3-4 РС-та и само да се фука с тях. Не че аз не мога да си напиша моето РС ама защо да го правя? какво ще се промени от това? 3-те реда са напълно достатъчни за кратка мисъл или за една поорязана от към KBD, Mouse, FDD конфигурация.;)
Само аз ли съм забелязал че който не е съгласен и не е мнозинство, може да си изключи показването на сигнатурите и да си реши проблема ....
... а то май вече десет пъти го казаха това :)
а за аватарите нищо не се разбра - ако имаш впредвид 32-битовите аваатри , то това беше тема пусната за осмиване на разискването за подписи :)
GeniusLoci
28.01.04 г., 12:18
Само аз май не съм съгласен със предложението за 5-те реда. За аватарите аиде както и да е СТАВА. Ама за Сигнатурите НЕ. Все пак всеки е дошъл тука да чете теми и да се "образова" един вид. Никой не е дошъл да чете на едикой си какви са му РС-тата било те 2-3-4 РС-та и само да се фука с тях. Не че аз не мога да си напиша моето РС ама защо да го правя? какво ще се промени от това? 3-те реда са напълно достатъчни за кратка мисъл или за една поорязана от към KBD, Mouse, FDD конфигурация.;) Да, но помисли и за другите - всички, чието хоби е точно РС-то им в голяма част от случаите просто наистина искат да се изфукат с него. За мен плюса е друг, но да речем, аз съм единичен случай (че ми е удобно вместо да ги питам какво имат просто да погледна). А на хора, чийто живот е тук или другаде, където основна тема са компютрите може да не им харесват и кратките мисли ;)
Така или иначе ако ви трябват подобни "картки мисли" - ми ще ви ги събера, така или иначе имах доста по едно време събрани, и ще ви ги пусна в Общи всичките накуп да си ги четете. Пък вие си изключете сигнатурите..
So what's the problem? Няма да научите какъв е един човек от подписа му я...
BTW - затова си имаше друга тема. В тази просто се гласуваше да се промени ли правилото.
Originally posted by georgebg
Само аз ли съм забелязал че който не е съгласен и не е мнозинство, може да си изключи показването на сигнатурите и да си реши проблема ....
... а то май вече десет пъти го казаха това :)
а може би за 5ти път трябва да се каже, че като си изключиш сигнатурите заради някой които е прекалил с редовете и информацията, прецакваш и всички останали сигнатури, които може да са ти полезни.
CRUSHER, 5те реда няма да ти навлекат трафик, нито ще ти попречат да четеш темите и да се "образоваш". Говорихме за това. Никой не е тръгнал да си описва 2 или 3 компютъра.
Metanoia
28.01.04 г., 20:12
Originally posted by georgebg
Тъй като се зароди малък спор в предното гласуване, на мен ми е много интересно този път какво ще е тълкованието на резултатите от QWERTY ?
Определено ще е по-добре от твоето тълкувание на резултатите в една друга тема...:rolleyes:
П.П. No offence!
Незнам вече какво стана с правилата - новото предложение не влезна в действие, явно старото си седи... А междувременно постоянно виждам сигнатури неотговарящи на правилото... И какво стана в крайна сметка - писахме, писахме, разправяхме се и най-накрая - пак всеки си прави квото си иска:mad:. Къде са сега всички тия дето толкова се оплакваха? Ми да взема аз пак да си сложа анимираните картинки на пежото...
GeniusLoci
09.02.04 г., 03:23
Не се притеснявай, веднага ще те резнат. Мисля, че преценката на модераторите за "дразнителността" на сигнатурата на даден участник са достатъчно обективни. Престанете с тия искания и претенции...не ви ли писна вече.
georgebg
09.02.04 г., 14:40
Originally posted by Metanoia
Определено ще е по-добре от твоето тълкувание на резултатите в една друга тема...:rolleyes:
П.П. No offence!
