PDA

Виж пълна версия : къде лазерно рязане -варна

niki60
17.01.04 г., 13:05
Kyde wyw Warna move da se nameri lazerno rqzane

prilep_r
17.01.04 г., 21:52
Виж сега.Тоя въпрос е аз го поставях и ето до какво стигнах:
Има една фирма ***************** нагоре до каменар дето режат с лазер.Обаче има проблем.Те не могат да ти изрежат страничния капак щот под тоя лазер могат само плоскотсти да се слагат.Чат ли си? Капака ти има един ръб отзаде дето се закрепва чрез него на кутията и не може да влезе под лазера.Предлагам ти да помолиш някои с Дремел да го изреже или с ъглошлайв.Аз сеа тея дни това ще правя.

ADMIN EDIT: Не псувай!

niki60
17.01.04 г., 23:03
Предлагам ти да помолиш някои с Дремел да го изреже или с ъглошлайв.Аз сеа тея дни това ще правя. [/B][/QUOTE]
То за това няма нужда някого да моля,не съм вързан в ръцете и достатъчно съм работил с ъглошлайф,но искам среза да е идеален а това с ъглошлайф не може да се постигне..ще се праща май в софия капака няма как

Bots'_Revenge
17.01.04 г., 23:32
Извинявай, но до сега никой не се е оплакал от този ръб. Как мислиш всички останали са си изрязали капаците? Определено не са отсртанили въпросния ръб. Недей да спичаш човека, капакът се реже нормално както си е с оригиналните форми.

GIPSON
17.01.04 г., 23:53
Originally posted by bot's_revenge
Извинявай, но до сега никой не се е оплакал от този ръб. Как мислиш всички останали са си изрязали капаците? Определено не са отсртанили въпросния ръб. Недей да спичаш човека, капакът се реже нормално както си е с оригиналните форми.

Зависи какъв е лазера. Представи си печка за пица която е като конвеир, има такива лазери и се ползват за рязане на фолио и плоски метали. Попринцип се режат реклами на това, и разстоянието е малко и затова не може да се пусне такъв капак.
Не знам оня лазер дали е такъв, просто казвам какъв може да е.

Bots'_Revenge
18.01.04 г., 01:11
Да, сигурно си прав. Единственото, което искам(х) да кажа е да не отписва лазера като възможност.

GIPSON
18.01.04 г., 01:26
Ааа така да. Толкова ли няма 1 свестен лазер във Варна. Спомням си, че преди търсих в google-то и имаше намерени линкове за фирми.

kamaz
18.01.04 г., 11:35
Originally posted by prilep_r
Виж сега.Тоя въпрос е аз го поставях и ето до какво стигнах:
Има една фирма на ********** нагоре до каменар дето режат с лазер.Обаче има проблем.Те не могат да ти изрежат страничния капак щот под тоя лазер могат само плоскотсти да се слагат.Чат ли си?Капака ти има един ръб отзаде дето се закрепва чрез него на кутията и не може да влезе под лазера.Предлагам ти да помолиш някои с Дремел да го изреже или с ъглошлайв.Аз сеа тея дни това ще правя.

Пич, готино е че си ходил и си питал. Но аз си го отрязах точно там! Намира се по пътя над ВиК нагоре по баирите, след табелава Варна(задраскана) :) там има фирма МИДИМА и в двора на фирмата се намира офиса на Лазер Дизайн, чийто лазер е работи с голяма точност и реже до 4 мм, но единственото което ми каза е че си бил помислил че искам цялата кутия да сложи под лазера. За капака никви проблеми!

niki60
18.01.04 г., 12:23
Благодаря ви за инфото,ще я намеря ,а с corell draw работят ли ?

kamaz
18.01.04 г., 12:25
Originally posted by niki60
Благодаря ви за инфото,ще я намеря ,а с corell draw работят ли ?

По принцип искат проекта на Corel или AutoCad. По добре е на Autocad защото той после го импортва корелския фаил и пак го дообработва с Autocad.

Т.е. За предпочитане е Autocad!

rude_
05.08.08 г., 12:37
има лазерно рязане в Западна промишлена зона, телефона е 052/50 22 27. Режат до 10 мм черна и цветна ламарина...точността май беше 0.3 мм!...аз съм ходил там два пъти за едни капаци и съм много доволен - втория път като ми трябваше капак само им се обадих сутринта, те ме познаха и 2 часа по-късно ми се обадиха да отида да си взема нещата :)

zeox
07.08.08 г., 17:14
Колко пари излезе да ти орежат капаците? Дизайна в какъв формат го искат? DXF, DWG... CDR?

joyboy
07.08.08 г., 23:34
само да ви кажа едно време като модвах кутии някой съм ги рязал с ножица за ламарина ,но вече зависи от формата на капака ,която искате да направите

Успех

jsivkov
08.08.08 г., 16:15
Колко пари излезе да ти орежат капаците? Дизайна в какъв формат го искат? DXF, DWG... CDR?

Някой с отговор на тези въпроси, че и аз се интересувам живо :)?

rude_
07.10.08 г., 15:20
Първия път като рязох ми взеха около 12-15лв понеже ми правиха програма, но след това като повторих поръчката ми излезе около 6-7 лв с техен материал..Цената на лазерното рязане казаха, че зависи от това колко отвори има...Фирмата се казваше "Плазмо"...