изясни се (ако ти стиска :) )
alexbg67
09.02.04 г., 21:55
Шрифт 1 ми е много дребен, бихте ли оставили нормалния валиден? Тва на 17ска 1024 768. Тези с 1 направо ги пропускам, че без очи останах... :( :( :(
Originally posted by alexbg67
Шрифт 1 ми е много дребен, бихте ли оставили нормалния валиден? Тва на 17ска 1024 768. Тези с 1 направо ги пропускам, че без очи останах... :( :( :(
Пусни си на 640x480 :D
alexbg67
10.02.04 г., 22:11
Пусни си на 640x480 :D
Направо "паднах" от... смях? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
10х!..
Joredos
11.02.04 г., 19:52
Абе с извинение,ама кой закон сега действа :) ?
И аз май не съм разбрал... последно кви са изискванията и ресултатите от туй гласуване?
Dark Skywalker
12.02.04 г., 15:41
Прочетете новата точка на правилата. В сила е правилото, което QWERTY обяви с анонс през януари. Екипът на форума подкрепя това предложение и затова то беше прието. Споразумяли сме се помежду си да не бъдем твърде агресивни в налагането на правилото, но то ни дава основание да преследваме по-натрапчивите сигнатури.
Twinsis
12.02.04 г., 22:31
Само аз май не съм съгласен със предложението за 5-те реда. За аватарите аиде както и да е СТАВА. Ама за Сигнатурите НЕ. Все пак всеки е дошъл тука да чете теми и да се "образова" един вид. Никой не е дошъл да чете на едикой си какви са му РС-тата било те 2-3-4 РС-та и само да се фука с тях. Не че аз не мога да си напиша моето РС ама защо да го правя? какво ще се промени от това? 3-те реда са напълно достатъчни за кратка мисъл или за една поорязана от към KBD, Mouse, FDD конфигурация.;) Напротив от сигнатурите човек научава доста! Примерно призводителност на дадена елемент от компа ако има резултати тестове и по този начин може веднага да направи сравнение, температури, напрежения и т.н. Използвани тайминги и за паметта и прочее. Аз самия не си пускам сигнатурата да се показвам, а своево рода да попълня база данни :D :D , а както каза и Ники много по-лесно е човек като види сигатурата да разбере примерно защо еди къв си професор забива, примерно с захранване "Китайска гордост"
Преочетете последния пост на Dark Skywalker по тази тема.
Той обяснява нещата, повече коментари и спорове са излишни.
vbTheKing
15.02.04 г., 22:33
Originally posted by Dark Skywalker
Прочетете новата точка на правилата. В сила е правилото, което QWERTY обяви с анонс през януари. Екипът на форума подкрепя това предложение и затова то беше прието. Споразумяли сме се помежду си да не бъдем твърде агресивни в налагането на правилото, но то ни дава основание да преследваме по-натрапчивите сигнатури.
Tова означава ли, че повече нама да видим ХристоС. да пише във форума?! :conf: :cry:
Originally posted by ХристоС.
Последно, за тези които ще ме посъветват "като не ти харесва тук и правиш сравнения, намери си друг форум, отговарящ на вкуса ти и удовлетворяващ твоите изисквания" - ще изпълня взема предвид препоръките им, като спра да пиша тук, поне докато не почувствам, че тягостната атмосфера, която смазва съществото ми всеки път, щом вляза в последно време, е останала в историята. :conf:
Zabluden
15.02.04 г., 23:33
не е ли по-просто да се каже...Сигнатурата ви трябва да е Еди-колкоси САНТИМЕТРА при еди-каква си резолюция и съдържащата се в нея (ако има такава/ива) картинка/и да е не-повече от 15 КБ. Тогава нека всеки си пише както иска. :D
Dark Skywalker
17.02.04 г., 11:27
Originally posted by vbTheKing
Tова означава ли, че повече нама да видим ХристоС. да пише във форума?!Ами питай ХристоС., защо питаш мен?
Авторски права на vBulletin